35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hera- Tupek jest cudowny
zapomnialam wczesiej o tym ci napisac, sliczny blondasek
a u mnie "chlopcy na sliwkach"...w srode rano wyjazd a ja w proszku jestem...prasowanie, pakowanie, zakupy...kiedy ja to ogarne?Mega, Dziobak, kkisia, Heretyczka, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kurwa no jakis pieprzony komunikat
Witryna http ovufriend prosi o podanie nazwy uzutkownika I hasla komunikat Broadband Router
I tak wpisuje a on caly czas to samo pokazujeAasiula lubi tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Dzieki Krakonka. Skopiowane. Przepraszam za glupie pytanie ale jaka to jest blacha piernikowa? Ja nie piekaca
Nie mam pojęcia...Ale piekarnikowa to taka, którą się dostaje w komplecie z piekarnikiem.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da6e343efd98.jpgmamatrojki80, gretka, BISCA, moremi, kkisia, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Reni jestes niemożliwa
od razu wiedziałam, ze podpucha
Widze wysyp nowych babek, mam nadzieje ze na dłużej a nie na dwa postymoremi, BISCA, Reni, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mala, milo Cie widziec
Witam nowe kolezanki.
Ja po wizycie i po ovitrelle (juz)
Punkcja w srode o 8H30.
Transfer (jak bedzie zarodek) w sobote rano.
Mega, kapturnica, mamatrojki80, Krakonka, Magdala, Dziobak, gretka, Zofia8, Natka_79, kkisia, moremi, Aasiula, SolarPolar, MartaDidi, Reni, chruszczow, paszczakin, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Zosia, a ja mam pytanie do Cię kulinarne też.
Ten imbir do napojów - gorących, np herbaty - mógłby być świeży? Bo ten w proszku mi się osadza na dnie i po pysznej herbacie ostatni łyk piecze. Wolałabym w plasterku i sam smak i dobroczynność. Ale czy świeży ma taki sam smak i dobroczynność?Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Zosia, a ja mam pytanie do Cię kulinarne też.
Ten imbir do napojów - gorących, np herbaty - mógłby być świeży? Bo ten w proszku mi się osadza na dnie i po pysznej herbacie ostatni łyk piecze. Wolałabym w plasterku i sam smak i dobroczynność. Ale czy świeży ma taki sam smak i dobroczynność?
Ja kupuje świeży, a do herbaty robię taki syrop z miodu, imbiru i cytryn.
Dziś super świeży imbir w Lidlu kupiłam.
Stąd przepis brałam
http://przepisy-aleksandry.blogspot.com/2014/10/domowy-syrop-na-przeziebienie-z-miodem.html
Ja imbir kroję w cieniutkie plasterki, nie trę na tarce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 21:02
Krakonka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Zosia, a ja mam pytanie do Cię kulinarne też.
Ten imbir do napojów - gorących, np herbaty - mógłby być świeży? Bo ten w proszku mi się osadza na dnie i po pysznej herbacie ostatni łyk piecze. Wolałabym w plasterku i sam smak i dobroczynność. Ale czy świeży ma taki sam smak i dobroczynność?
świeży jest lepszy.
Krakonka, Zofia8, moremi lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:A jak skrzek
? Dużo? Duży?
Dzisiaj byl nie mij lekarz, tylko taki mruk ale smieszny. Jego zdanie nie ma sensu liczyc i sie nakrecac bo nie wiadomo czy pecherzyki sa wartosciowe. À le na USG widzialam duze okrogle jajca
Cza bys dobrej mysli, nie ?mamatrojki80, Krakonka, Zofia8, kkisia, Dziobak, moremi, Mega, MartaDidi, chruszczow, Parka lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Nie mam pojęcia...
Ale piekarnikowa to taka, którą się dostaje w komplecie z piekarnikiem.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da6e343efd98.jpg
Hehe. To tam bylo napisane piekarnikowa? Bylam przekonana, ze piernikowa
Ja uzywalam tylko swiezego imbiru
Mega, Krakonka, chruszczow lubią tę wiadomość
Zofia8
-
BISCA wrote:
Dzisiaj byl nie mij lekarz, tylko taki mruk ale smieszny. Jego zdanie nie ma sensu liczyc i sie nakrecac bo nie wiadomo czy pecherzyki sa wartosciowe. À le na USG widzialam duze okrogle jajca
Cza bys dobrej mysli, nie ?
A zdecydowaliście się już ile zapładniacie? Jeśli to zbyt intymne pytanie, to nie odpowiadaj.
Nie mam wątpliwości, że jajka są piękne i bogate
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Dzieki dziewczyny za wsparcie.
Na pewno zawalcze
Musze zelazo konkretnie podniesc bo to co mam to smiech na sali. Doczytalam sie ze to moze byc jedna z przyczyn. No i oczywiscie klinika w pl.
Ogladalyscie The imitation game (oskary 2015)? Fajny.moremi, BISCA, Zofia8, gretka, Krakonka, ComeToMeBaby, Heretyczka, Sabina, chruszczow lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
BISCA wrote:
Cza bys dobrej mysli, nie ?
To dobrze, ze pozytywne myslenie wlaczoneBISCA, mamatrojki80, Krakonka lubią tę wiadomość
Zofia8