35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:ale ja takie przymierzałam, nie odrzucam właśnie. tu pisałyśmy o takich to ja mówiłam, że tak dopasowują te gorsety, że nie ma prawa nic spaść.
wyczaiłam, ze w tym salonie są przedstawicielami paru producentów, mają salony w trzech miastach. na tą przymiarkę to mi przywieźli suknie z drugiego salonu jak opisałam jaką bym chciała. mam nadzieję że uda mi się znaleźć coś innego. już chu- pójdę w klasycznej jakiejś, tylko chciałabym ładnie wyglądać.
poniosłam klęskę i ryczę.
pieprzony PMS.
Kometa przymierzaj inne, nie ma co, jeśli taki duży salon to ma na pewno dużo sukienek i cos wybierzesz, zaliczki szkoda. Nie ma co płakać, jeszcze jej nie skrócili więc będziesz mogła wymienić na inną, to szczególny dzień, musisz sukienki być pewna .ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Mi sukienka Kometowa sie podoba. Naprawde. Tym bardziej ze to do cywilnego.
No co ty beze chcesz czy kostium do biura Kometa? A jak dodasz dodatki bedzie git.
No i przykro mi ze macie ciagle po gorke. Ciagle cos. Jak nie plemniory to teraz wynik Twojego badania. Trzymam kciuki babo!chruszczow, Arwena, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
To ja przelamie ten slodziutki temat slubow i kiecek.
Kibel nam sie znowu zapchal... Jak trzeba bedzie znowu wzywac szambonurka, to wiadro chyba wystawie...mamatrojki80, Simba, Margolcia88, Magdala, Arwena, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc kobietki- ja to dzis kiepski nastrój - migrena
tak odczytuje ale jakos do pisania brak weny
tak krótko - odnosnie opalenizny- ja ze wzgledow czasowych przed slubem mało miałam czasu w zasadzie na wsio a poz tym ja z tych co opalaja sie na czerwono i mnie Pani w gabinecie kosmetycznym zaproponowała taką "sztuczną" opalenizne- nie pamietm jk sie to nazywa- ale popsiukala mnie barwnikiem z takiego pistoletu i kilk a godzin po nie moglam sie myc żeby dobrze siadło na skórze i wygladało super, byłam bardzo zadowolonaMargolcia88, Simba, Arwena, kkisia, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
DO cywilnego??? TO bier moja!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 15:03
Margolcia88, mamatrojki80, inessa, Magdala, Reni, anna maria, Bliska 77, chruszczow, Arwena, ola_35, Aasiula, kkisia, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Simba jak Sharon Stone wyglądasz! Cudo.
DziekiTo bylo prawie 4 lata temu.
Przed ciaza znaczy sieTeraz wygladam jak Charlize Theron.
W filmie MonsterBliska 77, mamatrojki80, Arwena, Aasiula, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:To ja przelamie ten slodziutki temat slubow i kiecek.
Kibel nam sie znowu zapchal... Jak trzeba bedzie znowu wzywac szambonurka, to wiadro chyba wystawie...
Podaj lape. Jak zmywamy to na schodach zew jest powodz i resztki zarcia sie walaja (wczoraj makarony) a jak pierzemy to czasem podloga w kuchni zalana. Hydr byl porobil zdjecia i mowi ze wieej ludzi trzeba i pozwolenie na rozwalenie muruBedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnySimba wrote:Tjaaaa.
DziekiTo bylo prawie 4 lata temu.
Przed ciaza znaczy sieTeraz wygladam jak Charlize Theron.
W filmie Monster
Już nie kokietuj, posągowa piękność jesteś
Bliska 77, chruszczow, Margolcia88, anna maria, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Plamienie w terminie @ się zdarza. Po prostu na razie bądźcie ostrożni. Przy takich tłustych krechach nie sądzę, by mialo się ot tak skończyć
Ja miałam w dwóch ciązach, i to krwawienie.
Poza tym sobie przypomniałam, ze kilka lat temu robiłam kolposkopię z powodu krwawien po stosunku i mam wywinięta śluzówkę z kanału szyjki na szyjke i łudzę się, że może to...
Ech, jakby człowiek nie poszalał, to by sobie w brodę nie pluł
Robię jutro betę, podobno mozna ukryc dane w laboratorium, wiec zrobie u mnie, potem w soboteWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 14:54
moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny