35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no właśnie tak patrzę na siebie i nie.
całkiem nie
nie wiem co mnie podkusiło, zeby ją brać, fajnie sie w niej czułam, to fakt- ale patrze na siebie i to nie ja
a nad ramionami (i resztą) popracuję. obiecuję
Mozesz tez odwiedzic sklepy z sukniami wieczorowymi. Ja w takim kupilam.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Twój też ma PMS
nie sądzę..ochrzcicie
ComeToMeBaby wrote:bo PMS mnie złapało dziś, a stres sukienkowy mam od 2 dni.
dziś się tylko pogłębił.
nie mam nastroja na bzykanie. nawet kanapy dziś nie ochrzcimy.stara.krycha, kapturnica, moremi, Aasiula, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Ja za tym poszłam i do ślubu schudłam 11 kg, warto było.
kapturnica, Bliska 77, stara.krycha, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, SolarPolar, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:bo PMS mnie złapało dziś, a stres sukienkowy mam od 2 dni.
dziś się tylko pogłębił.
nie mam nastroja na bzykanie. nawet kanapy dziś nie ochrzcimy.
A przestań, ja całkiem olałam sprawę sukni, zawsze jest ładna,jesli się dopasuje do figury, nie ma co się stresowaćArwena, Bliska 77, chruszczow, stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:A ja wlasnie dlatego pisze o tych ramionach, ze sie za bardzo nie spielam i teraz jak patrze na zdjecia to dochodze do wniosku ze mozna bylo sie za to wziac. No ale z drugiej strony ja wyszlam za maz poltora miesiaca po zareczynach
Co do cwiczen to z kolei wychodze z zalozenia, ze dbac warto o siebie zawsze, a nie specjalnie do slubu (czytaj: do sukienki) -
Simba wrote:Zuch! Szukaj dalej.
Mozesz tez odwiedzic sklepy z sukniami wieczorowymi. Ja w takim kupilam.stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no jestem, mam jasną karnację.
latem ciężko się opalam, najpierw łapię dużo czerwieni, dopiero potem lekki brąz. nie za ciemny. a nogi to już mi się wcale chyba nie opalają.
wiem, ze będę musiała odpowiednio wcześnie zacząć chodzić na solarkę, bo na naturalne opalanie to ja nie mam szans w tym roku chyba.
Jaką solarkę, chcesz sobie tą sztuczną opalenizną skórę popsuć? teraz opalenizna jest w odwrocie, wygląda tanio. Masz ładną jasna skórę.
ComeToMeBaby, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Jaką solarkę, chcesz sobie tą sztuczną opalenizną skórę popsuć? teraz opalenizna jest w odwrocie, wygląda tanio. Masz ładną jasna skórę.
kapturnica, Margolcia88, moremi, gretka, chruszczow, Arwena, kkisia, BISCA, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:mam znajomą która wygląda jak zjarany heban z pomarańczowym pomarszczonym kreszowatym nalotem, na szyi oczywiści złota obroża (łańcuch) lśni w blasku słońca, po prostu kwintesencja tego co lubię ;-0
stara.krycha, Bliska 77 lubią tę wiadomość