35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hej wszystkim
Kara ale fajnie! gratuluję
Slash, nie martw się żołnierzykami, dadzą radę, pamiętaj że wystarczy jeden wypoczęty i szybki
Ale Wam fajnie na tych urlopach, mnie męczy perspektywa dnia przy kompie gdy dookoła znowu upał
Jeżeli temp się utrzyma, to się okaże że jednak Clo przyspiesza owu (polegam tylko na naszym programie)Mango, Bursztyn, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:hej wszystkim
Kara ale fajnie! gratuluję
Slash, nie martw się żołnierzykami, dadzą radę, pamiętaj że wystarczy jeden wypoczęty i szybki
Ale Wam fajnie na tych urlopach, mnie męczy perspektywa dnia przy kompie gdy dookoła znowu upał
Jeżeli temp się utrzyma, to się okaże że jednak Clo przyspiesza owu (polegam tylko na naszym programie)
Witajcie Kochane w kolejnym dniu.
Dziękuje Lucky.
Towarzyszy mi dziwne uczucie jakby ból miesiączkowy, jakby owulacyjny, ale bardziej misiączkowy bo tak ciągnie mnie do dołu (jak to się mówi).
Kusi mnie test, ale postaram się powstrzymać bo mówicie że za wcześnie.
Dziś badanie M - wiecie może jak długo czeka się na wynik?
Koszt - 175 zł.Bursztyn, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
czesc
jestem
nie wiem czy wam pisałam ale moje dziecko po anginie ropnej zlapalo zapalenie oskrzeli,wczoraj byliśmy u lekarza na kontroli i już jest lepiej i nawet mamy powolenie na wychodzenie na spacery,dzieki bogu bo jeszcze jeden dzień w zamknieciu i zwariowałabym.dzisiaj sobie uswiadomilam ze siedzi już miesiąc w domu
Kara fajnie ze mdlosci ustaly
dziewczyny zazdroszczę wam Zakopanego
mój seba wyskoczyl wczoraj ze może do Egiptu w listopadzie,normalnie na glowe mu padlo w tej ciąży,bo nigdy nie chciał a teraz wyskoczyl sobie a ja w ciąży
u mnie ostatni tydzień fatalny ,na widok i zapach miesa miałam torsje a na widok sklepu mięsnego musiałam zmieniac ulice,ba na sama myśl o miesie jest mi nie dobrze
dziewczynki trzymam kciuki za wszystkie
u mnie detektor ciąży pokazal chyba kolo 40% a ciaza bylaMango, Bursztyn, inessa, bliska77, Lucky, Andzia33, megan8, samira lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane, Reni pecherzyk mial wczoraj 24 mm, ale my zawsze przeciez mowimy na to jajo;-)
No i dzisiaj jestem troche zla, bo tempka poszla w gore czyli juz po zawodach, a my w tym cyklu tak naprawde to zapylalismy tylko wczoraj po wizycie u gina no i dzisiaj rano....cholera, zmylil mnie poprzedni cykl gdzie wyjatkowo mialam owulke w 12 dc. Chcialam przetrzymac M zeby sie nie wystrzelal no i wyszlo jak wyszlo. Zobaczymy czy to wystarczy....inessa, bliska77, Mango, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Sylwia78 wrote:czesc
jestem
nie wiem czy wam pisałam ale moje dziecko po anginie ropnej zlapalo zapalenie oskrzeli,wczoraj byliśmy u lekarza na kontroli i już jest lepiej i nawet mamy powolenie na wychodzenie na spacery,dzieki bogu bo jeszcze jeden dzień w zamknieciu i zwariowałabym.dzisiaj sobie uswiadomilam ze siedzi już miesiąc w domu
Kara fajnie ze mdlosci ustaly
dziewczyny zazdroszczę wam Zakopanego
mój seba wyskoczyl wczoraj ze może do Egiptu w listopadzie,normalnie na glowe mu padlo w tej ciąży,bo nigdy nie chciał a teraz wyskoczyl sobie a ja w ciąży
u mnie ostatni tydzień fatalny ,na widok i zapach miesa miałam torsje a na widok sklepu mięsnego musiałam zmieniac ulice,ba na sama myśl o miesie jest mi nie dobrze
dziewczynki trzymam kciuki za wszystkie
u mnie detektor ciąży pokazal chyba kolo 40% a ciaza byla
Sylwia a miałaś takie uczucie jakby zbliżała się @?inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witajcie Kobietki
nadaal upalnie, u nas znowu ludzie narzekaja ze za goraco, chociaz to narazie tylko 27 stopni a dla mnie idealnie, zniose z usmiechem nawet ponad 35 stopniinessa, Andzia33, Olena, MoniaT, megan8, grosza, anna maria lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Bursztyn na mnie Zakopane czeka 10-17.08 już nie mogę się doczekać aby oderwać się i odpocząć
a gdzie bedziecie mieszkac? w centrum Zakopango?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 11:19
inessa, bliska77, Andzia33, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrego słonecznego dnia
U nas słońce i upał
Jutro odwizomy bratanice do rodziców
Sylwia zdróka dla małego no a Tobie aby mdłości jak najszybciej minęły.
Kobitkom na wakacjach super wypoczynku,pracujacym i starajacym się owocnej pracyBursztyn, bliska77, Lucky, Andzia33, megan8, samira, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Violu, owulacja jest możliwa do trzech dni po skoku temp, tylko że to jajo miałaś olbrzymie... No ale nie przewidzi się wszystkiego
czy któraś ma nawracające infekcje grzybicze? ja dostaję już fioła, leczę się co cyklAndzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Violu, owulacja jest możliwa do trzech dni po skoku temp, tylko że to jajo miałaś olbrzymie... No ale nie przewidzi się wszystkiego
czy któraś ma nawracające infekcje grzybicze? ja dostaję już fioła, leczę się co cykl
Ja miałam dwa razy - dostałam globulki dopochwowe i maść. Poszłam sprawdzić się na bakterie coli (posiew moczu i antybiogram) i wyszło ze niestety ją miałam. dostałam antybiotyk chyba na 5 dni, ale musialam unikac bardzo słonca. Jak narazie jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 12:10
inessa lubi tę wiadomość
-
Moja 4-letnia córka wczoraj przy kolacji siedzii je i tak się na mnie patrzy i się uśmiecha
pytam się o co chodzi
a ona BĘDZIESZ MIAŁA DZIDZIUSIA
my z m na siebie i w śmiech
M się pyta A SKĄD WIESZ,ŻE MAMA BĘDZIE MIAŁA DZIDZIUSIA
a ona BO DZIDZIULKI SIĘ ZDAŻAJĄ!
Więc,żeby każdej z Nas się zdażył dzidziulek!!!!!!!!!!!!!bliska77, Sylwia78, Bursztyn, Olena, Mango, inessa, samira, angela lubią tę wiadomość
Andzia33