35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a Caffe zaszła po tym w cyklu bez owu
stara.krycha wrote:Skoro ma to pomoc... Na tym forum nie od takich numerow sie zachodzilo, wiec niech Ci na zdrowie bedzie!
nick nieaktualny, Parka, moremi, nick nieaktualny, gretka, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyE tam, regulamin regulaminem, a ciaze i tak jak w rosyjskiej ruletce rozdaja.ComeToMeBaby wrote:czytanie się nie liczy.
w krzaczorach siedziałaś jak myśmy tu się aktywnie udzielały
dla jasności- nawet jeśli tu już byłaś kiedyś w innym wcieleniu to też się nie liczy. taki regulamin, no co zrobisz. hehehe
ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
w Ruskiej
dzie Simastara.krycha wrote:E tam, regulamin regulaminem, a ciaze i tak jak w rosyjskiej ruletce rozdaja.
nick nieaktualny, iwcia77, BISCA, moremi, nick nieaktualny, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
Byłam u lekarza dzisiaj i jest pęcherzyk ciążowy w jamie macicy jak w 5 tyg. Napisał mi że echo płodu wątpliwe, ale to chyba dlatego że wczesna ciąża?
Reni, moremi, BISCA, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Zofia8, Parka, Aasiula, kapturnica, Mega, Simba lubią tę wiadomość

-
ola_35 wrote:Byłam u lekarza dzisiaj i jest pęcherzyk ciążowy w jamie macicy jak w 5 tyg. Napisał mi że echo płodu wątpliwe, ale to chyba dlatego że wczesna ciąża?
Ja to już nie pamiętam dokładnie, ale nie powinnaś iść dopiero za 1-2 tygodnie?
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Jak, jak się doczytałam, Bisca, o Twojej procedurze, to przeczytałam na czym to polega i dołożyłam kilka historii zakończonych sukcesem.
Będzie dobrze
Szybko zleci, ani się obejrzysz
nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Ja teżReni wrote:oj nie nerwujcie się dziewczynki
takie tam zaklinanie rzeczywistości
Caffe kiedyś po tym zaszła
nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Zofia8, caffe, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Byłam u lekarza dzisiaj i jest pęcherzyk ciążowy w jamie macicy jak w 5 tyg. Napisał mi że echo płodu wątpliwe, ale to chyba dlatego że wczesna ciąża?
tz. że nie widać czynności serca, chyba, ale jeśli to 5 tydzień to nic dziwnego w sumie.
nick nieaktualny, ola_35, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:RENI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
html]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3a462e89f8a.jpg[/url]
mam nadzieje,ze ie dobrze wyswietlilo ....
nick nieaktualny, Reni, iwcia77, nick nieaktualny, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodsumujmy. Ciaza mozliwa jest przez:
1. Palec Bozy
2. Afirmacje
3. Sen o ciazy
4. Wmawianie wszystkim wokol
Cos pominelam? Bo zbieram dane, chce przystapic do realizacji czym predzej.
BISCA, chruszczow, Reni, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, Parka, Zofia8, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
bisca blagam ....co ty kombinujesz z tymi fotami...widac ale szkoda ze powiekszyc nie mozna...bede sie delektowac ta fotka jak sie okaze ze Reni znowu mine nam wrzucila na forumBISCA wrote:mam nadzieje,ze ie dobrze wyswietlilo ....
nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Podsumujmy. Ciaza mozliwa jest przez:
1. Palec Bozy
2. Afirmacje
3. Sen o ciazy
4. Wmawianie wszystkim wokol
Cos pominelam? Bo zbieram dane, chce przystapic do realizacji czym predzej.
zapomniałaś o dzieworództwie
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny