35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam niedzielnie.Nie sposób Was nadrobić.
Kapta u mnie na dwóch usg był chłopak a na trzecim dziewczynkę wypatrzyli i ja tak do końca nie wiedziałam co się urodzi.
Po rehabilitacji jest dobrze mamy tylko ćwiczyć w domu,mała już powinna sama usiąść czasem jeż chwilę posiedzi widać wszystko będzie trochę póżniej.Jesteśmy również po usg brzucha i tam wszystko ok,we wtorek sprawdzenie wagi mam nadzieję że będzie dobrze.Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę.mamatrojki80, Bozia3, Mega, kapturnica, caffe, gretka, kkisia, Sabina, Aasiula, MartaDidi, inessa, anna maria, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie chuje nie wytrzymuja tu... Sa za mientkie
kapturnica, Bozia3, stara.krycha, kkisia, Sabina, Aasiula, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
gosia7122 wrote:Witam niedzielnie.Nie sposób Was nadrobić.
Kapta u mnie na dwóch usg był chłopak a na trzecim dziewczynkę wypatrzyli i ja tak do końca nie wiedziałam co się urodzi.
A na powaznie moze po tym usg 4D bede juz 100% pewna co i jak.Mega, Aasiula, gosia7122, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Spokojnych zakupów. Też nie lubię tych spędów ludności.
A ja lubię spędy nawet. Uwielbiam zakupy na targu. Małgosia w zeszłym roku też lubiła, teraz jeszcze nie wiem, bo nie byłam. Na targu pachnie prawdziwym jedzeniem i sprzedają go prawdziwi ludzie
Hipermarketów nie znoszę. Coś tam jest w powietrzu, może to wina klimy, ale jest mi sucho wszędzie i oczy mnie pieką. Do tego jest dla mnie za jasno i za głośno. Po 5 minutach czuję się tak obita zmysłowo, że ogarnia mnie paraliż wewnętrzny i ciężko mi się skupić. Dlatego zawsze robię tam zakupy z kartką.
mamatrojki80, Mega, gretka, kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:
A ja lubię spędy nawet. Uwielbiam zakupy na targu. Małgosia w zeszłym roku też lubiła, teraz jeszcze nie wiem, bo nie byłam. Na targu pachnie prawdziwym jedzeniem i sprzedają go prawdziwi ludzie
Hipermarketów nie znoszę. Coś tam jest w powietrzu, może to wina klimy, ale jest mi sucho wszędzie i oczy mnie pieką. Do tego jest dla mnie za jasno i za głośno. Po 5 minutach czuję się tak obita zmysłowo, że ogarnia mnie paraliż wewnętrzny i ciężko mi się skupić. Dlatego zawsze robię tam zakupy z kartką.mamatrojki80, Mega, Krakonka, gretka, kkisia, Aasiula, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:
Hipermarketów nie znoszę. Coś tam jest w powietrzu, może to wina klimy, ale jest mi sucho wszędzie i oczy mnie pieką. Do tego jest dla mnie za jasno i za głośno. Po 5 minutach czuję się tak obita zmysłowo, że ogarnia mnie paraliż wewnętrzny i ciężko mi się skupić. Dlatego zawsze robię tam zakupy z kartką.
Targi i rynki, ryneczki też lubię, a najbardziej targi staroci lubię, wczoraj poszalałam na jednymWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 13:26
Mega, Bozia3, Krakonka, kkisia, Aasiula, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a Ty Klara dzie jezdeś?
Krzaków do ogrodu szukam bo u mnie rewolucja na polu...Bozia3, kkisia, Sabina, inessa, Dorka.1979, moremi lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:siedze i czekam na teściową bo ona dyżuruje w niedzielę - tzn. zabiera małego na spacer. A mały śpi od 11.00 to se siedzę na necie.
Krzaków do ogrodu szukam bo u mnie rewolucja na polu...caffe, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:No muszę się zakrzaczyć bo planujemy na golasa latać tera
caffe, Mega, gretka, kkisia, Aasiula, inessa, BISCA, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość