35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Panda wrote:Inessa wlasnie wyswietlila mi sie wiadomosc ze wygralas konkurs wow moje gratualcje, jestem pelna uznania, a moze ksiazke napiszesz? Powinnas sprobowac, moze to Twoj ukryty talent?
Super na prawde
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki ja dzisiaj padam na pysk wiec poczytam Was troche i lozeczko z ciepla poduszeczka z jednego boku a drugiego ukochany, jutro sobota wiec stwierdzilismy ze spimy dluzej
Owocnego weekendowego ciupciania dla wszystkich
Panda, wzajemniechociaz patrzac na Twoj wykres, u ciebie juz pewnie bylo owocnie i nalezy tylko spokojnie na ten owoc czekac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2013, 15:44
Mango, MoniaT, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej Bursztynku no bylo spontanicznie ot jak bylo, jakos nie koncentruje sie za bardzo, ale dziekuje
Wedlug wykresu jakas szybka owulacja ale kto wie
Tobie zycze szybkiej i skutecznej obrony no i super wakacji w ojczyznie. A jak juz zaczniesz sie starac to strzalu w dziesiatke to znaczy w jajeczko
Bursztyn, Mango, Andzia33, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Hej Bursztynku no bylo spontanicznie ot jak bylo, jakos nie koncentruje sie za bardzo, ale dziekuje
Wedlug wykresu jakas szybka owulacja ale kto wie
Tobie zycze szybkiej i skutecznej obrony no i super wakacji w ojczyznie. A jak juz zaczniesz sie starac to strzalu w dziesiatke to znaczy w jajeczko
DziekujeBozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dziwny ten mój wykres pierwszy raz odkąd mierzę temp tak spadła do poziomu podstawowego
Polarek kiedyś coś mówiła o niewydolności ciałka żółtego. Biorę dupkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2013, 19:02
Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inesska Gratulacje! Wiedzialam ze to wygrasz
Jak urodzisz dziecko to bedziesz mogla wydac pamietnik staraczki.
Przeczytalam pamietniki pozostalych finalistek. Niesamowite jak kobiety sa silne.Podziwiam naprawde.
Duzo sily dla wszystkich staraczek!
megan8, Bursztyn, promyk, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inesso gratuluję! I też życzę by ten abonament nie był tak długo potrzebny!
Slash, ja bym zatestowała, ale ze świadomością że na pewno wynik będzie negatywnytylko po to by właśnie spuścić ciśnienie
Tak szybko po owu, to nawet beta nie musi wyjść pozytywna, pamiętaj że zagnieżdżanie może być nawet i 10-12 dni po owulacji, a dopiero po tym jest szansa na pozytywne testy. Niemniej jednak wykres super i tego się trzymaj!
Renijak dla mnie to żadna niewydolność tylko zagnieżdżanie
jutro powędruje w górę (ta temperatura) a potem to już tylko odliczanieSuper!
Pando ale fajny masz wykres
Bursztyn, Reni, slash, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Inesso gratuluję! I też życzę by ten abonament nie był tak długo potrzebny!
Slash, ja bym zatestowała, ale ze świadomością że na pewno wynik będzie negatywnytylko po to by właśnie spuścić ciśnienie
Tak szybko po owu, to nawet beta nie musi wyjść pozytywna, pamiętaj że zagnieżdżanie może być nawet i 10-12 dni po owulacji, a dopiero po tym jest szansa na pozytywne testy. Niemniej jednak wykres super i tego się trzymaj!
Renijak dla mnie to żadna niewydolność tylko zagnieżdżanie
jutro powędruje w górę (ta temperatura) a potem to już tylko odliczanieSuper!
Pando ale fajny masz wykres
Zobaczę, może nie będę testować, może oczekam do dnia przwidywanej @.caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Witam was dziewczynki jeszcze z polski ale niebawem mój urlopik chyba się skonczy chyba że moj czekolada nie będzie miał nic na przeciw że zostane jeszcze z tydzień bo siostrzenica przyjezdza z niemiec i chce posiedzieć jeszcze ze mną > ale na pewno sie zgodzi hihiihi Ciężarnej sie nie odmawia hihih U mnie już co raz to lepiej nawet dzisiaj jak myłam naczynia to zapach płynu do naczyń mi nie przeszkadzal aż tak bardzio , nawet nie wiecie jak sie mocno cieszę . I chyba kilka dni temu czułam juz ruchy mojego maleństwa . Ale lekarze mnie trochę zmartwili , bo mam łozysko przodujące i muszę bardzo uważac na siebie i czekac aż to łożysko sie przesunie o ile się przesunie Wiec muszę mocno uważać na siebie . Ale jestem dobrej mysli i wszystko się rozwiąże o czasie i zdrowo i tego też życzę wszystkim przyszłym mamuśkom i tym zaciążonym i tym jeszcze nie Powodzonka i pozdrawiam
Mango, megan8, slash, caffe, promyk, anna maria, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Przy zagnieżdżeniu temperatura nie zawsze spada, więc musisz czekać cierpliwieslash wrote:To jeśli u mnie będzie zagnieżdzenie to tempka wówczas spadnie?
Zobaczę, może nie będę testować, może oczekam do dnia przwidywanej @.Bursztyn, Lucky, Reni, slash, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
slash wrote:To będą chyba najdłuższe dni w moim życiu.
slash, Mango, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość