35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj w nocy śniło mi się że łapałam na dywanie taką malutką żabę
i jak rano wstaliśmy mąż się pyta
o co mi chodziło,
bo całą noc tak go delikatnie uderzałam ręką w dłoń ,
ja na niego i w śmiech i mówię A TO TY BYŁEŚ TĄ ŻABĄ?bliska77, inessa, MoniaT, megan8, caffe, Olena, Lucky lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia, cudne to Twoja córcia!!!! Obu nam wszystkim wywrozylo dzidzie!!
Andzia33 wrote:Moja 4-letnia córka wczoraj przy kolacji siedzii je i tak się na mnie patrzy i się uśmiecha
pytam się o co chodzi
a ona BĘDZIESZ MIAŁA DZIDZIUSIA
my z m na siebie i w śmiech
M się pyta A SKĄD WIESZ,ŻE MAMA BĘDZIE MIAŁA DZIDZIUSIA
a ona BO DZIDZIULKI SIĘ ZDAŻAJĄ!
Więc,żeby każdej z Nas się zdażył dzidziulek!!!!!!!!!!!!!Andzia33, inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Mango, wczoraj miala pisac specjalnie do Ciebie, poniewaz do wczoraj mialysmy identyczny wykres, zreszta z tego co pamietam to w zeszlym cyklu tez mialysmy podobne wykresy, no ale dzisiaj u Ciebie tempka w dol a u mnie juz skok....niby zrobilismy swoje, ale jestem coraz bardziej wkurzona ze za malo! wczoraj moglismy zdarzyc, bo jajo jeszcze bylo, ale dzisiaj rano to juz chyba po jaju:-( qcze, jestesm wsciekla....tak wiec Mango skoro Ty masz tez krotkie cykle to juz acznij dzialac zeby nie bylo za pozno...
Andzia33, inessa, Mango, caffe, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Lucky, wiem ze tak moze byc, ale chyba nie przy takim wielkim jaju...raczej juz peklo...
Lucky wrote:Violu, owulacja jest możliwa do trzech dni po skoku temp, tylko że to jajo miałaś olbrzymie... No ale nie przewidzi się wszystkiego
czy któraś ma nawracające infekcje grzybicze? ja dostaję już fioła, leczę się co cyklAndzia33, inessa, caffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
No ja mam cykle 27-dniowe, ale ovulację ok 15-16dc. Mam krótką fl - tylko 11 dni. Robię testy i jeszcze negatywy, więc pewnie będzie jak zwykle. Jestem zaskoczona moją temperaturą, bo jeszcze nigdy nie była taka niska. Może to wpływ urlopu, spokoju itp.Viola wrote:Mango, wczoraj miala pisac specjalnie do Ciebie, poniewaz do wczoraj mialysmy identyczny wykres, zreszta z tego co pamietam to w zeszlym cyklu tez mialysmy podobne wykresy, no ale dzisiaj u Ciebie tempka w dol a u mnie juz skok....niby zrobilismy swoje, ale jestem coraz bardziej wkurzona ze za malo! wczoraj moglismy zdarzyc, bo jajo jeszcze bylo, ale dzisiaj rano to juz chyba po jaju:-( qcze, jestesm wsciekla....tak wiec Mango skoro Ty masz tez krotkie cykle to juz acznij dzialac zeby nie bylo za pozno...
Andzia33, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Andzia33 wrote:Slash ja miałam w tym samym dniu wieczorem,a cenę płaciłaś zabójczą[u mnie 60]
Tez mi się cena wydawała kosmiczna. Ale cóż już po. Teraz oczekiwanie na wynik.Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
No to pewnie będzie więcej parametrów.
Moja gin mówiła,że wysterczy to podstawowe a jak coś będzie bardzo nie tak to wtedy dodatkowe rozszeżone,ale już nie było potrzebne,tylko od tyg nie mogę od niej wydobyc recepty dla Minessa, caffe, Lucky lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
Slash bardzo dobrze,ze wzięłaś rozszerzone. Oprócz tego ile jest i czy żywe dowiesz się czy nie są koślawe czy mają prawidłową budowę
grosza, Bursztyn, caffe, inessa, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Slash bardzo dobrze,ze wzięłaś rozszerzone. Oprócz tego ile jest i czy żywe dowiesz się czy nie są koślawe czy mają prawidłową budowę
Mam nadzieję że się wszystkiego dowiemy.
Ale coś mi tak intuicja podpowiada, że wszystko będzie dobrze u M.Mango, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość