35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
będę też testować sodę !
przypuszczam że jeszcze parę razy będę musiała do niego pójść aby łaskawie mi dał skierowanie a na razie 5 sierpnia idę skonsultować się z innym ginem który ma 15letnią praktykę i dobre opinieAndzia33 wrote:Witam wreszcie Was dogoniłam,ale pewnie na krótko bo od sob mam urlop.
Witam nowe dziewczyny i pozdrawiam wszystkie.
Grosza dlaczego lekarz nie chce Ci dac skierowania na chisterioskopię?
Jak Wam się uda z tą sodą to w sierpniu też spróbuję.inessa, megan8, bliska77, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
To chyba dobrze, że jest a czy duże wieże na słowo bo nawet nie wiem jakiej wielkości są te nasze jaja najlepiej żeby było na tyle duże i na tyle otwarte na plemiczki które je zapyli trzymam kciuki za zapylenie i za zielone
Viola wrote:Hej Dziewczynki,wrocilam wlasnie od ginekolozki. Umieralam z ciekawosci jak te moje wyniki,no i wszystko spoko, jedynie prolaktyna ciut do zbicia, no ale przy moim nieustajacym stresie jakby moglo byc inaczej. Poza tym dopytywalam o estradiol ktory wyszedl mi w gornej granicy, pani ginekolog powiedziala ze to wspaniale, ze przeciez to jest nasz najwazniejszy kobiecy hormon- estrogen i jesli mam go tak duzo to tylko swiadczy na moja korzysc. TSH rowniez ok, powiedziala ze do ciazy przyjmuje sie do 2,5 czegos tam. I to co pierwsze sie jej spytalam czyli stosunek LH do FSH, ktory u mnie wychodzi 1,7 powiedziala na to ze stosunek 1:1 powienien byc owszem ale nie w poczatkowej fazie cyklu tylko pozniej, ale tak sie zagadalysmy ze teraz juz nie wiem kiedy dokladnie. Ja robilam badania w 4 dc cyklu i ten stosunek co mi wyszedl w ogole nie ma znaczenia. No i teraz powiem wam hit!mam jajo w lewym jajniku, ktory mial tak bolal od poczatku cyklu...i to jajo dzisiaj w 9 dc ma 24 mm!!! jestem w szoku..tak wiec opuszczam was moje drogie i lece sie zapylac;-)...moje przemyslenie na odchodne, moze dlatego ten etsradiol tak szybko przyrosl bo jajo tak szybko roslo?
inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
krakowski klimat wszystkiemu sprzyja ta atmosfera klimat po prostu cudo zazdroszczę tego Krakowa sama bym pojechała ale na urlop nad morze
Bursztyn wrote:Samira, Krakowski klimat sprzyja zapylaniuinessa, megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane kobietki.
Sa jakies nowe fasolki?
U mnie nareszcie przeszly wymioty. huraaaaaaa!!!
Wracam do zycia.
W przyszlym tgodniu mam usg wiec pewnie dowiem sie czy bedzie synek czy coreczka.
Czuje juz ruchy dziecka. Niesamowite uczucie.
Pozdawiam wszystkichinessa, inessa, Mango, MoniaT, megan8, Bursztyn, polarmiś, grosza, promyk, bliska77, Lucky, Olena, Andzia33, majka., samira, gosia7122, anna maria, angela, Jolka76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie
Kara, fajnie, że już po wymiotach, teraz będzie już tylko lepiej
Grosza, masz rację, nie ma co myśleć tak intensywnie, bo można ześwirować
U nas dziś piękna pogoda się zapowiada (choć dla mnie ciut za ciepło) a ja po pracy mam taaaaaką górę prasowania, no ale jak trzeba to trzeba
Udanego dnia i pięknej pogody - dla wszystkichBursztyn, inessa, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość