35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Niby nie, ale ja musiałam przy każdym przeziębieniu zapodawać sobie dowcipnie paleczki mlekowe. Śmiechem żartem też mi stringi w niczym nie przeszkadzały. Do czasu. Jak raz zdiagnozował lekarz drożdżaki, to poleciało. I co trzy, cztery miesiące infekcja. Dopiero zamiana na majatasy mi pomogła. No i chuj, że mi posladki przecinają. Są jeszcze bezszwowe jak trzeba.
Ja doustny Trivagin non stop biorę, zamiennie z Iladian 2x w tygodniu.
macduska lubi tę wiadomość
-
Kometa.
Sukienka jest ok, ale tak jak Ci pisze Ola - sprobuj jeszcze inne.
Jesli jednak zostaniesz przy tej, to: opalenizna + bizuteria i to efektowna + od jutra pracujesz nad ramionami. Ciezarki w ruch i do lata masz ladnie wyrzezbione ramiona.moremi, Bliska 77, kkisia, ComeToMeBaby, megan8, kapturnica, Magdala, anna maria, Aasiula, BISCA, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Koszula nocna... sorry Kometka, mnie te muśliny i szyfony nie pasują wcale. Plecy ok tylko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 13:47
stara.krycha, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Magdala nadciąga i mi się przypomniało, że nie odpowiedziałam na pytanie.
Domu nie znaleźliśmy, szukamy nad Narwią w okolicach PlosekSimba, Bliska 77, kkisia, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aha i jeszcze jedno. Czy ta sukienka oddaje Twoj charakter? Twoja nature? Dla mnie Ty z wpisow jestes drapiezna. A ta sukienka wrecz przeciwnie.
mamatrojki80, stara.krycha, moremi, Bliska 77, ComeToMeBaby, megan8, kkisia, Zofia8, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Kometa.
Sukienka jest ok, ale tak jak Ci pisze Ola - sprobuj jeszcze inne.
Jesli jednak zostaniesz przy tej, to: opalenizna + bizuteria i to efektowna + od jutra pracujesz nad ramionami. Ciezarki w ruch i do lata masz ladnie wyrzezbione ramiona.Bliska 77, BISCA lubią tę wiadomość
-
KOmeta dla mnie to te sukienki z ramionami strasznie postarzają, masz ładną figurę , uważam że powinna być bardzie dopasowana u góry, w talii. I bardzo się upieram przy tym żebyś chociaż jedna przymierzyła bez ramiączek u góry.
stara.krycha, Arwena, Bliska 77, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ja doustny Trivagin non stop biorę, zamiennie z Iladian 2x w tygodniu.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
a mówiłam
suknia jest Twoja jeśli na swój widok wzruszysz się
jak Ci nie leży, to jej nie bierz
ComeToMeBaby wrote:dzięki za opinię.
jednak może się komuś podobać
trochę mi to poprawiło nastrój, nie powiem.
ale ja im dłużej ją widzę tym mniej mi się podoba.
chcę się poczuć piękna i odrobinę chociaż seksowna, nie jak w koszuli nocnej
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaastara.krycha, Arwena, Bliska 77, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, kapturnica, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Osmiele sie nie zgodzic. Na taka impreze dobiera sie sukienke do figury, a nie odwrotnie chyba?
Niektorzy musieliby wtedy brac slub w dresie.
To jest impreza teoretycznie jedna w zyciu. Warto dla tego jednego dnia, na ktory wypiedala sie z reguly duzo kasy, zrobic cos wiecej. Cwiczenia nie truja
Potem ogladasz zdjecia i myslisz sobie. Kurwa wygladalam jak pasztet, a moglo byc tak pieknie.Bliska 77, stara.krycha, megan8, Reni, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Dziobak, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
skąd Ty znasz te wszystkie słowa
no no
ja nie odróżniam muślina od muflona
szyfona od syfona
mamatrojki80 wrote:Koszula nocna... sorry Kometka, mnie te muśliny i szyfony nie pasują wcale. Plecy ok tylko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 13:56
stara.krycha, Bliska 77, moremi, Arwena, Aasiula, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Yhy.
To jest impreza teoretycznie jedna w zyciu. Warto dla tego jednego dnia, na ktory wypiedala sie z reguly duzo kasy, zrobic cos wiecej. Cwiczenia nie truja
Potem ogladasz zdjecia i myslisz sobie. Kurwa wygladalam jak pasztet, a moglo byc tak pieknie.
Ja za tym poszłam i do ślubu schudłam 11 kg, warto było.
Reni, megan8, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
A w ogole...Co to za lokal gdzie kupujesz suknie? Nie ma naprawde kawalka jakiegos stolka, zeby swoje ubrania polozyc?
Moze idz w jakies bardziej profesjonalne miejsce.
I jeszcze.
Czy suknia musi byc biala. Czy komukolwiek oprocz murzynek jest ladnie w bialym?Reni, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Yhy.
Potem ogladasz zdjecia i myslisz sobie. Kurwa wygladalam jak pasztet, a moglo byc tak pieknie.kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
potem też można
wystarczy zdjąć okulary..wizja jest wtedy lekko przekłamana
stara.krycha wrote:Bez przesady. Jest pierdyliard modeli, idzie cos wybrac. Poza tym sluby to sie zazwyczaj bierze, jak sie jeszcze moze na siebie patrzc bez zalu?stara.krycha, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
to na chuj drążysz temat przy PMS
niech Cię przyszły mąż przeleci i wtedy na spokojnie przemyśl temat jeszcze raz.
ComeToMeBaby wrote:ale ja takie przymierzałam, nie odrzucam właśnie. tu pisałyśmy o takich to ja mówiłam, że tak dopasowują te gorsety, że nie ma prawa nic spaść.
wyczaiłam, ze w tym salonie są przedstawicielami paru producentów, mają salony w trzech miastach. na tą przymiarkę to mi przywieźli suknie z drugiego salonu jak opisałam jaką bym chciała. mam nadzieję że uda mi się znaleźć coś innego. już chu- pójdę w klasycznej jakiejś, tylko chciałabym ładnie wyglądać.
poniosłam klęskę i ryczę.
pieprzony PMS.stara.krycha, mamatrojki80, megan8, ComeToMeBaby, Arwena, kapturnica, Simba, Aasiula, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ale ja takie przymierzałam, nie odrzucam właśnie. tu pisałyśmy o takich to ja mówiłam, że tak dopasowują te gorsety, że nie ma prawa nic spaść.
wyczaiłam, ze w tym salonie są przedstawicielami paru producentów, mają salony w trzech miastach. na tą przymiarkę to mi przywieźli suknie z drugiego salonu jak opisałam jaką bym chciała. mam nadzieję że uda mi się znaleźć coś innego. już chu- pójdę w klasycznej jakiejś, tylko chciałabym ładnie wyglądać.
poniosłam klęskę i ryczę.
pieprzony PMS.
Kometa na kocia łapę żyj i już! te śluby przereklamowane som, same stresy tylko generują.
stara.krycha, megan8, ComeToMeBaby, kapturnica, Dziobak, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
a ja Wam powiem, że ze względu na mój stosunek do ślubu miałam tylko cywilny a strój wybierałam dwa dni przed ślubem, żeby tylko coś było
mamatrojki80, stara.krycha, gretka, moremi, Arwena, Margolcia88, chruszczow, Simba, Aasiula, kkisia, SolarPolar, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny