35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:Nie przesadzam. Do goracej wody wrzucam cienki plasterek tylko na chwile.
Mega, caffe, kapturnica, kkisia, Krakonka, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:Jak siedze i jem czekoladki, to raczej nie bede szczuplejsza, nie?
Dziobak, kapturnica, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:No ciekawa jestem Bisca ..jaka banda będzie u Ciebie
ile udało Ci się wyhodować
Jeszcze sie do Ciebie nie odzywam za Twoj "dowcip" bo :
- wyszlam na idiotke
- wisisz mi niewypitego szampana
- napisalam duuuuzo przeklenstw, za ktore na pewno pojde do piekla
À le jak ja bede kurwa gaciami czesla do piontku, zeby sie dowiedziec ile kijankow wyszlo !!!!!!!!!caffe, Mega, kapturnica, kkisia, moremi, chruszczow, Krakonka, Magdala, Simba lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Jeszcze sie do Ciebie nie odzywam za Twoj "dowcip" bo :
- wyszlam na idiotke
- wisisz mi niewypitego szampana
- napisalam duuuuzo przeklenstw, za ktore na pewno pojde do piekla
À le jak ja bede kurwa gaciami czesla do piontku, zeby sie dowiedziec ile kijankow wyszlo !!!!!!!!!Mega, BISCA, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Jak siedze i jem czekoladki, to raczej nie bede szczuplejsza, nie?
bedziesz szczuplejsza ..... od niej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/089805476694.png
kapturnica, caffe, Dziobak, kkisia, mamatrojki80, Mega, Zofia8, chruszczow, ComeToMeBaby, megan8, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
Do czekoladek czytam sobie najlepsze cytaty z Radia Maryja. ten mnie urzekl szczegolnie:
Słuchaczka: – Mąż sprzedał dosłownie wszystko z domu na wódkę. Ale jak chciał już sprzedać radio, na którym słucham Radia Maryja, to się zdenerwowałam.
Cierpliwa kobita, bez dwoch zdan...caffe, mamatrojki80, gretka, kapturnica, moremi, kkisia, ania.g, MartaDidi, Mega, Sabina, chruszczow, paszczakin, Krakonka, Magdala, ComeToMeBaby, Parka, Simba lubią tę wiadomość