35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitam serduszkujace i ciążowe
bociek z avatarku stoi przed domkiem i czuwa a dziewczyny wczoraj byliśmy w Niepołomicach zamek,kopiec,puszcza itp i jak wracaliśmy z kopca ,G mówi ,patrz bociek a ja myślałam ze w gnieździe i go szukam ,a tu nagle przelatuje centralnie nad głowami,bardzo nisko ,super widok ,śliczny był
a wróciliśmy o 23 do domku ,,,
pogoda super ,tak jak wczoraj b.ciepło,słonce i chmurki
pozdrawiamy i buziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 13:17
bliska77, MoniaT, Andzia33, inessa, Bursztyn, megan8, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Kasik - załatwmy to za jednym zamachem...
najpierw położysz się, nogi do góry o ścianę...mąż Ci wleje litr wody z sodą, potem sam się dołączy, potem Ty poleżysz pół godziny z tymi nogami do góry, bo tak zalecają - i widzisz....nawet palcem nie kiwniesz...a bejbe gotowe....
bliska77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Tak w ogóle to witam Paniusie Moje i kochane i obwieszczam , że właśnie zaczęłam urlop , a mężuś wraca z tego wszystkiego jutro i znów będzie szaleństwo , aż mi wszystko pulsuje normalnie , poza tym że dziś strasznie uprałam sobie palec i uderzyłam się w głowę drzwiami to ogólnie urlopowo ten dzień od rana pachnie urlopem
bliska77, majka., Andzia33, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Inesska i Tobie też...masz na głowie wciąż gromadę dzieci?
Własnie dwójka przed chwila wyjechała została jeszcze moja bratanica i jutro lub w piatek rano ja odwozimy ale ledwo żyje ufufufuffuf. Do tego dostałam niestety okresAndzia33, bliska77, Kass, Olena lubią tę wiadomość
-
Witam wreszcie Was dogoniłam,ale pewnie na krótko bo od sob mam urlop.
Witam nowe dziewczyny i pozdrawiam wszystkie.
Grosza dlaczego lekarz nie chce Ci dac skierowania na chisterioskopię?
Jak Wam się uda z tą sodą to w sierpniu też spróbuję.inessa, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Hej Dziewczynki,wrocilam wlasnie od ginekolozki. Umieralam z ciekawosci jak te moje wyniki,no i wszystko spoko, jedynie prolaktyna ciut do zbicia, no ale przy moim nieustajacym stresie jakby moglo byc inaczej. Poza tym dopytywalam o estradiol ktory wyszedl mi w gornej granicy, pani ginekolog powiedziala ze to wspaniale, ze przeciez to jest nasz najwazniejszy kobiecy hormon- estrogen i jesli mam go tak duzo to tylko swiadczy na moja korzysc. TSH rowniez ok, powiedziala ze do ciazy przyjmuje sie do 2,5 czegos tam. I to co pierwsze sie jej spytalam czyli stosunek LH do FSH, ktory u mnie wychodzi 1,7 powiedziala na to ze stosunek 1:1 powienien byc owszem ale nie w poczatkowej fazie cyklu tylko pozniej, ale tak sie zagadalysmy ze teraz juz nie wiem kiedy dokladnie. Ja robilam badania w 4 dc cyklu i ten stosunek co mi wyszedl w ogole nie ma znaczenia. No i teraz powiem wam hit!
mam jajo w lewym jajniku, ktory mial tak bolal od poczatku cyklu...i to jajo dzisiaj w 9 dc ma 24 mm!!! jestem w szoku..tak wiec opuszczam was moje drogie i lece sie zapylac;-)...moje przemyslenie na odchodne, moze dlatego ten etsradiol tak szybko przyrosl bo jajo tak szybko roslo?
bliska77, Andzia33, Lucky, Mango, polarmiś, Reni, inessa, MoniaT, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola wrote:Hej Dziewczynki,wrocilam wlasnie od ginekolozki. Umieralam z ciekawosci jak te moje wyniki,no i wszystko spoko, jedynie prolaktyna ciut do zbicia, no ale przy moim nieustajacym stresie jakby moglo byc inaczej. Poza tym dopytywalam o estradiol ktory wyszedl mi w gornej granicy, pani ginekolog powiedziala ze to wspaniale, ze przeciez to jest nasz najwazniejszy kobiecy hormon- estrogen i jesli mam go tak duzo to tylko swiadczy na moja korzysc. TSH rowniez ok, powiedziala ze do ciazy przyjmuje sie do 2,5 czegos tam. I to co pierwsze sie jej spytalam czyli stosunek LH do FSH, ktory u mnie wychodzi 1,7 powiedziala na to ze stosunek 1:1 powienien byc owszem ale nie w poczatkowej fazie cyklu tylko pozniej, ale tak sie zagadalysmy ze teraz juz nie wiem kiedy dokladnie. Ja robilam badania w 4 dc cyklu i ten stosunek co mi wyszedl w ogole nie ma znaczenia. No i teraz powiem wam hit!
mam jajo w lewym jajniku, ktory mial tak bolal od poczatku cyklu...i to jajo dzisiaj w 9 dc ma 24 mm!!! jestem w szoku..tak wiec opuszczam was moje drogie i lece sie zapylac;-)...moje przemyslenie na odchodne, moze dlatego ten etsradiol tak szybko przyrosl bo jajo tak szybko roslo?
majka., Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Własnie dwójka przed chwila wyjechała została jeszcze moja bratanica i jutro lub w piatek rano ja odwozimy ale ledwo żyje ufufufuffuf. Do tego dostałam niestety okres
Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Viola ale masz to wielkie jajodo dziela kochana
Viola wrote:Hej Dziewczynki,wrocilam wlasnie od ginekolozki. Umieralam z ciekawosci jak te moje wyniki,no i wszystko spoko, jedynie prolaktyna ciut do zbicia, no ale przy moim nieustajacym stresie jakby moglo byc inaczej. Poza tym dopytywalam o estradiol ktory wyszedl mi w gornej granicy, pani ginekolog powiedziala ze to wspaniale, ze przeciez to jest nasz najwazniejszy kobiecy hormon- estrogen i jesli mam go tak duzo to tylko swiadczy na moja korzysc. TSH rowniez ok, powiedziala ze do ciazy przyjmuje sie do 2,5 czegos tam. I to co pierwsze sie jej spytalam czyli stosunek LH do FSH, ktory u mnie wychodzi 1,7 powiedziala na to ze stosunek 1:1 powienien byc owszem ale nie w poczatkowej fazie cyklu tylko pozniej, ale tak sie zagadalysmy ze teraz juz nie wiem kiedy dokladnie. Ja robilam badania w 4 dc cyklu i ten stosunek co mi wyszedl w ogole nie ma znaczenia. No i teraz powiem wam hit!mam jajo w lewym jajniku, ktory mial tak bolal od poczatku cyklu...i to jajo dzisiaj w 9 dc ma 24 mm!!! jestem w szoku..tak wiec opuszczam was moje drogie i lece sie zapylac;-)...moje przemyslenie na odchodne, moze dlatego ten etsradiol tak szybko przyrosl bo jajo tak szybko roslo?
bliska77, Andzia33, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Bursztyn normalnie super, bedzie pieknie zielono i bedzie pachnialo lasem, wciaz trzymam kciuki za obrne!!! A jestes blodynka czy nie bo tak wlasnie mi sie snilas haha i ciekawa jestem
W sumie to kto wie czy ne dloacze do Ciebie dzisiaj oznajmili w pracy ze moje stanowisko moze byc zredukowane wiec jak mnie odprawia to ja juz sobie na pewno zrobie wakacje hahaha....przed szukaniem nowej pracy a cotrche nei bardzo mi to na reke i pierwsze bo macierzynski i te sprawy ale z drugiej strony, kazda zmiana cos dobrego ze soba niesie i tak nalezy do tego podchodzic...
dobrze Ci sie snilo
Nie zycze Cie zwolnienia, ale jakby co (ogolnie nie ma tego zlego coby na dobre nie wyszlo)- bede czekac w Zakopanym z winem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 17:32
Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
samira wrote:witam serduszkujace i ciążowe
bociek z avatarku stoi przed domkiem i czuwa a dziewczyny wczoraj byliśmy w Niepołomicach zamek,kopiec,puszcza itp i jak wracaliśmy z kopca ,G mówi ,patrz bociek a ja myślałam ze w gnieździe i go szukam ,a tu nagle przelatuje centralnie nad głowami,bardzo nisko ,super widok ,śliczny był
a wróciliśmy o 23 do domku ,,,
pogoda super ,tak jak wczoraj b.ciepło,słonce i chmurki
pozdrawiamy i buziaki
inessa, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Kasik303 wrote:dzieki Mango, kurde tylko nie mieszkam w Polsce a cholera go wie jak to tutaj wyglada
Bursztynku a ty kupowalas w Birmingham cos takiego, a moze sama zwykla strzykawaka wystarczy?Kasik303, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
Dzieki Kasik, ostatnio tezialam spore jajo ale 2 dni pozniej...no ale ja mam wczesna owulke wiec wszystko sie zgadza...krwchy na tescie owulacyjnym prawie rowny wiec pewnie do 2 dni zniose jajo;-)
Kasik303, Mango, Andzia33, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość