35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to dopiero mam sajgon od jutra jestem dwa tyg na urlopie i zanim wyjedziemy nad morze to mam zamiar posprzątać razem z myciem okien a mam ich ponad dwadzieścia i nie takich małych
Lucky wrote:witam
u nas upalnie, nie znoszę upałówno ale to przecież lato, trudno się dziwić
czeka mnie większe sprzątanie w domu, jutro wpadają goście
15dc i ja zastanawiam się kiedy była ta owu, bo mimo skoku temp już w 12dc, to ja dzisiaj znowu miałam silne bóle i kłucie
nic nie rozumiemAndzia33, bliska77, caffe, Lucky, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
czytałyście poradę dnia? Nie bardzo rozumiem, bo raczej nie zaznaczam śluzu, więc nie zauwazyłam zeby owu poinformowało mnie wczesniej o owulce.
Czy Wy tak miałyście, że poinformował Was wcześniej?
To jej treść:
Ze wszystkich wskaźników płodności to śluz szyjkowy najlepiej podpowie Ci kiedy zbliża się owulacja i kiedy rozpocząć współżycie, aby zwiększyć swoje szanse na zapłodnienie. Najlepiej rozpocznij regularne współżycie (przynajmniej co drugi dzień) w momencie gdy zaobserwujesz śluz płodny (wodnisty lub rozciągliwy). Jeśli czas występowania śluzu płodnego jest u Ciebie krótszy niż dwa dni, kochaj się nawet na kilka dni przed wystąpieniem śluzu. Najlepiej obserwuj Detektor Płodności OvuFriend, bierze on pod uwagę również czas wystąpienia owulacji w Twoich wcześniejszych cyklach, zatem o zbliżającej się owulacji poinformuję Cię trochę wcześniej.samira, Andzia33, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Slash, Ovu informuje o owulce w tym sensie ze zaznacza na zielono te dni w ktorych moze wystapic owulacja. a detektor plodnosci pokazuje np.na zolto = zapala sie "swiatelko" z napisem "dzien przypuszczalnie plodny" lub "dzien plodny"
Andzia33, bliska77, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
A przy okazji to dzien dobry
Piekne slonce, cieplo, zupelnie jak we WloszechNawet dzieci koncza szkole i zaczynaja wakacje, tylko oczywiscie nie ja,..... musze jakos dotrwac i przezyc przyszly piatek.
Andzia33, caffe, bliska77, Lucky, megan8, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Witam
U mnie też gorąco,uwielbiam jak mam wolne,a nie jak siedzę w pracy,ale od niedzieli jestem nad morzem,ale nie we Władysławowie.Mam nadzieję że pogoda dopisze,mała od 2 dni strajkuje,że nie chce do przedszkola tylko na plazę nad morze.Nie będzie mnie tylko tydzień nie piszcie za dużo i czekam na jakieś fasolki po powrocie.Bursztyn, caffe, bliska77, MoniaT, Lucky, Bozia3 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:A przy okazji to dzien dobry
Piekne slonce, cieplo, zupelnie jak we WloszechNawet dzieci koncza szkole i zaczynaja wakacje, tylko oczywiscie nie ja,..... musze jakos dotrwac i przezyc przyszly piatek.
Bursztyn, Andzia33, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny