35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
zrobilam dochodzenie w sprawie zaciazonej Reni:
na wykresie nic nie ma
na belly nie ma wykresu
w pamietniku usunela test ale z pamietnika jest mozliwosc "przeniesienia sie" na fioletowa strone, wiec musiala krope zielona dac , bo wtedy z automatu przerzuca cie na wykres w belly...chyba dobrze dedukuje..ktos, cos?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 15:25
stara.krycha, moremi, BISCA, ola_35, chruszczow, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:zrobilam dochodzenie w sprawie zaciazonej Reni:
na wykresie nic nie ma
na belly nie ma wykresu
w pamietniku usunela test ale z pamietnika jest mozliwosc "przeniesienia sie" na fioletowa strone, wiec musiala krope zielona dac , bo wtedy z automatu przezuca cie na wykres w belly...chyba dobrze dedukuje..ktos, cos?
Jak Ci tam po pierwszym dniu w pracy Iwcia? Chlopaki cale?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Taki offtopik zrobie, ale co tam:
Jak Ci tam po pierwszym dniu w pracy Iwcia? Chlopaki cale?
w robicie jak w robocie szalu nie bylo, odzwyczailam sie i mam dzis zakwasy w rekach od noszenia ciezkich talerzy ......dlaczego nie jestem aktorka...to dobiero fajna robota..na plan dzieci mozna wziasc i karmic cyckiem...stara.krycha, Dziobak, Bozia3, chruszczow, kkisia, gretka, Aasiula, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ola_35 wrote:1 czerwca i 15 czerwca genetyka. Zosia tez mnie coś trochę katar złapał
5 tydz to wydaje mi sie ze za szybko.
stara.krycha, BISCA, ola_35, Zofia8, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Krycha, a moze sprobuj seksu? Oldskulowo, ale kto wie?
BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Hue, hue, hue! Pisalam juz, ze seks jest przereklamowany, bo ani na globusa, ani na ciaze nie dziala. Szukam inspiracji i alternatyw. Ale dzieki za pomoc.
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mam czesc wynikow:
CRP met.immunochemiczną 16,61 mg/l 0,00 5,00 H
TSH TSH 1,050 µIU/ml 0,270 4,200 N 9ciekawe ze mc wczesniej 2,77?)
FT3 4,79 pg/ml 2,00 4,40 H
FT4 1,48 ng/dl 0,93 1,70 N
anty-TPO 8,56 IU/ml 0,00 34,00 N
anty-TG 17,49 IU/ml 0,00 115,00 N
a z morfologii tez cos nie halo:
P-LCR 43,5 % 13,0 43,0 H
PCT 0,4 % 0,2 0,4 H
i czego znowu mam szukac?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 15:38
gretka -
stara.krycha wrote:Hue, hue, hue! Pisalam juz, ze seks jest przereklamowany, bo ani na globusa, ani na ciaze nie dziala. Szukam inspiracji i alternatyw. Ale dzieki za pomoc.
-zbuki ojca sroki
-prorocze sny Hetery
iwcia77, stara.krycha, Reni, kkisia, gretka, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość