35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:też pomyślałam że to może jakaś nadżerka albo coś sobie podrażniłaś
czasem od lutki ponoć jest podrażnienie ale już nie szalej, obiecaj
Już mój mąż wie, że długo będzie czekałjak się uda jednak
chruszczow, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra, dobra, juz sie usuwam. Nie ma to jak sie troche poprozniaczyc
Najlepsze jest jednak to, ze nie mialam tam ani fryzjera, ani mejkapistki, ani wesela, ani fotografa, ani gosci (oprocz swiadkow). Ale gdybym miala powtorzyc swoj slub to zrobilabym wszystko dokladnie tak samo. Oprocz...Bez sensu ze mojej mamy nie bylo
Dlatego kiedys wezme jeszcze jeden w cerkwiAlbo w kosciele Mariackim w Kraku. I wtedy zrobie wesele!
mamatrojki80, Magdala, Aasiula, kkisia, Bliska 77, Arwena, Margolcia88, anna maria, inessa, moremi, BISCA, paszczakin, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:oj Simba Simba, musiałaś tak cudownie wyglądac???????
Musialam czekac na meza z recycklingukkisia, chruszczow, Aasiula, Bliska 77, Reni, Margolcia88, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Wiesz ile lat na to czekalam? Juz mi staropanienstwo grozilo.
Musialam czekac na meza z recycklingumamatrojki80, Aasiula, Simba, Reni, kkisia, Arwena, Margolcia88, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:nieistotne czy z recyklingu czy nie, już kiedyś ten temat przerabiałyśmy, wiesz doskonale o tym, że na tych zdjęciach wymiatasz a uśmiech i spojrzenie męża chyba mówi wszystko....
Nie bede sie tu krygowac.
Dlatego mowie, ze sobie chwile proznosci urzadzilam, bo juz tak nie wygladamMargolcia88, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
z nogą
ma nawet dwie!Dziobak wrote:Simba, to byla ta fotka co kiedys? Z noga?
Jak inna to powta, bo kibel przetykalam. Zrozum czlowieka...Simba, chruszczow, kkisia, Bliska 77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Simba, to byla ta fotka co kiedys? Z noga?
Jak inna to powta, bo kibel przetykalam. Zrozum czlowieka...Dziobak, kkisia lubią tę wiadomość