35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:A Ty wciąż łowisz ryby - czy już w domu i po rybki do sklepu trzeba biegać?
bliska77, Olena, inessa, Mango, Andzia33, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie,
tak Caffe, dupka bierze się również na wywołanie @, u mnie to się sprawdziło, zawsze ok 2,3 dni po odstawieniu przyłaziła
Dziewczyny, może faktycznie uda Wam się spotkać, kurcze ale fajnie by było, trzymam kciuki za to, by sie udało
Miłego dniainessa, Bursztyn, Andzia33, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Ja już wymiękam 21dc u mnie brzuch pobolewa @wo plamienie lekkie rano temp 37,1 wykres pokazuje dzień płodny bo śluz wodnisty ja już nie ogarniam
Tak szybko @? chyba że będę tydz plamić a potem @.... nie ogarniam już tego.....inessa, Andzia33, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:No tak ale gin mówił, ze po wzieciu ostatniej tabl @ powinna być w ciągu 2 dni więc może tak działa
ja brałam dupka na podtrzymanie ciąży ale jak okazało się że poroniłam to żeczywiście dokładnie w drugiej dobie dostałam można tak nazwać okresu. Mimo to że dostałam okresu dwa dni po odstawieniu to mimo tego dostałam później za kilka dni kolejnego w terminie miesiączki czyli w maju miałam trzy razy krwawienie szok do dziś pamiętam cały prawie maj miałam zaje....Andzia33, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Cześć dziewczynki
Czy któraś z Was brała dupka na wywołanie okresu? Ciekawa jestem za ile go dostanę i czy on rzeczywiście spełnia swoją funkcję. Mam go brać przez 7 dni i potem w ciągu 7 dni powinna nadejść @. Póki co nie odczuwam żeby dupek jakoś na mnie oddziaływał
u mnie 4 razy się sprawdził
u mojej koleżanki, która potrzebowała sobie przesunąć raz przed slubem, drugi raz przez wakacjami na plaży - nie zdał egzaminu, a poleciła go pani drAndzia33, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
witam
u nas upalnie, nie znoszę upałówno ale to przecież lato, trudno się dziwić
czeka mnie większe sprzątanie w domu, jutro wpadają goście
15dc i ja zastanawiam się kiedy była ta owu, bo mimo skoku temp już w 12dc, to ja dzisiaj znowu miałam silne bóle i kłucie
nic nie rozumiemAndzia33, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość