X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam serduszkujace i ciążowe :P

bociek z avatarku stoi przed domkiem i czuwa a dziewczyny wczoraj byliśmy w Niepołomicach zamek,kopiec,puszcza itp i jak wracaliśmy z kopca ,G mówi ,patrz bociek a ja myślałam ze w gnieździe i go szukam ,a tu nagle przelatuje centralnie nad głowami,bardzo nisko ,super widok ,śliczny był :D

a wróciliśmy o 23 do domku ,,,

pogoda super ,tak jak wczoraj b.ciepło,słonce i chmurki

pozdrawiamy i buziaki <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 13:17

bliska77, MoniaT, Andzia33, inessa, Bursztyn, megan8, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka, fajnie że wyjazd się udał a z tymi to juz tak bywa, pisałam że nad morzem 3 boćki przeleciały nam nad głowami i co i nic ;-)

samira, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kasik - załatwmy to za jednym zamachem...:) najpierw położysz się, nogi do góry o ścianę...mąż Ci wleje litr wody z sodą, potem sam się dołączy, potem Ty poleżysz pół godziny z tymi nogami do góry, bo tak zalecają - i widzisz....nawet palcem nie kiwniesz...a bejbe gotowe....
    hahahahahahaha aż się w domu popatrzyli na mnie jak na głupią jak zaczęłam się śmiać do kompa

bliska77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
    4bfa2d644a3d30d68a1caebdedc0cfe6.png
  • Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóle to witam Paniusie Moje i kochane i obwieszczam , że właśnie zaczęłam urlop , a mężuś wraca z tego wszystkiego jutro i znów będzie szaleństwo , aż mi wszystko pulsuje normalnie , poza tym że dziś strasznie uprałam sobie palec i uderzyłam się w głowę drzwiami to ogólnie urlopowo ten dzień od rana pachnie urlopem :D :D

bliska77, majka., Andzia33, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

Nie poddam się
    4bfa2d644a3d30d68a1caebdedc0cfe6.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    detektor płodności dał mi 4/100 pkt na ciąże - ale ja się tym nie sugeruję
    Slash ja mam zawsze 97

inessa, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki kolejny leniwy dzień

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Slash ja mam zawsze 97
    aha no to zajeb.... ten detektor jest.

inessa, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Inesska i Tobie też...masz na głowie wciąż gromadę dzieci?

Własnie dwójka przed chwila wyjechała została jeszcze moja bratanica i jutro lub w piatek rano ja odwozimy ale ledwo żyje ufufufuffuf. Do tego dostałam niestety okres :(

Andzia33, bliska77, Kass, Olena lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wreszcie Was dogoniłam,ale pewnie na krótko bo od sob mam urlop.
    Witam nowe dziewczyny i pozdrawiam wszystkie.
    Grosza dlaczego lekarz nie chce Ci dac skierowania na chisterioskopię?
    Jak Wam się uda z tą sodą to w sierpniu też spróbuję.

inessa, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Viola Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki,wrocilam wlasnie od ginekolozki. Umieralam z ciekawosci jak te moje wyniki,no i wszystko spoko, jedynie prolaktyna ciut do zbicia, no ale przy moim nieustajacym stresie jakby moglo byc inaczej. Poza tym dopytywalam o estradiol ktory wyszedl mi w gornej granicy, pani ginekolog powiedziala ze to wspaniale, ze przeciez to jest nasz najwazniejszy kobiecy hormon- estrogen i jesli mam go tak duzo to tylko swiadczy na moja korzysc. TSH rowniez ok, powiedziala ze do ciazy przyjmuje sie do 2,5 czegos tam. I to co pierwsze sie jej spytalam czyli stosunek LH do FSH, ktory u mnie wychodzi 1,7 powiedziala na to ze stosunek 1:1 powienien byc owszem ale nie w poczatkowej fazie cyklu tylko pozniej, ale tak sie zagadalysmy ze teraz juz nie wiem kiedy dokladnie. Ja robilam badania w 4 dc cyklu i ten stosunek co mi wyszedl w ogole nie ma znaczenia. No i teraz powiem wam hit! ;-) mam jajo w lewym jajniku, ktory mial tak bolal od poczatku cyklu...i to jajo dzisiaj w 9 dc ma 24 mm!!! jestem w szoku..tak wiec opuszczam was moje drogie i lece sie zapylac;-)...moje przemyslenie na odchodne, moze dlatego ten etsradiol tak szybko przyrosl bo jajo tak szybko roslo?

bliska77, Andzia33, Lucky, Mango, polarmiś, Reni, inessa, MoniaT, Olena lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Hej Dziewczynki,wrocilam wlasnie od ginekolozki. Umieralam z ciekawosci jak te moje wyniki,no i wszystko spoko, jedynie prolaktyna ciut do zbicia, no ale przy moim nieustajacym stresie jakby moglo byc inaczej. Poza tym dopytywalam o estradiol ktory wyszedl mi w gornej granicy, pani ginekolog powiedziala ze to wspaniale, ze przeciez to jest nasz najwazniejszy kobiecy hormon- estrogen i jesli mam go tak duzo to tylko swiadczy na moja korzysc. TSH rowniez ok, powiedziala ze do ciazy przyjmuje sie do 2,5 czegos tam. I to co pierwsze sie jej spytalam czyli stosunek LH do FSH, ktory u mnie wychodzi 1,7 powiedziala na to ze stosunek 1:1 powienien byc owszem ale nie w poczatkowej fazie cyklu tylko pozniej, ale tak sie zagadalysmy ze teraz juz nie wiem kiedy dokladnie. Ja robilam badania w 4 dc cyklu i ten stosunek co mi wyszedl w ogole nie ma znaczenia. No i teraz powiem wam hit! ;-) mam jajo w lewym jajniku, ktory mial tak bolal od poczatku cyklu...i to jajo dzisiaj w 9 dc ma 24 mm!!! jestem w szoku..tak wiec opuszczam was moje drogie i lece sie zapylac;-)...moje przemyslenie na odchodne, moze dlatego ten etsradiol tak szybko przyrosl bo jajo tak szybko roslo?
    owocnej pracy!!!!!!!

majka., Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Własnie dwójka przed chwila wyjechała została jeszcze moja bratanica i jutro lub w piatek rano ja odwozimy ale ledwo żyje ufufufuffuf. Do tego dostałam niestety okres :(
    Inessa, no to co, znów nowy cykl, nowe nadzieje :-)

Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Aga:-)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Viola ale masz to wielkie jajo ;) do dziela kochana :)
    Viola wrote:

bliska77, Andzia33, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Bursztyn normalnie super, bedzie pieknie zielono i bedzie pachnialo lasem, wciaz trzymam kciuki za obrne!!! A jestes blodynka czy nie bo tak wlasnie mi sie snilas haha i ciekawa jestem ;)

W sumie to kto wie czy ne dloacze do Ciebie dzisiaj oznajmili w pracy ze moje stanowisko moze byc zredukowane wiec jak mnie odprawia to ja juz sobie na pewno zrobie wakacje hahaha....przed szukaniem nowej pracy a co ;) trche nei bardzo mi to na reke i pierwsze bo macierzynski i te sprawy ale z drugiej strony, kazda zmiana cos dobrego ze soba niesie i tak nalezy do tego podchodzic...
    Blondynka :) dobrze Ci sie snilo :) Nie zycze Cie zwolnienia, ale jakby co (ogolnie nie ma tego zlego coby na dobre nie wyszlo)- bede czekac w Zakopanym z winem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 17:32

Mango, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam serduszkujace i ciążowe :P

bociek z avatarku stoi przed domkiem i czuwa a dziewczyny wczoraj byliśmy w Niepołomicach zamek,kopiec,puszcza itp i jak wracaliśmy z kopca ,G mówi ,patrz bociek a ja myślałam ze w gnieździe i go szukam ,a tu nagle przelatuje centralnie nad głowami,bardzo nisko ,super widok ,śliczny był :D

a wróciliśmy o 23 do domku ,,,

pogoda super ,tak jak wczoraj b.ciepło,słonce i chmurki

pozdrawiamy i buziaki <3
    Samira, Krakowski klimat sprzyja zapylaniu :)

inessa, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik303 wrote:
    dzieki Mango, kurde tylko nie mieszkam w Polsce a cholera go wie jak to tutaj wyglada :)

Bursztynku a ty kupowalas w Birmingham cos takiego, a moze sama zwykla strzykawaka wystarczy?
    nie kupowalam, jeszcze....ale chyba tzw. "gruszka" powinna wystarczyc.

Kasik303, Mango, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Kasik, ostatnio tezialam spore jajo ale 2 dni pozniej...no ale ja mam wczesna owulke wiec wszystko sie zgadza...krwchy na tescie owulacyjnym prawie rowny wiec pewnie do 2 dni zniose jajo;-)

Kasik303, Mango, Andzia33, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki za błędy ale pisze z telefonu

inessa lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola aaaale jajo! gratulacje
    miłego i skutecznego zapylania
    swoją drogą bardzo szybko urosło

Kasik303, Andzia33, inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

‹‹ 904 905 906 907 908 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ