35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
uuu
2 km od krupówek przy Drodze do Olczy
o tym waszym upale to dzisiaj w RMF mówili że coś niebywałego taka ciepłota tam
Bursztyn wrote:to sie wyminiemy bo ja przyjezdzam 16 popoludniu. Szkoda. Bo tak pomyslalam, ze jakby to wszystko dobrze zorganizowac to moglabym spotkac sie z polowa dziewczyna gdzie bedziecie mieszkac? w centrum Zakopango?
Mango, Bursztyn, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie dziewczyny wieczorowa pora,u mnie piekna pogod w dzien 30 stopni.Mam duzo pracy zwiazanej z tesciowa no coz...,wieczory wolne zaraz jade z M posiedziec na ambonie i poogladac sarny ,a moze cos upolujemy.Wedlug Gina jeszcze tydz.i powinnam dostac @.Milego wieczoru kazdej zycze.
Mango, Bursztyn, caffe, inessa, megan8, Olena, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Mango lepiej zacznij serduszkowac,bo u mnie też jest 36,2 potem ,36,4 i owulka więc może jutro,pojutrze Ci skoczyc[tak myślę oczywiście,Ty bardziej znasz swój cykl]
caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
grosza wrote:uuu
2 km od krupówek przy Drodze do Olczy
o tym waszym upale to dzisiaj w RMF mówili że coś niebywałego taka ciepłota tamrobimy babski weekend,ale sie ciesze
caffe, Mango, inessa, bliska77, Andzia33, anna maria lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Czy któraś z Was brała dupka na wywołanie okresu? Ciekawa jestem za ile go dostanę i czy on rzeczywiście spełnia swoją funkcję. Mam go brać przez 7 dni i potem w ciągu 7 dni powinna nadejść @. Póki co nie odczuwam żeby dupek jakoś na mnie oddziaływałinessa, bliska77, Andzia33, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Caffe nie wiem czy to ma znaczenie ale mi gin kazał brać 10 dni potem w ciągu 2 dni mam dostać @ miesiąc temu się sprawdziło
inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość