35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Jak zielony to może raczej bakteria?
Rozważałaś syrop z cebuli? (Bo nie wiem, czy Ty antybiotykowa jesteś)
Ja jeszcze nie końca wyszłam, ale ostatnie 3 dni to postęp większy, niż przez 3 tygodnie.
Na taki właśnie katar dał mi laryngolog psigadło, ale dla alergików. Raz dziennie się psika, chyba ze sterydem. Nie wysusza śluzówki. Do tego nawilżam wodą morską i włączam na noc nawilżacz.
Piję herbatę z pomarańczą/mandarynką, imbirem i miodem/syropem z sosny. Też czuję, że mi pomoga, nawet jeśli tylko na chwilę.
Do gardła psikaj tantum verde. Są też jakieś tabletki pomagające odbudować błonę śluzową w wysuszonych górnych drogach - nazwa po zakupach. Tego do nosa też.
Ulży Ci, szybciej się pozbędziesz dyskomfortu.
Piję Alcep (wersja apteczna syropu z cebuli), syrop prawoślazowy i Pyrosal, to tyle + dużo płynów
anna maria, Krakonka lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Młoda przyleciała z dworu z informacja ze leje
Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:no slodziak, uwielbiam takie pulaski
anna maria, MartaDidi, SolarPolar, Mega, Zofia8, Aasiula, Dziobak, gretka, paszczakin, iwcia77, BISCA, Sabina, kkisia, Krakonka, moremi, Bozia3, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
-
Z nocnikowych tematów to pierwsza córka zaczęła korzystać dopiero jak miała 3 i 7 mc a druga miała 2 i 6 mc. Z pierwszą było masakrycznie a z drugą poszło raz dwa.
Bozia ja też byłam zmuszana do gry na fortepianie a do tego do nauki francuskiego i to w wieku 6 lat. Nienawidził am tego. Uciekałam z lekcji. Potem pani się umarło i myślałam że mam z głowy a tu zonk bo ojciec zapisał mnie do szkoły muzycznej. Po szkole muzycznej były jeszcze prywatne lekcje u Gierżoda. W wieku 12 lat zebrałam się na odwagę i przyznałam rodzicom że nienawidzę gry na fortepianie. Po latach rozumiem mojego ojca, chciał mi dać to czego sam nie miał.anna maria, Mega, Dziobak, iwcia77, BISCA, Sabina, kkisia, Krakonka, moremi, Bozia3, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
anna maria wrote:Cafe Szymon to kawal chlopa jest
Butów nie ma bo na spacerze z wujkiem-dzidkiem zgubili jednego...
Kolejne w sklepie na przymiarce mu się nie podobały... no to został w skarpetkach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 18:25
Mega, anna maria, iwcia77, kkisia, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
A mnie rodzice nie zmuszali do niczego- powiem- niestety... Zawsze wszystko musialam robic sama, nie mialam zadnego wsparcia- sama jezyki, sport, szkola... Moj brat- wrecz przeciwnie...
anna maria, Dziobak, Aasiula, iwcia77, Sabina, kkisia, moremi, Bozia3, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę