35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dziwny ten mój wykres pierwszy raz odkąd mierzę temp tak spadła do poziomu podstawowego
Polarek kiedyś coś mówiła o niewydolności ciałka żółtego. Biorę dupkacaffe, Andzia33, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dziwny ten mój wykres pierwszy raz odkąd mierzę temp tak spadła do poziomu podstawowego
Polarek kiedyś coś mówiła o niewydolności ciałka żółtego. Biorę dupka
Cholera, coraz bardziej podoba mi sie to imie
caffe, Kasik303, Andzia33, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:w 18dc owulka...za wcześnie na test, ale jeśli masz ich wiele..to zatestuj..i ciśnienie zejdzie...
Bursztyn, Andzia33, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki. Jestem tego samego zdania co Reni i Bursztyn- za szybko test to typowe rozczarowanie... wstrzymaj sie choc tez 2-3 dni.
Wczoraj mialam 26 rocznice poznznia sie z moim M- matko jak ten czas leci..Czas cos na koniec zbroic. Chyba zaopatrze kijanki mojego w gps,albo wrecze im mape do celu.Bursztyn, Mango, MoniaT, gosia7122, Andzia33, samira, Lucky, Bozia3 lubią tę wiadomość
Promyk -
Inessa wlasnie wyswietlila mi sie wiadomosc ze wygralas konkurs wow moje gratualcje, jestem pelna uznania, a moze ksiazke napiszesz? Powinnas sprobowac, moze to Twoj ukryty talent?
Super na prawde
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki ja dzisiaj padam na pysk wiec poczytam Was troche i lozeczko z ciepla poduszeczka z jednego boku a drugiego ukochany, jutro sobota wiec stwierdzilismy ze spimy dluzej
Owocnego weekendowego ciupciania dla wszystkichBursztyn, Andzia33, MoniaT, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość