35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja mam dziś 27 dc - (cykle mam 28-31 dniowe) i wreszcie mi wyszedł test ovu pozytywny - a myslalam, że cykl bez owulacji... i teraz jestem ciekawa, czy za 4 dni przyjdzie @ i mam jakieś poplątanie z pomieszaniem, czy jakis dlugaśny cykl się zrobił od karmienia może?
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a ja mam dziś 27 dc - (cykle mam 28-31 dniowe) i wreszcie mi wyszedł test ovu pozytywny - a myslalam, że cykl bez owulacji... i teraz jestem ciekawa, czy za 4 dni przyjdzie @ i mam jakieś poplątanie z pomieszaniem, czy jakis dlugaśny cykl się zrobił od karmienia może?
chruszczow, gretka, Bozia3, Arwena, Zofia8, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:ja sie teraz zaczęłam bać że może u wybryków natury zamiast znikania celulitu po narkozie to może jeszcze coś mi wyrośnie?
chruszczow lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Bozia, Lenka jest w drodze.....
- nie ma takiej opcji...raczej dziś przyatakuje chłopa - w celu jej ewentualnego wyprodukowania...;)zapodam se konsejwa na kolację i będziemy świętować działkę...
stara.krycha, chruszczow, mamatrojki80, gretka, Reni, kkisia, Aasiula, caffe, BISCA, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koniec świata! Boźka znowu w akcji
tylko ja siedzę jak ta torba i czekam na czary z mleka
Bozia3 wrote:nie nie spokojnie- nie ma takiej opcji...raczej dziś przyatakuje chłopa - w celu jej ewentualnego wyprodukowania...;)zapodam se konsejwa na kolację i będziemy świętować działkę...
stara.krycha, chruszczow, gretka, kkisia, macduska, Bozia3, Aasiula, caffe, Arwena, megan8, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny