35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu doszla dzis przesyleczka.Te kombinezoniki sa takie cudne ze nie oddam na zadna babe
. Beda na mojego malucha w koncu rownouprawnienie jest
.
Sa sliczne a ten bialy to normalnie misio. Bluzeczka i spodnie pojda dalej bo rozoFFeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 16:37
anna maria, BISCA, Mega, iwcia77, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

-
To nie do konca tak ejst.Bo wsio zalezy jednak od owulacji Jak bedzie pozna to w 5tym moze nawet nic nie widac byc.Ja zaszlam w pierwsza ciaze w przydlugim cyklu i owu mialam dopiero kolo 30dnia cyklu...chruszczow wrote:http://www.ob-ultrasound.net/gstable.html
- tc a pęcherzykWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 16:39
chruszczow lubi tę wiadomość

-
Ciesze sie ze Ci sie podobaja
kapturnica wrote:Aniu doszla dzis przesyleczka.Te kombinezoniki sa takie cudne ze nie oddam na zadna babe
. Beda na mojego malucha w koncu rownouprawnienie jest
.
Sa sliczne a ten bialy to normalnie misio. Bluzeczka i spodnie pojda dalej bo rozoFFe
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam stare krzesełko do karmienia - takie, w który zapina się dziecko na trzy - między nogami pas do góry i do tego wpina się dwa paski z boków. Jeden z nich mi się ułamał i krawcowa kazała kupić mi całe to plastikowe łączeniowe ustrojstwo...byłam w pasmanterii i nie ma. Szukam na allegro - ale jak to cholera nazwać - za cholerę nie mogę znaleźć...macie jakieś pomysły? Jakiś adapter czy jak?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moze szelki do krzesełka do karmienia?? albo zapiecie do szelek \??Bozia3 wrote:Dziewczyny mam stare krzesełko do karmienia - takie, w który zapina się dziecko na trzy - między nogami pas do góry i do tego wpina się dwa paski z boków. Jeden z nich mi się ułamał i krawcowa kazała kupić mi całe to plastikowe łączeniowe ustrojstwo...byłam w pasmanterii i nie ma. Szukam na allegro - ale jak to cholera nazwać - za cholerę nie mogę znaleźć...macie jakieś pomysły? Jakiś adapter czy jak?
Bozia3 lubi tę wiadomość

-
Ale zdarzaly ci sie juz biochemiczne wczesniej ??Sory ale nie ogarniam wszystkich co komu sie rpzytrafialoMagdala wrote:Bylam na usg. Wygladalo to na 3 tydz nie na 5. A w sobote dostalam okres. Obfity jak zawsze ale bardzo bolesny.
Musze sie zastanowic co dalej.
chruszczow lubi tę wiadomość

-
Bozia3 wrote:Dziewczyny mam stare krzesełko do karmienia - takie, w który zapina się dziecko na trzy - między nogami pas do góry i do tego wpina się dwa paski z boków. Jeden z nich mi się ułamał i krawcowa kazała kupić mi całe to plastikowe łączeniowe ustrojstwo...byłam w pasmanterii i nie ma. Szukam na allegro - ale jak to cholera nazwać - za cholerę nie mogę znaleźć...macie jakieś pomysły? Jakiś adapter czy jak?
Klamra zatrzaskowa z regulatorem.
Bozia3, kapturnica, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
No 3biochemiczne to juz nie przypadek.Widzisz problem polega na tym ,ze ciezko ogarnac przyczyne ich bo to moze byc zarowno problem po stronie jajek jak i plemnikow. A takze rzeszkoda fizyczna. Moze cos w macicy, endometrium za cienkie , jakies miesniaki lub polipy, przegrody itpMagdala wrote:Tak dwa razy. I nie soruj ja wiem ze ciezko ogarnac

Magdala, BISCA lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
hej baby.. musze doczytac od rana..
chcialam tylko przypomniec zagraniczniakom, ze dzis ostatni dzien rejestracji na wybory prezydenckie, jesli nie glosujecie w PL.. formularz na stonie Ministerstwa Spraw Zagranicznych.
Wlasnie zarejestrowalam siebie i (buahaha) mauza.. Co wybory to wojna, ze nie idzie. Ja mu dam nie idzie! Dupe na wniosku moze narysowac, ale isc musi..
BISCA, Bozia3, Dziobak, kkisia, gretka, moremi, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dawaj cos o Adasiu a nie jakies pitu pitu o wyborach.paszczakin wrote:hej baby.. musze doczytac od rana..
chcialam tylko przypomniec zagraniczniakom, ze dzis ostatni dzien rejestracji na wybory prezydenckie, jesli nie glosujecie w PL.. formularz na stonie Ministerstwa Spraw Zagranicznych.
Wlasnie zarejestrowalam siebie i (buahaha) mauza.. Co wybory to wojna, ze nie idzie. Ja mu dam nie idzie! Dupe na wniosku moze narysowac, ale isc musi..
BISCA, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH