35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Slash, poczekalabym mimo wszystko przynajmniej 2 dni, a zatestowala na 3. Teraz jest za wczesnie, przynajmniej moim zdaniem, test nie musi ale moze wyjsc ujemny- nawet jesli bobas juz jest to wynik moze byc falszywie negatywny. Chociaz to jest indywidualna sprawa, u niektorych babek wychodzil w 8 czy 9 dniu pozytywny. Zrobisz jak bedziesz uwazala. Tak czy inaczej trzymam mocno kciuki
Dopóki nie robiłam wykresów, to trochę inaczej chyba do tego podchodziłam, a teraz widzę czarno na białym tempki, śluzy itd i moze dlatego jestem taka niecierpliwa.Bursztyn, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Bursztynku, ale ja jakos tak w tym cyklu nie potrafie sie cieszyc ani oczekiwac zielonej kropki...boje sie ze sie spoznilismy....dzisiaj rano po wpisaniu tempki Ovu wyznaczylo mi owulacje w 8 dniu!! to juz chyba przesada, dobrze ze bylam u gina i wiem ze to niemozliwe, bo inaczej uwierzylabym Ovu.....chce wierzyc a jakos boje sie ze za pozno zaczelismy tym razem...
Bursztyn wrote:Viola, Tobie tez kibicujeBursztyn, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Tak przypuszczam Reni, ze na pewno zmieni, tak jak w zeszlym miesiacu...wiesz to w sumie nie jest takie wazne kiedy mi Ovu wyznaczy owulke,bo ja wiem kiedy mogla byc owulacja,dzieki temu ze bylam u gina...ale chodzi o to ze w tym cyklu wszystko poszlo jak burza...no ale juz was nie mecze moim gledzenie, bedzie co ma byc i co Bozia da:-) ale ta Bozia tam u gory, nie nasza Bozia z Krakowa;-)
Reni wrote:Viola nic się nie martw. Ovu zmieni termin. Mam tak co miesiąc.Mango, slash, Bursztyn, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie niedawno qwróciliśmy i zaglądam i jestemw szoku naprawde nie spodziewałam się bardziej myślałąm własnie o innych pamietnikach, Aż sie wzruszyłam dziewczyny dziękuję za gratulacje jakbym mogła podzieliłabym się abonamentem z Wami oczywiście abyście mogły zapisywać swoje notatki w wykresie dla zaciążonych bo co ja mam tak długo czekać
na ciąże????
DZIEKUJE !!!!!
Pamietam o każdje z Was naprawde, czekam na nowe zieloności a zanosi się na kilka
Iwka bardzo dbaj o siebie i super,ze już jest dużo lepiej no i ruchy napewno jest to niesamowite uczucie
Slash ja bym jeszcze kilka dni poczekała mimo,że wiem jakie to trudne.
Dobrej nocy Wam życzę kochaneMango, slash, Bursztyn, caffe, promyk, gosia7122, megan8, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInessa - wielkie gratulacje, choć wolałabym by Twój pamiętnik był fikcją literacką a nie opisem Twojej walki o maleństwo, opisem prawdziwych emocji i cierpienia. Mam nadzieję, ze kolejny wygrany pamiętnik to będzie o tym jak mały rośnie w Tobie.
Reni w Twoim wykresie upatruję się implantacji Natanka a nie spadku progesteronu.
Bursztyn trzymam za obronę tego czwartego magistra!!!! Będzie dobrze, nie mogę się doczekać kiedy zaczniesz się starać!!!
Ciężarówki - fajnie że brzuszki zdrowo rosną, uważajcie na siebie.
Te które się niecierpliwią by testować - ja jak Cafe - a co to za różnica kiedy jak za wcześnie to nie wyjdzie pozytywny ale zrobi kolejnego dnia i kolejnego i tak do końca - albo dwie kreski albo @. Nie lubię jak mnie emocje zżerają, ja bym sobie kupiła kilka testów i testowała. Choć oczywiście tak wcześnie to nic nie wyjdzie.
slash, Bursztyn, caffe, inessa, megan8, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczęta. U mnie pogoda nadal do d#py. Na tydzień pobytu jeden dzień słoneczny. Wczoraj bylo tak zimno, ze na noc pod kołdrę wzięłam jeszcze śpiwór. Najlepszy jest mój pies. Lubi uwalic sie na mnie. Wczoraj przeszedł sam siebie..wczolgal mi się do śpiwora! Dobry jest. Musiałam suwak rozpiac, bo czułam się jak w kokonie no ale było ciepło wiec psina sie czasami przydaje haha
Bursztyn, caffe, inessa, Bozia3, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Slash a kiedy masz dostać @? ja zrobiłam dzień przed i były 2 kreski;-)
wczoraj bylam u nowego gina,facet malomowny ale fajny, z maleństwem wszystko ok przezierność karkowa i nosowa w normie,mam mnóstwo krwii do spuszczenia ale co tamcaffe, Lucky, inessa, Mango, promyk, megan8, Bozia3, Jolka76, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewuszki
Cieply dzien chociaz troche pochmurny. Musze dzis jechac na uniwersytet pocwiczyc prezentacje, ktorej nie mam.....hmm...ale przynajmniej zobacze jak inni to robia...slash, caffe, inessa, megan8, Bozia3, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Sylwia78 wrote:Slash a kiedy masz dostać @? ja zrobiłam dzień przed i były 2 kreski;-)
wczoraj bylam u nowego gina,facet malomowny ale fajny, z maleństwem wszystko ok przezierność karkowa i nosowa w normie,mam mnóstwo krwii do spuszczenia ale co tam
@ na 23, ale moje cykle są rózne czasem co 30 czasem co 33 więc ten przedział może być 23-26 nawet.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2013, 10:15
caffe, inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Hej Dziewuszki
Cieply dzien chociaz troche pochmurny. Musze dzis jechac na uniwersytet pocwiczyc prezentacje, ktorej nie mam.....hmm...ale przynajmniej zobacze jak inni to robia...Zwoje Ci się przegrzeją od tej prezentacji...:)A i tak wiem, że wszystko skończy się jak należy i Ciebie..
Bursztyn, caffe, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:
Bursztyn trzymam za obronę tego czwartego magistra!!!! Będzie dobrze, nie mogę się doczekać kiedy zaczniesz się starać!!!a kiedy sie zaczne starac to pewnie bede panikowac co miesiac albo czesciej
Zaczne po wakacjach, bo teraz za duzo stresu, w wakacje chce sie tez zabawic, wypic cos i nie myslec
caffe, inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ty przez tą naukę to już nawet tempki zapominasz wpisywać...
Zwoje Ci się przegrzeją od tej prezentacji...:)A i tak wiem, że wszystko skończy się jak należy i Ciebie..
a co do zwojow to prawda, i chyba zostal mi tylko jeden albo dwa- zupelnie jak u kury, reszta sie stopila
caffe, Lucky, inessa, Mango, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość