35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Niby nie, ale ja musiałam przy każdym przeziębieniu zapodawać sobie dowcipnie paleczki mlekowe. Śmiechem żartem też mi stringi w niczym nie przeszkadzały. Do czasu. Jak raz zdiagnozował lekarz drożdżaki, to poleciało. I co trzy, cztery miesiące infekcja. Dopiero zamiana na majatasy mi pomogła. No i chuj, że mi posladki przecinają. Są jeszcze bezszwowe jak trzeba.
Ja doustny Trivagin non stop biorę, zamiennie z Iladian 2x w tygodniu.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Kometa.
Sukienka jest ok, ale tak jak Ci pisze Ola - sprobuj jeszcze inne.
Jesli jednak zostaniesz przy tej, to: opalenizna + bizuteria i to efektowna + od jutra pracujesz nad ramionami. Ciezarki w ruch i do lata masz ladnie wyrzezbione ramiona.
moremi, Bliska 77, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, megan8, kapturnica, Magdala, anna maria, Aasiula, BISCA, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
wiem,że bywam rzadko i nie mam prawa głosu ale jak na mój gust też tylko zdjęcie pleców, za dużo wszystkiego w tej sukni, coś bardziej klasycznego?????mamatrojki80 wrote:Koszula nocna... sorry Kometka, mnie te muśliny i szyfony nie pasują wcale. Plecy ok tylko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 13:47
nick nieaktualny, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Magdala nadciąga i mi się przypomniało, że nie odpowiedziałam na pytanie.
Domu nie znaleźliśmy, szukamy nad Narwią w okolicach Plosek
Simba, Bliska 77, nick nieaktualny, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aha i jeszcze jedno. Czy ta sukienka oddaje Twoj charakter? Twoja nature? Dla mnie Ty z wpisow jestes drapiezna. A ta sukienka wrecz przeciwnie.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Bliska 77, ComeToMeBaby, megan8, nick nieaktualny, Zofia8, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOsmiele sie nie zgodzic. Na taka impreze dobiera sie sukienke do figury, a nie odwrotnie chyba?Simba wrote:Kometa.
Sukienka jest ok, ale tak jak Ci pisze Ola - sprobuj jeszcze inne.
Jesli jednak zostaniesz przy tej, to: opalenizna + bizuteria i to efektowna + od jutra pracujesz nad ramionami. Ciezarki w ruch i do lata masz ladnie wyrzezbione ramiona.
Bliska 77, BISCA lubią tę wiadomość
-
KOmeta dla mnie to te sukienki z ramionami strasznie postarzają, masz ładną figurę , uważam że powinna być bardzie dopasowana u góry, w talii. I bardzo się upieram przy tym żebyś chociaż jedna przymierzyła bez ramiączek u góry.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bliska 77, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-
No właśnie coś mi się kiedyś o oczy obiło, że przy staraniach ta kuracja nie jest korzystna, bo pochwa ma wtedy nieprzyjazne środowisko. Ale ręki nie dam sobie uciąć.mamatrojki80 wrote:Ja doustny Trivagin non stop biorę, zamiennie z Iladian 2x w tygodniu.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
a mówiłam
suknia jest Twoja jeśli na swój widok wzruszysz się
jak Ci nie leży, to jej nie bierz
ComeToMeBaby wrote:dzięki za opinię.
jednak może się komuś podobać
trochę mi to poprawiło nastrój, nie powiem.
ale ja im dłużej ją widzę tym mniej mi się podoba.
chcę się poczuć piękna i odrobinę chociaż seksowna, nie jak w koszuli nocnej
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bliska 77, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
Yhy.stara.krycha wrote:Osmiele sie nie zgodzic. Na taka impreze dobiera sie sukienke do figury, a nie odwrotnie chyba?
Niektorzy musieliby wtedy brac slub w dresie.
To jest impreza teoretycznie jedna w zyciu. Warto dla tego jednego dnia, na ktory wypiedala sie z reguly duzo kasy, zrobic cos wiecej. Cwiczenia nie truja
Potem ogladasz zdjecia i myslisz sobie. Kurwa wygladalam jak pasztet, a moglo byc tak pieknie.
Bliska 77, nick nieaktualny, megan8, Reni, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, Dziobak, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
skąd Ty znasz te wszystkie słowa
no no
ja nie odróżniam muślina od muflona
szyfona od syfona

mamatrojki80 wrote:Koszula nocna... sorry Kometka, mnie te muśliny i szyfony nie pasują wcale. Plecy ok tylko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 13:56
nick nieaktualny, Bliska 77, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Yhy.
To jest impreza teoretycznie jedna w zyciu. Warto dla tego jednego dnia, na ktory wypiedala sie z reguly duzo kasy, zrobic cos wiecej. Cwiczenia nie truja
Potem ogladasz zdjecia i myslisz sobie. Kurwa wygladalam jak pasztet, a moglo byc tak pieknie.
Ja za tym poszłam i do ślubu schudłam 11 kg, warto było.
Reni, megan8, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
A w ogole...Co to za lokal gdzie kupujesz suknie? Nie ma naprawde kawalka jakiegos stolka, zeby swoje ubrania polozyc?
Moze idz w jakies bardziej profesjonalne miejsce.
I jeszcze.
Czy suknia musi byc biala. Czy komukolwiek oprocz murzynek jest ladnie w bialym?
Reni, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBez przesady. Jest pierdyliard modeli, idzie cos wybrac. Poza tym sluby to sie zazwyczaj bierze, jak sie jeszcze moze na siebie patrzc bez zalu?Simba wrote:Yhy.
kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
potem też można
wystarczy zdjąć okulary..wizja jest wtedy lekko przekłamana
stara.krycha wrote:Bez przesady. Jest pierdyliard modeli, idzie cos wybrac. Poza tym sluby to sie zazwyczaj bierze, jak sie jeszcze moze na siebie patrzc bez zalu?
nick nieaktualny, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
to na chuj drążysz temat przy PMS
niech Cię przyszły mąż przeleci i wtedy na spokojnie przemyśl temat jeszcze raz.
ComeToMeBaby wrote:ale ja takie przymierzałam, nie odrzucam właśnie. tu pisałyśmy o takich to ja mówiłam, że tak dopasowują te gorsety, że nie ma prawa nic spaść.
wyczaiłam, ze w tym salonie są przedstawicielami paru producentów, mają salony w trzech miastach. na tą przymiarkę to mi przywieźli suknie z drugiego salonu jak opisałam jaką bym chciała. mam nadzieję że uda mi się znaleźć coś innego. już chu- pójdę w klasycznej jakiejś, tylko chciałabym ładnie wyglądać.
poniosłam klęskę i ryczę.
pieprzony PMS.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, kapturnica, Simba, Aasiula, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ale ja takie przymierzałam, nie odrzucam właśnie. tu pisałyśmy o takich to ja mówiłam, że tak dopasowują te gorsety, że nie ma prawa nic spaść.
wyczaiłam, ze w tym salonie są przedstawicielami paru producentów, mają salony w trzech miastach. na tą przymiarkę to mi przywieźli suknie z drugiego salonu jak opisałam jaką bym chciała. mam nadzieję że uda mi się znaleźć coś innego. już chu- pójdę w klasycznej jakiejś, tylko chciałabym ładnie wyglądać.
poniosłam klęskę i ryczę.
pieprzony PMS.
Kometa na kocia łapę żyj i już! te śluby przereklamowane som, same stresy tylko generują.
nick nieaktualny, megan8, ComeToMeBaby, kapturnica, Dziobak, nick nieaktualny, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
a ja Wam powiem, że ze względu na mój stosunek do ślubu miałam tylko cywilny a strój wybierałam dwa dni przed ślubem, żeby tylko coś było
nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, chruszczow, Simba, Aasiula, nick nieaktualny, SolarPolar, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny