35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
eeeej no ale i solarium jest dla ludzi
nikt nie mówi o zjaraniu się na skwarkę
mi przed uroczystościami kiedyś wystarczyło 2 razy po 5 min, żeby nie wyglądać trupio blado
tylko, że ja się opalam od razu na brąz
stara.krycha, ComeToMeBaby, kapturnica, Margolcia88, moremi, Simba, chruszczow, Arwena, Aasiula, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ej, no laski- ja nie o hebanie mówię
o delikatnym brązie, jasnym takim.
mi to i tak więcej nie wyjdzie, poza tym nie bardzo jestem za solarką.
ale biała jak piekarz też nie pójdę do slubu przecież bo na koniec sierpnia to będę wyglądać jakbym chora była
dla mnie akurat sukienka jest ważna. nawet dość bardzo.kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKobity wy tak o sukniach a ja odgrzebałam swoje zdjęcie w sukni wiele nie widać ale chuda byłam
Taka cute,mniu,mniu...czasie wróć! A jakie bufy na ramionach?stara.krycha, kapturnica, ComeToMeBaby, Reni, Margolcia88, dorbie, moremi, megan8, Magdala, gretka, Simba, chruszczow, Arwena, Aasiula, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Normalnie se to wyobraziłam. ZjeBany a nie zjarany heban
kapturnica, stara.krycha, chruszczow, Arwena, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:mam znajomą która wygląda jak zjarany heban z pomarańczowym pomarszczonym kreszowatym nalotem, na szyi oczywiści złota obroża (łańcuch) lśni w blasku słońca, po prostu kwintesencja tego co lubię ;-0
Czerniaka sobie wyhoduje to się opamięta, u mnie we wsi jest jedna tanorektyczka cały rok na heban w solarium.
Mi się opalenizna z solarium nie podoba i tyle.
ComeToMeBaby, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tam nie mowie jak ktos chce se lekii podklad zrobic to czemu nie.Sama sie dawniej na sloncu zawsze opalałam na czerwonke .Chujowo to zawsze wygladalo.Pare razy zdarzylo mi sie skorzystac po kilka minut z solarium i potem jak dobilo sie sloneczkiem to mnie juz nie opalało na raka..
Kurde ponad rok juz nie bylam.Przeca wiecznie bylam w ciązyComeToMeBaby, Margolcia88, moremi, Magdala, Arwena, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:poka
edit: a tyś se w avatara wrzuciła
no ładnie, siedzi, chleje.. ale jaka zadowolona
hihihi fajniena te czasy wypasiona hehe
kapturnica, moremi, mamatrojki80, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Czerniaka sobie wyhoduje to się opamięta, u mnie we wsi jest jedna tanorektyczka cały rok na heban w solarium.
Mi się opalenizna z solarium nie podoba i tyle.kapturnica, Margolcia88, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Magdala nadciąga i mi się przypomniało, że nie odpowiedziałam na pytanie.
Domu nie znaleźliśmy, szukamy nad Narwią w okolicach Plosek
Pytalam bo wiem jak ciezko jest cos znalezc. A nad Narwia to chyba jeszcze trudniej.
Jaki macie system? Oprocz ogloszen to jeszcze wsiadalam w samochod i jezdzilam po wioskach i wioseczkach zapadlych i jak jaka rudera stala gdzies opuszczona to pytalam autotochtonow. Skutek jest. Powodzenia.moremi, Arwena lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:
Pytalam bo wiem jak ciezko jest cos znalezc. A nad Narwia to chyba jeszcze trudniej.
Jaki macie system? Oprocz ogloszen to jeszcze wsiadalam w samochod i jezdzilam po wioskach i wioseczkach zapadlych i jak jaka rudera stala gdzies opuszczona to pytalam autotochtonow. Skutek jest. Powodzenia.Magdala lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Matka, znalazłam. Wychodzi, że jezeli nie jestes chora, to lepiej odstawić probiotyki.
http://www.kobieta.pl/drukuj/artykul/kochanie-zrobmy-sobie-dzidziusia/-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:dobra, popłakałam sobie, wygadałam się, lżej mi. dzięki dziewczyny. plan jest.
idę bo trzeba jakiś obiad ugotować i czekać na kanapę. na miasto to chyba mojego m wyślę, bo aż mi się nie chce jechać... no zobaczymy.
potem mnie zaleje.
a jutro do szpitala dowiedzieć się co mi tam znaleźli i jaki mają na to plan.
zajrzę potem.
Wacia- nadal trzymam kciuki
Głowa do góry.
peppapig, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Dzięki, ale nie wiem czy coś będzie, bo sobie zaszalałam,
, było plamienie, teraz chyba juz nie, ale nie wiem czy cos z tego będzie
trzeba było gdzie indziej włożyć !!
a pisały , ostrzegały ...mamatrojki80, dorbie, moremi, Magdala, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Dzięki, ale nie wiem czy coś będzie, bo sobie zaszalałam,
, było plamienie, teraz chyba juz nie, ale nie wiem czy cos z tego będzie
mamatrojki80, peppapig, Magdala, Arwena, dorbie, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!