35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Krakonka - a moze kup tAki rowerek - ona bedzie sobie jak krolewna siedziec - moze popedaluje a dziadki nie beda musialy jej nosic tylko pchac rowerek
Ale tam jest droga "polowa", w sensie dojazd do pół. Nasza działka ostatnia, za kilkoma pasami uprawnymi. Taki rowerek to na chodniki miejskie, ja potrzebuję coś "terenowego"
A rowerek planuję zakupić taki, jakąś używkę, bo długo nie posłuży. Potrzebuję na spacerki bezmężowe, bo z mężem to jeździmy do parku z normalnym biegowym rowerkiem.
iwcia77 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Ale tam jest droga "polowa", w sensie dojazd do pół. Nasza działka ostatnia, za kilkoma pasami uprawnymi. Taki rowerek to na chodniki miejskie, ja potrzebuję coś "terenowego"
A rowerek planuję zakupić taki, jakąś używkę, bo długo nie posłuży. Potrzebuję na spacerki bezmężowe, bo z mężem to jeździmy do parku z normalnym biegowym rowerkiem.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e67113d4028b.jpg
MartaDidi, Krakonka, BISCA, Mega, iwcia77, kkisia, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Ha! A moje dziecie przynioslo mi nocnik i siknelo do niego,niewiele co prawda, jestem w szoku...Dostalo owacje na stojaco... Mowie o mlodszym, oczywista!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 15:50
mamatrojki80, gretka, Aasiula, kapturnica, SolarPolar, Sabina, Zofia8, Dziobak, anna maria, Dorka.1979, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, paszczakin, iwcia77, kkisia, Krakonka, moremi, Bozia3, malgos741, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Tak, upierdliwy zielony katar i suchość w gadle, normalnie mnie suszy non stop, dziecko mi sprzedało choróbsko.
Jak zielony to może raczej bakteria?
Rozważałaś syrop z cebuli? (Bo nie wiem, czy Ty antybiotykowa jesteś)
Ja jeszcze nie końca wyszłam, ale ostatnie 3 dni to postęp większy, niż przez 3 tygodnie.
Na taki właśnie katar dał mi laryngolog psigadło, ale dla alergików. Raz dziennie się psika, chyba ze sterydem. Nie wysusza śluzówki. Do tego nawilżam wodą morską i włączam na noc nawilżacz.
Piję herbatę z pomarańczą/mandarynką, imbirem i miodem/syropem z sosny. Też czuję, że mi pomoga, nawet jeśli tylko na chwilę.
Do gardła psikaj tantum verde. Są też jakieś tabletki pomagające odbudować błonę śluzową w wysuszonych górnych drogach - nazwa po zakupach. Tego do nosa też.
Ulży Ci, szybciej się pozbędziesz dyskomfortu.Sabina, mamatrojki80, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
SolarPolar wrote:Tu znalZlam ten rowerek .
http://m.okazje.info.pl/okazja/dla-dziecka/grupa-pepe-rower-trojkolowy-grand-pompowane-kola.html
Acha, sprawdziłam. Nie mój zakres cenowySzybko sobe przypomniałam, że drewna na nim nie powiozę
Ale śliczny
Dzięki
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013