35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Krakonka - a moze kup tAki rowerek - ona bedzie sobie jak krolewna siedziec - moze popedaluje a dziadki nie beda musialy jej nosic tylko pchac rowerek
Ale tam jest droga "polowa", w sensie dojazd do pół. Nasza działka ostatnia, za kilkoma pasami uprawnymi. Taki rowerek to na chodniki miejskie, ja potrzebuję coś "terenowego"
A rowerek planuję zakupić taki, jakąś używkę, bo długo nie posłuży. Potrzebuję na spacerki bezmężowe, bo z mężem to jeździmy do parku z normalnym biegowym rowerkiem.
iwcia77 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prosze - terenowka z pompowanymi kolamiKrakonka wrote:Ale tam jest droga "polowa", w sensie dojazd do pół. Nasza działka ostatnia, za kilkoma pasami uprawnymi. Taki rowerek to na chodniki miejskie, ja potrzebuję coś "terenowego"

A rowerek planuję zakupić taki, jakąś używkę, bo długo nie posłuży. Potrzebuję na spacerki bezmężowe, bo z mężem to jeździmy do parku z normalnym biegowym rowerkiem.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e67113d4028b.jpg
MartaDidi, Krakonka, BISCA, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Ha! A moje dziecie przynioslo mi nocnik i siknelo do niego,niewiele co prawda, jestem w szoku...Dostalo owacje na stojaco... Mowie o mlodszym, oczywista!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 15:50
nick nieaktualny, gretka, Aasiula, kapturnica, SolarPolar, nick nieaktualny, Zofia8, Dziobak, anna maria, Dorka.1979, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, paszczakin, iwcia77, nick nieaktualny, Krakonka, moremi, Bozia3, malgos741, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Tak, upierdliwy zielony katar i suchość w gadle, normalnie mnie suszy non stop, dziecko mi sprzedało choróbsko.
Jak zielony to może raczej bakteria?
Rozważałaś syrop z cebuli? (Bo nie wiem, czy Ty antybiotykowa jesteś)
Ja jeszcze nie końca wyszłam, ale ostatnie 3 dni to postęp większy, niż przez 3 tygodnie.
Na taki właśnie katar dał mi laryngolog psigadło, ale dla alergików. Raz dziennie się psika, chyba ze sterydem. Nie wysusza śluzówki. Do tego nawilżam wodą morską i włączam na noc nawilżacz.
Piję herbatę z pomarańczą/mandarynką, imbirem i miodem/syropem z sosny. Też czuję, że mi pomoga, nawet jeśli tylko na chwilę.
Do gardła psikaj tantum verde. Są też jakieś tabletki pomagające odbudować błonę śluzową w wysuszonych górnych drogach - nazwa po zakupach. Tego do nosa też.
Ulży Ci, szybciej się pozbędziesz dyskomfortu.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, MartaDidi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
SolarPolar wrote:Tu znalZlam ten rowerek .
http://m.okazje.info.pl/okazja/dla-dziecka/grupa-pepe-rower-trojkolowy-grand-pompowane-kola.html
Acha, sprawdziłam. Nie mój zakres cenowy
Szybko sobe przypomniałam, że drewna na nim nie powiozę 
Ale śliczny
Dzięki
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013