35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
E nie, nie jestem zła, ani urażona. Napisałam przeciez, ze dystans i humor jest ok. Chodzi o ciężar, subtelność, a nie sam żart.
I naprawdę kibicuję Reni, jak wszystkim tu. Tym, co czekają na pierwszy raz, jeszcze bardziej
iwcia77 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
kapturnica wrote:Natasza najpewniej chodzi o test postkoloidalny.Mianowicie pobierze twoj sluz z nasieniem i spr czy plemniki sa i w jakiej formie
Pierwszy raz słyszę, ale to ciekawe, że można sprawdzić chłopa, a on nie dość, że nie musi w tym uczestniczyć, to nawet wiedzieć o tym nie musi na dobrą sprawęchruszczow, BISCA, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka zatesknilam, mam chwile to wpadlam Was odwiedzic Kochane, co tam jak tam wszystkie się czujecie pogoda sprzyja spacerkom coraz dluzej jasno i tak jakos ogolnie mam humorek a Wy?
kapturnica, Margolcia88, ComeToMeBaby, moremi, SolarPolar, Krakonka, kkisia, gretka, Mega, BISCA, inessa, Arwena, Parka, anna maria, malgos741 lubią tę wiadomość
-
natasza666 wrote:Pierwszy raz słyszę, ale to ciekawe, że można sprawdzić chłopa, a on nie dość, że nie musi w tym uczestniczyć, to nawet wiedzieć o tym nie musi na dobrą sprawę
No i nie do konca tu chodzi o spr tylko chlopa . Raczej o to czy twoj sluz nie ejst dla nich morderca i ich nie wybija.Polar napisala juz ,ze to na wrogosc sluzu wiec o to w tym najb chodzi. Bo nasienie moze byc prima sort ale w naturalnych warunkach nie sa w stanie pokonac bariery sluzu by dostac sie wyzejWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 19:25
-
Mala79 wrote:Hejka zatesknilam, mam chwile to wpadlam Was odwiedzic Kochane, co tam jak tam wszystkie się czujecie pogoda sprzyja spacerkom coraz dluzej jasno i tak jakos ogolnie mam humorek a Wy?
Jak to mowia po najbardziej chmurnym dniu przychodzi slonce
Mala79 lubi tę wiadomość
-
chruszczow wrote:ja bym sobie strzeliła jeden cykl z antkami:) może jakoś hormony Ci regulowały
wg mnie 36 lat to nie jest jeszcze tak dużo, żeby zwalać na jakość
a tarczyce badałaś?
No właśnie strzeliłam sobie kilka, teraz jestem znów pierwszy cykl po odstawieniu i nie ukrywam, że liczę na cud... Wiem, że w 13 dc miałam pęcherzyk 22 mm i endometrium 8,3. Lekarz stwierdził, że jeszcze tego samego dnia albo następnego powinien pęknąć, ale śluz wysechł zupełnie dopiero w 16 dc, a tempka skoczyła w 17, więc chyba owu była w 17 dc, a mąż w 14 wyjechał
Mam więc nadzieję jak zawsze jednocześnie starając się nie robić sobie nadziei
TSH mam zbadać na następną wizytę, ale w trakcie starań nie było złe, raz 1,5, innym razem 2,8 -
kapturnica wrote:Dla wlasnego dobra lepiej tez by sam sprawdzil jego stan rowniez jesli nie badal nasienia.
No i nie do konca tu chodzi o spr tylko chlopa . Raczej o to czy twoj sluz nie ejst dla nich morderca i ich nie wybija.Polar napisala juz ,ze to na wrogosc sluzu wiec o to w tym najb chodzi. Bo nasienie moze byc prima sort ale w naturalnych warunkach nie sa w stanie pokonac bariery sluzu by dostac sie wyzej
Chłopa zostawił sobie na później, przynajmniej tak zasugerował, że jeśli nic nie wyjdzie złego przy okazji monitoringu, to zbada jego i drożność jajowodów, ale to po tym przyszłym cyklu ustali, w zależności od tego, co tam się okaże. -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Mala dobrze .ze czujesz sie optymistycznie
Jak to mowia po najbardziej chmurnym dniu przychodzi slonce
kapturnica, Margolcia88, Zofia8, ComeToMeBaby, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:dzień dobry nowym koleżankom.
boooooooobaaaaaaaaskaaaaa?!?!?!
gdzie pani?Margolcia88, kapturnica, mamatrojki80, Dziobak, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, gretka, Mega, BISCA, Bozia3, chruszczow, Arwena, paszczakin, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Wiedziałam, że zaraz ktoś skomentuje słownictwo
Kupiłam płatki z prosa, ,, prośne", idę spróbować zamiast owsianychMargolcia88, ComeToMeBaby, chruszczow lubią tę wiadomość
-
Magdala, bardzo mi przykro.
Nie poddawaj się. Przyjedziesz do pl w lipcu, zrobisz kompletną diagnostykę, dostaniesz stymulację, wspomaganie i zaskoczy.Mala79, Margolcia88, Krakonka, kkisia, gretka, Magdala, chruszczow, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMala79 wrote:Margolcia nie komentuje tylko drocze sie z Kometa bo mam humor
Mala79, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Mała, dobrze Cię widzieć
Witam nowe koleżanki
Co do żartu Reni, to sama tak zrobiłam jak mnie dziewuchy nakrecały że to czas na testowanie. To dałam im ten test. A to, że faktycznie był pozytyw (ale dopiero po paru dniach), to inna bajka. Może Reni sobie też tak zaczarowałakkisia, Mega, iwcia77, BISCA, Reni, chruszczow lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Morek mi wolno . jestem stary bywalec juz...Mi ujdzie..Co wolno wojewodzie to nie mlodym
mamatrojki80, Dziobak, ComeToMeBaby, kkisia, gretka, BISCA, Reni, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Mała, dobrze Cię widzieć
Witam nowe koleżanki
Co do żartu Reni, to sama tak zrobiłam jak mnie dziewuchy nakrecały że to czas na testowanie. To dałam im ten test. A to, że faktycznie był pozytyw (ale dopiero po paru dniach), to inna bajka. Może Reni sobie też tak zaczarowała
No pamiętam. Może to jakiś sposób jest ...
To ja tak też popróbujękapturnica, moremi, kkisia, chruszczow lubią tę wiadomość