35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a Caffe zaszła po tym w cyklu bez owu
stara.krycha wrote:Skoro ma to pomoc... Na tym forum nie od takich numerow sie zachodzilo, wiec niech Ci na zdrowie bedzie!stara.krycha, Parka, moremi, kkisia, gretka, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:czytanie się nie liczy.
w krzaczorach siedziałaś jak myśmy tu się aktywnie udzielały
dla jasności- nawet jeśli tu już byłaś kiedyś w innym wcieleniu to też się nie liczy. taki regulamin, no co zrobisz. heheheComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
w Ruskiej
dzie Simastara.krycha wrote:E tam, regulamin regulaminem, a ciaze i tak jak w rosyjskiej ruletce rozdaja.stara.krycha, iwcia77, BISCA, moremi, kkisia, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
Byłam u lekarza dzisiaj i jest pęcherzyk ciążowy w jamie macicy jak w 5 tyg. Napisał mi że echo płodu wątpliwe, ale to chyba dlatego że wczesna ciąża?
Reni, moremi, BISCA, kkisia, ComeToMeBaby, Zofia8, Parka, Aasiula, kapturnica, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Byłam u lekarza dzisiaj i jest pęcherzyk ciążowy w jamie macicy jak w 5 tyg. Napisał mi że echo płodu wątpliwe, ale to chyba dlatego że wczesna ciąża?
Ja to już nie pamiętam dokładnie, ale nie powinnaś iść dopiero za 1-2 tygodnie?
mamatrojki80, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Jak, jak się doczytałam, Bisca, o Twojej procedurze, to przeczytałam na czym to polega i dołożyłam kilka historii zakończonych sukcesem.
Będzie dobrzeSzybko zleci, ani się obejrzysz
stara.krycha, BISCA, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Reni wrote:oj nie nerwujcie się dziewczynki
takie tam zaklinanie rzeczywistości
Caffe kiedyś po tym zaszłastara.krycha, Reni, kkisia, Zofia8, caffe, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Byłam u lekarza dzisiaj i jest pęcherzyk ciążowy w jamie macicy jak w 5 tyg. Napisał mi że echo płodu wątpliwe, ale to chyba dlatego że wczesna ciąża?
tz. że nie widać czynności serca, chyba, ale jeśli to 5 tydzień to nic dziwnego w sumie.stara.krycha, ola_35, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodsumujmy. Ciaza mozliwa jest przez:
1. Palec Bozy
2. Afirmacje
3. Sen o ciazy
4. Wmawianie wszystkim wokol
Cos pominelam? Bo zbieram dane, chce przystapic do realizacji czym predzej.BISCA, chruszczow, Reni, iwcia77, moremi, kkisia, Parka, Zofia8, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:mam nadzieje,ze ie dobrze wyswietlilo ....
stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Podsumujmy. Ciaza mozliwa jest przez:
1. Palec Bozy
2. Afirmacje
3. Sen o ciazy
4. Wmawianie wszystkim wokol
Cos pominelam? Bo zbieram dane, chce przystapic do realizacji czym predzej.
zapomniałaś o dzieworództwie
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny