35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dostalam zwolnienie na dwa dni, ale w zasadzie czulam sie dobrze jak tylko znieczulenie do konca puscilo, czyli juz tego samego dnia.BISCA wrote:Witam sie poniedzialkowo. U nas deszcz.
Tydzien bedzie krotki
Pytanko, jak w srode punkcja to myslicie, ze w czwaterk dam rade isc do pracy ?
Udanego !
BISCA lubi tę wiadomość
-
Reni - jeśli sobie robisz jaja - to nic do Ciebie nie napiszę przez kolejny miesiąc...(choć w sumie nie wiem, czy to jakas kara dla Ciebie..
)
Jeśli to prawda - to mam też ciary....ogromnie, przeogromnie się cieszę - bo zasłuzyłaś na to kobieto!!!!!
I znów potwierdza się to samo - odpuściła przed in vitro....i poszło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 13:40
moremi, nick nieaktualny, Aasiula, chruszczow, Reni, Zofia8, Krakonka, anna maria, gretka, BISCA, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
ale że Renka robi testa w 10 dpo? Tu wyszło szydło z worka...niby taka opanowana, tiu tiu tiu...ona nie panikara, nie testuje - a tu proszę...moremi wrote:A co Ty chciałaś w 10 dpo?

Zofia8, moremi, Krakonka, gretka, BISCA, Reni, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:
I znów potwierdza się to samo - odpuściła przed in vitro....i poszło...
Bozia nie u kazdej niestety sie tak da
ale czytajac watek ivf byly juz takie ktorym sie to udalo
Czyli nasza psycha duzo moze namieszac
nick nieaktualny, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-

yhmhm...
no ..yy
byłam w aptece i kupiłam sobie maść
już się wysmarowałam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3120d995431.jpg
nick nieaktualny, Aasiula, Zofia8, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, nick nieaktualny, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
pewnie, że nie u każdej. Nie uda się u tej, u której jest jakaś przeszkoda faktyczna-medyczna, ale jeśli przyczyna idiotyczna, jak u reni - to jednak często się tak zdarza....kkisia wrote:Bozia nie u kazdej niestety sie tak da
ale czytajac watek ivf byly juz takie ktorym sie to udalo
Czyli nasza psycha duzo moze namieszac
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość