35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia33 wrote:Moja 4-letnia córka wczoraj przy kolacji siedzii je i tak się na mnie patrzy i się uśmiecha
pytam się o co chodzi
a ona BĘDZIESZ MIAŁA DZIDZIUSIA
my z m na siebie i w śmiech
M się pyta A SKĄD WIESZ,ŻE MAMA BĘDZIE MIAŁA DZIDZIUSIA
a ona BO DZIDZIULKI SIĘ ZDAŻAJĄ!
Więc,żeby każdej z Nas się zdażył dzidziulek!!!!!!!!!!!!!Andzia33, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Sylwia raczej Egipt w stanie błogosławionym chyba sobie podaruj. Tam bardzo gorąco. A jak lot samolotem w ciąży - dozwolony jest?
ja tam się nigdzie nie wybieram, nawet do brata do UK nie lece a do Egiptu to już na pewno
co do latania to jeżeli ciaza bez komplikacji to można latac ale ja z tych panikujacychbliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Co do wyjazdu w listopadzie jesli nie ma przeciwskazan to czemu nie pod warunkiem ze to nie końcówka ciąży. Spotykałam dziewczyny z ogromnymi brzuchami siedzialy pod parasolem czemu nie duzo warzyw i owoców. A szczęśliwa mama to zdrowa mama. Jedno miała w wózku drugie w brzuchu
W listopadzie jest już znośniebliska77, Bursztyn, Andzia33, Mango, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Moja 4-letnia córka wczoraj przy kolacji siedzii je i tak się na mnie patrzy i się uśmiecha
pytam się o co chodzi
Więc,żeby każdej z Nas się zdażył dzidziulek!!!!!!!!!!!!!Bursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Moja 4-letnia córka wczoraj przy kolacji siedzii je i tak się na mnie patrzy i się uśmiecha
pytam się o co chodzi
Więc,żeby każdej z Nas się zdażył dzidziulek!!!!!!!!!!!!!
Andzia33, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
A kiedyś na placu zabaw,zakolegowała się z starszą troszkę dziewczynką i po jakimś czasie przyszedł chłopiec i ta dziewczynka mówi
TO JEST MÓJ STARSZY BRAT
na co moja
A JA MAM BRACISZKA I SIOSTRZYCZKĘ W BRZUSZKU U MAMY,JAK UROSNĄ TO WYJDĄ
Mango, Bursztyn, inessa, Olena, MoniaT, grosza, caffe, Lucky, angela lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Sylwia78 wrote:Bursztyn a wiesz ze ja o tobie mysle codziennie przed snem i zastanawiam się jak tam twoja praca ale wierze ze jest ok
To bardzo mile, dziekuje
jesli cud sie zdarzy to bedzie ok, oby bylo jak mowisz.
bliska77, Andzia33, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:A kiedyś na placu zabaw,zakolegowała się z starszą troszkę dziewczynką i po jakimś czasie przyszedł chłopiec i ta dziewczynka mówi
TO JEST MÓJ STARSZY BRAT
na co moja
A JA MAM BRACISZKA I SIOSTRZYCZKĘ W BRZUSZKU U MAMY,JAK UROSNĄ TO WYJDĄale bylby numer gdyby trafila z ta blizniakowa przepowiednia
chociaz moze byc najpierw jedno a potem drugie. Tak czy inaczej wyglada na to ze bedziesz matka trojki dzieci
Mango, Andzia33, inessa, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Ale fajna córcia
Takie wizje doprowadzają mnie do łez - łatwo się wzruszam.
A dziś nad moim balkonem krążył bocianMoże chce mi coś podrzucić
?
przyjal zlecenie, teraz tylko organizuje cala logistyke
Mango, Andzia33, inessa, bliska77, caffe, angela lubią tę wiadomość
-
Mango przygotuj mieękkie legowisko na balkonie
Jak byłam mała zawsze chciałam miec siostrę i robiłam co tylko możliwe [sypanie cukru na parapet,wołanie do bociana itp...]i miałam takie sny,że gdzieś idę i znajduję noworodka i on zostaje u nas ...
i po 14 latach urodziła mi się siostra
Więc może cos w tym jest.Mango, inessa, Bursztyn, megan8, caffe, Lucky lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Kiedyś byłam u wróżki i przepowiedziała mi 4 dzieci
[2 dziewczynki i 2 chłopców]
nie pamiętam co miało byc pierwsze,
tylko,że te 2 środkowe będą tej samej płci.
Więc zobaczymy,ale jak nie będzie teraz bliżniaków i p.óżniej jeszcze wpadki to się nie uda,bo mój mąż chce jeszcze tylko jedno.
[Ale czasami my o tym nie decydujemy- prawda? hihi]Mango, bliska77, inessa, Bursztyn, megan8, caffe lubią tę wiadomość
Andzia33