35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu doszla dzis przesyleczka.Te kombinezoniki sa takie cudne ze nie oddam na zadna babe
. Beda na mojego malucha w koncu rownouprawnienie jest
.
Sa sliczne a ten bialy to normalnie misio. Bluzeczka i spodnie pojda dalej bo rozoFFeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 16:37
anna maria, BISCA, Mega, iwcia77, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:http://www.ob-ultrasound.net/gstable.html
- tc a pęcherzykWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 16:39
chruszczow lubi tę wiadomość
-
Ciesze sie ze Ci sie podobajakapturnica wrote:Aniu doszla dzis przesyleczka.Te kombinezoniki sa takie cudne ze nie oddam na zadna babe
. Beda na mojego malucha w koncu rownouprawnienie jest
.
Sa sliczne a ten bialy to normalnie misio. Bluzeczka i spodnie pojda dalej bo rozoFFekapturnica lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam stare krzesełko do karmienia - takie, w który zapina się dziecko na trzy - między nogami pas do góry i do tego wpina się dwa paski z boków. Jeden z nich mi się ułamał i krawcowa kazała kupić mi całe to plastikowe łączeniowe ustrojstwo...byłam w pasmanterii i nie ma. Szukam na allegro - ale jak to cholera nazwać - za cholerę nie mogę znaleźć...macie jakieś pomysły? Jakiś adapter czy jak?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Dziewczyny mam stare krzesełko do karmienia - takie, w który zapina się dziecko na trzy - między nogami pas do góry i do tego wpina się dwa paski z boków. Jeden z nich mi się ułamał i krawcowa kazała kupić mi całe to plastikowe łączeniowe ustrojstwo...byłam w pasmanterii i nie ma. Szukam na allegro - ale jak to cholera nazwać - za cholerę nie mogę znaleźć...macie jakieś pomysły? Jakiś adapter czy jak?
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:Bylam na usg. Wygladalo to na 3 tydz nie na 5. A w sobote dostalam okres. Obfity jak zawsze ale bardzo bolesny.
Musze sie zastanowic co dalej.chruszczow lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziewczyny mam stare krzesełko do karmienia - takie, w który zapina się dziecko na trzy - między nogami pas do góry i do tego wpina się dwa paski z boków. Jeden z nich mi się ułamał i krawcowa kazała kupić mi całe to plastikowe łączeniowe ustrojstwo...byłam w pasmanterii i nie ma. Szukam na allegro - ale jak to cholera nazwać - za cholerę nie mogę znaleźć...macie jakieś pomysły? Jakiś adapter czy jak?
Klamra zatrzaskowa z regulatorem.
Bozia3, kapturnica, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Magdala wrote:Tak dwa razy. I nie soruj ja wiem ze ciezko ogarnac
Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej baby.. musze doczytac od rana..
chcialam tylko przypomniec zagraniczniakom, ze dzis ostatni dzien rejestracji na wybory prezydenckie, jesli nie glosujecie w PL.. formularz na stonie Ministerstwa Spraw Zagranicznych.
Wlasnie zarejestrowalam siebie i (buahaha) mauza.. Co wybory to wojna, ze nie idzie. Ja mu dam nie idzie! Dupe na wniosku moze narysowac, ale isc musi..BISCA, Bozia3, Dziobak, kkisia, gretka, moremi, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hej baby.. musze doczytac od rana..
chcialam tylko przypomniec zagraniczniakom, ze dzis ostatni dzien rejestracji na wybory prezydenckie, jesli nie glosujecie w PL.. formularz na stonie Ministerstwa Spraw Zagranicznych.
Wlasnie zarejestrowalam siebie i (buahaha) mauza.. Co wybory to wojna, ze nie idzie. Ja mu dam nie idzie! Dupe na wniosku moze narysowac, ale isc musi..BISCA, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny