35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:leki też są dofinanosowane (chyba od lipca zeszłego roku)
więc nie jest źle
za miesiąc, dwa powiem Ci ile nam wyszło
ok,dziękichociaż będę żyła nadzieją ,że się uda tak czy siak.dopiero będę zaczynała etam pierwszej stymulacji owu..ile się starasz cykli jeśli można wiedzieć oczywiście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 12:18
koza -
30 z wykresami i ovukoza123456789 wrote:ok,dzięki
chociaż będę żyłą nadzieją ,że się uda tak czy siak.dopiero będę zaczynała etam pierwszej stymulacji owu..ile się starasz cykli jeśli można wiedzieć oczywiście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 12:19
Arwena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Natasza ciekawe kiedy faktycznie miałaś owulację
w sumie późno zaczęłaś mierzyć
W 13 dc miałam pęcherzyk 22 mm i lekarz powiedział, że pęknie lada moment. W 14 dc czułam ból owulacyjny, a 15 zaczęłam wysychać. Ja myślę, że owu była w 14dc. Po prostu tempka skoczyła kilka dni późniejReni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya w Sobotę byliśmy z G w Kraku ,na Kopcu Kościuszki,piękne widoki ,zarąbista pogoda.Podjechaliśmy autobusem z Dworca 292 ale potem jeszcze szliśmy ze 20minut ale już z powrotem na piechotkę na Wawel a potem na Rynek,gdzie począwszy od Wawelu było mnóstwo ludzi rożnych maści i naści...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 12:27
megan8, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:A tego nie wiem, nie mam porównania, to tam jakiś inny rzepak kwitnie?
Uwielbiam kwitnacy rzepak wszedzie ale mam w pamieci trase Wroclaw- Karpacz. Troszke pagorkowaty teren. Zolc rzepaku, swieza zielen. BajkaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 12:30
Aasiula lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyReni wrote:leki też są dofinanosowane (chyba od lipca zeszłego roku)
więc nie jest źle
za miesiąc, dwa powiem Ci ile nam wyszło
To ja powiem szybciej
Zaczynam plamic
hip hip hura
jutro startAasiula, Reni, Zofia8, moremi, stara.krycha, Arwena, ComeToMeBaby, peppapig, gretka, Magdala, kapturnica, anna maria, paszczakin, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
z kwitu na węgiel
a tak poważnie jakiej siły? a co innego mi pozostaje?
trzeba nauczyć się pokory i grzecznie czekać na swoją kolej
z czasem człowiek się przyzwyczaja
p.s. rada jakbyś szła do gina to zawsze kłam, że starasz się ponad 2 lata inaczej będą czekać na naturalną ciążę, a czas ucieka
koza123456789 wrote:i skąd tyle siły?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 12:34
chruszczow, Aasiula, kkisia, moremi, ola_35, mamatrojki80, stara.krycha, Arwena, ComeToMeBaby, inessa, Bliska 77, kapturnica, BISCA, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
że też ludziom chce się tyle chodzić
Arwena wrote:a w Sobotę byliśmy z G w Kraku ,na Kopcu Kościuszki,piękne widoki ,zarąbista pogoda.Podjechaliśmy autobusem z Dworca 292 ale potem jeszcze szliśmy ze 20minut ale już z powrotem na piechotkę na Wawel a potem na Rynek,gdzie począwszy od Wawelu było mnóstwo ludzi rożnych maści i naści...moremi, kkisia, mamatrojki80, Arwena, inessa, gretka, kapturnica, paszczakin, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:z kwitu na węgiel
a tak poważnie jakiej siły? a co innego mi pozostaje?
trzeba nauczyć się pokory i grzecznie czekać na swoją kolej
za czasem człowiek się przyzwyczaja
p.s. rada jakbyś szła do gina to zawsze kłam, że starasz się ponad 2 lata inaczej będą czekać na naturalną ciążę, a czas ucieka
teraz to takich trików ja tu się dowiaduję ???no nie,już ma karte i wie ,że we wrześniu ciąża obumarła więc jej już nie oszukam...ale i tak dałą nam 3 cykle tylko normalnie a teraz już stymulacja,bo czasami to po roku stymulują dopiero
Reni lubi tę wiadomość
koza -
ale dopiero zbliżasz się do 35+ więc spoko
jakby się nie udało (czego nie życzę) to przynajmniej będziesz miała całą dokumentację
koza123456789 wrote:teraz to takich trików ja tu się dowiaduję ???no nie,już ma karte i wie ,że we wrześniu ciąża obumarła więc jej już nie oszukam...ale i tak dałą nam 3 cykle tylko normalnie a teraz już stymulacja,bo czasami to po roku stymulują dopiero
-
nick nieaktualny
-
Kisiel a czemu masz nie dać
nie takie ilości dzieci baby rodzą i ogarniają
twarda babka jesteś na OVU wychowanachruszczow, mamatrojki80, kkisia, moremi, stara.krycha, Aasiula, peppapig, gretka, Bliska 77, Magdala, kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość