35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:ale dopiero zbliżasz się do 35+ więc spoko
jakby się nie udało (czego nie życzę) to przynajmniej będziesz miała całą dokumentację
no o d tych wyników to można zwariować..w razie w czeka mnie jeszcze histeroskopia?? chyba tego się boję najbardziej.aaa i stary jeszcze nie oddał rycerzyków do badaniakoza -
nick nieaktualnyReni wrote:Kisiel a czemu masz nie dać
nie takie ilości dzieci baby rodzą i ogarniają
twarda babka jesteś na OVU wychowana
No oczywiscie po takiej szkole
Siedzie i kmninie i licze
I wyszlo mi tak od
30 .04 do 20. 05 antyli
od 22.05 ok 10 dni dziabanie czyli 31 05
Ok 1.06 punkcja
najpozniej 6.06 transfer
Czyli jak wsio bedzie gitara to bede miala prezent na urodziny dla chlopa na 14.06stara.krycha, Aasiula, Arwena, Reni, moremi, ComeToMeBaby, peppapig, gretka, kapturnica, BISCA, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje dzieci nie poszły dziś do przedszkola i bawia się w:
* straż glinną (czytaj gminną)
* ZUS
* pogrzebstara.krycha, Arwena, Reni, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, inessa, Magdala, kapturnica, Zofia8, anna maria, SolarPolar, paszczakin, BISCA, Luna76, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:No oczywiscie po takiej szkole
Siedzie i kmninie i licze
I wyszlo mi tak od
30 .04 do 20. 05 antyli
od 22.05 ok 10 dni dziabanie czyli 31 05
Ok 1.06 punkcja
najpozniej 6.06 transfer
Czyli jak wsio bedzie gitara to bede miala prezent na urodziny dla chlopa na 14.06kkisia lubi tę wiadomość
-
a jak to jest w zus??
mamatrojki80 wrote:Moje dzieci nie poszły dziś do przedszkola i bawia się w:
* straż glinną (czytaj gminną)
* ZUS
* pogrzebmoremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:A ja się właśnie zdenerwowałam i mam nastrój taki, że... o mało co się nie popłakałam. Cały czas spięta jestem.
Zadzwoniłam do przychodni do szpitala jak tam wyszły moje wyniki czystości. A babka sprawdza i mówi: nie mogę pani nic więcej powiedzieć, musi pani do nas przyjechać. z takim wynikiem nie może pani umawiać się na zabieg.
KURWA!
Stringosy Ci zaszkodziłya tak na poważnie to nie martw się na zapas, kiedy będziesz wynik w ręku miała?
stara.krycha, ComeToMeBaby, Bliska 77, Reni, moremi, kkisia, kapturnica, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:A ja się właśnie zdenerwowałam i mam nastrój taki, że... o mało co się nie popłakałam. Cały czas spięta jestem.
Zadzwoniłam do przychodni do szpitala jak tam wyszły moje wyniki czystości. A babka sprawdza i mówi: nie mogę pani nic więcej powiedzieć, musi pani do nas przyjechać. z takim wynikiem nie może pani umawiać się na zabieg.
KURWA!
A tak serio, to wspolczujammamatrojki80, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:dzięki, że pytasz
zaliczkowana.
ale... zaraz się na mnie gromy posypią... byłam ja przymierzyć z fotoreporterem. nic wam nie pisałam, bo nie wiem, czy mnie jakiś stres przedślubny złapał czy co. może PMS. heh. no kuźwa, nie podobam się sobie w tej sukni.... łaaaaaaaaa
teraz się rozryczałam.
No to wycofaj się, skoro Ci nie pasuje i szukaj u nich coś innego żeby zaliczka nie przepadła. Zdjęcia poka.
ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
KURWA!ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny