35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Chyba tez pojde
To czym niezaciazone oblewamy dzis testa Reni ?
Kurwa no szmpanem, a czym !!!!!!!!
Nie moge sie otrzasnac (nie moge tez przestac knac
Reniek, troche wiecej entuzjazmu, chociaz Ty pewnie w szoku jeszczeiwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:CHwila chwila jeszcze Bisca i ja
Pozniej mozecie sie przepychac
Dzieki Kkisia, ze mi kolejke zajmujesz. Czlowiek pojdzie na chwilke cos przekasic i sue wpychaja. Chujeiwcia77, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, chruszczow, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Ja tam życzę bliźniaków wszystkim którzy chcą i mogą
Owszem, na samym początku trzeba więcej wysiłku (ale nie bardzo długo i nie do zarżnięcia), ale za to potem luzik.
Czytałam wczoraj całą wielką zbieraną okrawkami w sieci historię dziewczyny, która się wystarała po 4 latach i jak już minęły jej początkowe trudy, to opisywała, że między dziećmi są silne interakcje. Poświęcają sobie uwagę itp. Mojej koleżanki bliźniaczki też się razem bawią.
Tak sobie myślę, że jak Małgosia w domu chora, to się nudzi, a jakby były dwie Małgosie, to nawet chorym by się nie nudziło
A jeszcze jak to pierwsze i później to w ogóle superiwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Skoro dwie mnie przepuscily (Parka, Tobie tez dzieki dobra kobieto), czy to znaczy, ze bede miec blizniaki?
Lepiej tak nie obstawiaj, bo jak Cie wiecej przepusci? A w sumie to lepiej byc przepuszczoną, najwyzej niektore Ci troche pozazdroszcząstara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Lepiej tak nie obstawiaj, bo jak Cie wiecej przepusci? A w sumie to lepiej byc przepuszczoną, najwyzej niektore Ci troche pozazdroszczą
moremi, chruszczow lubią tę wiadomość
-
witam popołudniowo- nogi bolą nie wiem ile dzisiaj nabijam i pogoda dołozyla swoje
widzę że sie nie nudzicie
no ale dzieki temu bliska sie pojawiła- co tam jak tam?
Czy Slash sie juz rozpakowała?
kiedy Wacia zaczyna szpital?
kurna nawet jak siedzę to mnie stopy bolą....
moremi lubi tę wiadomość
gretka -
iwcia77 wrote:no wez mnie nie zalamuj ...
bylaby okrutna
..a bylby to dla mnie szok
Niestety, z Reni to chyba jednak okrutnica, no i z nas zakpiła. A teraz siedzi cicho, ciagle sie tą mascia smarujestara.krycha, Reni, iwcia77, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Aasiula, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wcieram ją teraz w dziąsłaParka wrote:Niestety, z Reni to chyba jednak okrutnica, no i z nas zakpiła. A teraz siedzi cicho, ciagle sie tą mascia smaruje
stara.krycha, Parka, Zofia8, BISCA, moremi, Aasiula, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRenek , bo zaraz zrobimy najazd na Wawe
ja mam duze auto
zgarne pare lasek po drodze
wiec ta mascia smaruj porzadnie
A i dokup jakas przeciwbolowastara.krycha, Reni, iwcia77, ComeToMeBaby, chruszczow, BISCA, Dziobak, Aasiula, Sabina, Mega, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o kurcze to już.. ale ten czas leci
ciekawe ile wyhodujesz czy duża ekipa będzie
BISCA wrote:Ide na ostatni podglad o 18H30. Chyb mi zaleci Ovitrel na wieczor jak punkcja w srode.
Dam Wam znackkisia, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1806561445d7.jpg
kkisia wrote:Renek , bo zaraz zrobimy najazd na Wawe
ja mam duze auto
zgarne pare lasek po drodze
wiec ta mascia smaruj porzadnie
A i dokup jakas przeciwbolowaiwcia77, chruszczow, Dziobak, BISCA, moremi, kkisia, Aasiula, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość