35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaDidi wrote:A mnie rodzice nie zmuszali do niczego- powiem- niestety... Zawsze wszystko musialam robic sama, nie mialam zadnego wsparcia- sama jezyki, sport, szkola... Moj brat- wrecz przeciwnie...
Mega, anna maria, MartaDidi, Aasiula, iwcia77, Sabina, kkisia, Krakonka, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Mnie tez rodzice do niczego nie zmuszali, nie probowali nawet zainteresowac - sama szalalam ze sportami, kolkami zainteresowan, rzucalam sie na wszystko - sprobowalam ale nie wytrwalam. I tak sobie mysle, ze nie da sie zmusic dziecka by czerpalo z jakis zajeciec przyjemnosc jesli tego nie chce. Ja probuje znalezc w swoim mlodym potencjal i zainteresowacc czyms ale to nie jest proste. A mojej przyjaciolki dziewczynki czego nie dotknely byly w tym doskonale. Obie pieknie grajace na fortepianie i gitarze, spiewajace w chorach, biegle mowiace w dwoch obcych jezykach, olimpiady jak pierdniecie, manulalnie uzdolnione i kochajace reczne robotki. Grzeczne, madre i rozsadne- idealy! Ale one co mama zaproponowala, podejmowaly temat i go kontynuowaly same z siebie. Naprawde duzo zalezy od dziecka , nie tylko od rodzicow.
caffe, Sabina, Dziobak, kkisia, Aasiula, MartaDidi, Krakonka, moremi, Bozia3, Mega, Arwena, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Caffe - jak on juz duzy!!! Kiedy to sie stalo? Sliczny maluch.
SolarPolar, Sabina, kkisia, Aasiula, moremi, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNasze mamy pokazały swoje pociechy
Co jedno to ładniejsze
Wszystkim bardzo gratuluje, bo dzieciaki super i serce rośnie jak się na nie patrzykkisia, gretka, Aasiula, SolarPolar, caffe, BISCA, moremi, anna maria, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Czas zapitala, sama nie wiem kiedy te prawie 11 miesięcy zleciało, nie mówiąc już, że przecież w ciąży też byłam 9 m-cy
kkisia, Aasiula, caffe, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaffe ale Szymon duzy
Hera Tomus tez
Leb mnie nap.... ,
burza w domu i na dworze juz przeszla
Nie gadam z moim chlopem
Mamuty powinny wyginacSabina, Aasiula, SolarPolar, caffe, MartaDidi, BISCA, Krakonka, moremi, malgos741, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Caffe ale Szymon duzy
Hera Tomus tez
Leb mnie nap.... ,
burza w domu i na dworze juz przeszla
Nie gadam z moim chlopem
Mamuty powinny wyginactak mnie wkurzyl
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny