35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/48bbfe709482.jpg
moremi, caffe, mamatrojki80, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, anna maria, Parka, Bozia3, iwcia77, gretka, inessa, Mega, Arwena, megan8, Niuta, Simba, mama78 lubią tę wiadomość
-
Reni, idę otworzyć wodę gazowaną!
Normalnie wódę bym otworzyla, ale sama wiesz...chruszczow, Zofia8, kkisia, peppapig, Aasiula, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
jest to udowodnione naukowo
zobacz SImba miała dwie krechy i ma bliźniakicaffe wrote:jak dwie kreski som, to bendom bliźniaki?moremi, caffe, BISCA, kkisia, chruszczow, Bliska 77, peppapig, Aasiula, Bozia3, gretka, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Zazwyczaj nie klne ale ja pierdole, kurwa mac Reni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie chciala byc z nami w trojkacie
I teraz pewnie Bursztyn wpadnie i tez sie pochwali testem
bo przeciez ona zawsze w parze z Reni bylachruszczow, moremi, BISCA, Aasiula, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
No to gratuluję
Bardzo, bardzo
Teraz Ci życze wszystkich objawów. Ciąza bez to się nie liczy. Masz rzygać, masz mieć budyń i inne przyleglości
Może jakbym poszła na wizytę do kliniki, to też bym zaciązyła?
Ładni lekarze tam som?
Fajnie:) Za każdy razem, jak się udaje, to mi skaczee w góre poziom nadzieichruszczow, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, gretka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
No i to mi przeszlo przez mysl bo Renek lubi takie chujowe zagrywki..Sie zobaczzy,.A jak oszukuje to dostanie grupowy wpierdol od wszystkich ...
BISCA, ComeToMeBaby, chruszczow, Krakonka, Parka, Zofia8, kkisia, peppapig, Aasiula, gretka, Mega, Arwena lubią tę wiadomość