X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Krycha powiem dokladnie po wizycie nie trybie jaki to
    tyle tylko w kartotece widzialam

Jutro bede dzwonic kiedy mam byc
    ale z tego co mowili to ok 17 dnia cyklu ,
    przed koncem anty po recepte
    No to jak w morde dlugi :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Niby nie, ale ja musiałam przy każdym przeziębieniu zapodawać sobie dowcipnie paleczki mlekowe. Śmiechem żartem też mi stringi w niczym nie przeszkadzały. Do czasu. Jak raz zdiagnozował lekarz drożdżaki, to poleciało. I co trzy, cztery miesiące infekcja. Dopiero zamiana na majatasy mi pomogła. No i chuj, że mi posladki przecinają. Są jeszcze bezszwowe jak trzeba.

Ja doustny Trivagin non stop biorę, zamiennie z Iladian 2x w tygodniu.

macduska lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa.
    Sukienka jest ok, ale tak jak Ci pisze Ola - sprobuj jeszcze inne.
    Jesli jednak zostaniesz przy tej, to: opalenizna + bizuteria i to efektowna + od jutra pracujesz nad ramionami. Ciezarki w ruch i do lata masz ladnie wyrzezbione ramiona.

moremi, Bliska 77, kkisia, ComeToMeBaby, megan8, kapturnica, Magdala, anna maria, Aasiula, BISCA, Mega, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Koszula nocna... sorry Kometka, mnie te muśliny i szyfony nie pasują wcale. Plecy ok tylko.
    wiem,że bywam rzadko i nie mam prawa głosu ale jak na mój gust też tylko zdjęcie pleców, za dużo wszystkiego w tej sukni, coś bardziej klasycznego?????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 13:47

stara.krycha, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala nadciąga i mi się przypomniało, że nie odpowiedziałam na pytanie.
    Domu nie znaleźliśmy, szukamy nad Narwią w okolicach Plosek :-)

Simba, Bliska 77, kkisia, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha i jeszcze jedno. Czy ta sukienka oddaje Twoj charakter? Twoja nature? Dla mnie Ty z wpisow jestes drapiezna. A ta sukienka wrecz przeciwnie.

mamatrojki80, stara.krycha, moremi, Bliska 77, ComeToMeBaby, megan8, kkisia, Zofia8, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Kometa.
    Sukienka jest ok, ale tak jak Ci pisze Ola - sprobuj jeszcze inne.
    Jesli jednak zostaniesz przy tej, to: opalenizna + bizuteria i to efektowna + od jutra pracujesz nad ramionami. Ciezarki w ruch i do lata masz ladnie wyrzezbione ramiona.
    Osmiele sie nie zgodzic. Na taka impreze dobiera sie sukienke do figury, a nie odwrotnie chyba?

Bliska 77, BISCA lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOmeta dla mnie to te sukienki z ramionami strasznie postarzają, masz ładną figurę , uważam że powinna być bardzie dopasowana u góry, w talii. I bardzo się upieram przy tym żebyś chociaż jedna przymierzyła bez ramiączek u góry.

stara.krycha, Arwena, Bliska 77, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ja doustny Trivagin non stop biorę, zamiennie z Iladian 2x w tygodniu.
    No właśnie coś mi się kiedyś o oczy obiło, że przy staraniach ta kuracja nie jest korzystna, bo pochwa ma wtedy nieprzyjazne środowisko. Ale ręki nie dam sobie uciąć.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mówiłam
    suknia jest Twoja jeśli na swój widok wzruszysz się
    jak Ci nie leży, to jej nie bierz
    ComeToMeBaby wrote:
    dzięki za opinię.
    jednak może się komuś podobać ;)
    trochę mi to poprawiło nastrój, nie powiem.

ale ja im dłużej ją widzę tym mniej mi się podoba.
    chcę się poczuć piękna i odrobinę chociaż seksowna, nie jak w koszuli nocnej
    łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(

stara.krycha, Arwena, Bliska 77, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, kapturnica, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Osmiele sie nie zgodzic. Na taka impreze dobiera sie sukienke do figury, a nie odwrotnie chyba?
    Yhy.
    Niektorzy musieliby wtedy brac slub w dresie.

To jest impreza teoretycznie jedna w zyciu. Warto dla tego jednego dnia, na ktory wypiedala sie z reguly duzo kasy, zrobic cos wiecej. Cwiczenia nie truja ;)
    Potem ogladasz zdjecia i myslisz sobie. Kurwa wygladalam jak pasztet, a moglo byc tak pieknie.

Bliska 77, stara.krycha, megan8, Reni, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Dziobak, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skąd Ty znasz te wszystkie słowa
    no no
    ja nie odróżniam muślina od muflona
    szyfona od syfona
    disappointed023.gif
    mamatrojki80 wrote:
    Koszula nocna... sorry Kometka, mnie te muśliny i szyfony nie pasują wcale. Plecy ok tylko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 13:56

stara.krycha, Bliska 77, moremi, Arwena, Aasiula, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Yhy.

To jest impreza teoretycznie jedna w zyciu. Warto dla tego jednego dnia, na ktory wypiedala sie z reguly duzo kasy, zrobic cos wiecej. Cwiczenia nie truja ;)
    Potem ogladasz zdjecia i myslisz sobie. Kurwa wygladalam jak pasztet, a moglo byc tak pieknie.

Ja za tym poszłam i do ślubu schudłam 11 kg, warto było.

Reni, megan8, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Simba, BISCA lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole...Co to za lokal gdzie kupujesz suknie? Nie ma naprawde kawalka jakiegos stolka, zeby swoje ubrania polozyc?
    Moze idz w jakies bardziej profesjonalne miejsce.

I jeszcze.
    Czy suknia musi byc biala. Czy komukolwiek oprocz murzynek jest ladnie w bialym?

Reni, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Yhy.

Bez przesady. Jest pierdyliard modeli, idzie cos wybrac. Poza tym sluby to sie zazwyczaj bierze, jak sie jeszcze moze na siebie patrzc bez zalu?

kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    potem też można
    wystarczy zdjąć okulary..wizja jest wtedy lekko przekłamana ;-)
    stara.krycha wrote:
    Bez przesady. Jest pierdyliard modeli, idzie cos wybrac. Poza tym sluby to sie zazwyczaj bierze, jak sie jeszcze moze na siebie patrzc bez zalu?

stara.krycha, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to na chuj drążysz temat przy PMS
    niech Cię przyszły mąż przeleci i wtedy na spokojnie przemyśl temat jeszcze raz.
    ComeToMeBaby wrote:
    ale ja takie przymierzałam, nie odrzucam właśnie. tu pisałyśmy o takich to ja mówiłam, że tak dopasowują te gorsety, że nie ma prawa nic spaść.

wyczaiłam, ze w tym salonie są przedstawicielami paru producentów, mają salony w trzech miastach. na tą przymiarkę to mi przywieźli suknie z drugiego salonu jak opisałam jaką bym chciała. mam nadzieję że uda mi się znaleźć coś innego. już chu- pójdę w klasycznej jakiejś, tylko chciałabym ładnie wyglądać.
    poniosłam klęskę i ryczę.
    pieprzony PMS.

stara.krycha, mamatrojki80, megan8, ComeToMeBaby, Arwena, kapturnica, Simba, Aasiula, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ale ja takie przymierzałam, nie odrzucam właśnie. tu pisałyśmy o takich to ja mówiłam, że tak dopasowują te gorsety, że nie ma prawa nic spaść.

wyczaiłam, ze w tym salonie są przedstawicielami paru producentów, mają salony w trzech miastach. na tą przymiarkę to mi przywieźli suknie z drugiego salonu jak opisałam jaką bym chciała. mam nadzieję że uda mi się znaleźć coś innego. już chu- pójdę w klasycznej jakiejś, tylko chciałabym ładnie wyglądać.
    poniosłam klęskę i ryczę.
    pieprzony PMS.

Kometa na kocia łapę żyj i już! te śluby przereklamowane som, same stresy tylko generują.

stara.krycha, megan8, ComeToMeBaby, kapturnica, Dziobak, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja Wam powiem, że ze względu na mój stosunek do ślubu miałam tylko cywilny a strój wybierałam dwa dni przed ślubem, żeby tylko coś było :-)

mamatrojki80, stara.krycha, gretka, moremi, Arwena, Margolcia88, chruszczow, Simba, Aasiula, kkisia, SolarPolar, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    a ja Wam powiem, że ze względu na mój stosunek do ślubu miałam tylko cywilny a strój wybierałam dwa dni przed ślubem, żeby tylko coś było :-)
    I zaloze sie, ze wszystkim dupy pourywalo!

Bliska 77, chruszczow lubią tę wiadomość

‹‹ 8956 8957 8958 8959 8960 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ