35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:tak pewnie jest. tylko nie wiem co.
no ale tak to powiedziała jakbym się już na ten cykl na hsg nie zdążyła załapać. nie wiem, nie sądzę jednak, żeby to moje przeziębienie miało wpływ, a tak się zastanawiałam wcześniej.
Przeziębienie na stan czystości pochwy nie ma wpływu
moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no biję się z myślami od wczoraj, ze stresu aż mnie żołądek rozbolał i spać nie mogę w nocy. chodzi o zaliczkę oczywiście. wymyśliłam, ze poszukam u nich zamiennika. ostatecznie nieszczęśliwa do ślubu iść przecież nie mogę.
chu tam ze zdjęciami, masakra. do tej sukienki powinnam mieć ze 50 cm więcej wzrostu. i mysleć o sobie jak o bognii greckiej. to nie ten klimat jednak. tak chłodno i ozięble to wygląda. ja prdl.
pokaż to zdjęciejak Tobie się nie podoba to szukaj innej i nie denerwuj się.
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no biję się z myślami od wczoraj, ze stresu aż mnie żołądek rozbolał i spać nie mogę w nocy. chodzi o zaliczkę oczywiście. wymyśliłam, ze poszukam u nich zamiennika. ostatecznie nieszczęśliwa do ślubu iść przecież nie mogę.
chu tam ze zdjęciami, masakra. do tej sukienki powinnam mieć ze 50 cm więcej wzrostu. i mysleć o sobie jak o bognii greckiej. to nie ten klimat jednak. tak chłodno i ozięble to wygląda. ja prdl.
Kometa spokojnie, co nagle to po diable. Jeśli cos nie pasuje to zamień, spróbuj może pomierzyć sukienki ,o których wcześniej nie myślałaś. Wiem , że nie chcesz tych bez ramiączek, ale w nich wygląda się naprawdę ładnie i wcale dużego biustu nie trzeba mieć, one Ci tam ją tak dopasują że nie będzie mowy ze zleciSpróbuj chociaż przymierzyć taką to nic nie kosztuje. Ja się uparłam na swój ślub na sukienkę ecru z ramiączkami i zmierzyłam chyba z 10, wyglądałam w tym kolorze i fasonach okropnie, aż mnie jedna Pani poprosiła o przymierzenie białej zupełnie w innym stylu, był to strzał w 10.
ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Kisik, a opowiedz nam, jakim protokolem polecisz? Co sobie najpierw masz wstrzykiwac?
W rozpisce wpisany gonal i menopur
ale dokladnie jakie dawki to nie wiem jeszcze
dowiem sie na wizyciestara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Przeziębienie na stan czystości pochwy nie ma wpływu
gretka, ComeToMeBaby, Zofia8, kapturnica, Magdala, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Czyli dlugi z antagonista?
Nie pamietam dokladnie jak to szlo, mialam tylko raz i krotki
Krycha powiem dokladnie po wizycie nie trybie jaki to
tyle tylko w kartotece widzialam
Jutro bede dzwonic kiedy mam byc
ale z tego co mowili to ok 17 dnia cyklu ,
przed koncem anty po receptestara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny