35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:a tego to już w ogóle nie kumam
czyli co jak jest po terminie, to już nie jest ciąża!!!?
jak może rozpocząć się macierzyński jak dziecka jeszcze nie ma
to jakieś żarty
co za debil to wymyślił?Ale jak urodzisz przed czy po to nic nie tracisz.
W No jest glupio, bo jak sie urodzi za wczesnie, to zabieraja te tygodnie z macierzynskiego. W ten sposob stracilam 3 tygodnie i powinnam isc 3 tyg wczesniej do pracy. To dopiero sa zarty!stara.krycha, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
Oj tam Slash, ja nadawałam z porodowka prawie do samego końca, a jak po porodzie zajęłam się dzieciem, to opierdziel był, że nie ma relacji jeszcze.. Takze wiesz, zeby sprostać wymaganiom to najlepiej streaming na żywo puść
A tak na serio - trzymam za łatwy poród!chruszczow, Reni, kkisia, efcia, stara.krycha, Aasiula, Magdala, macduska, BISCA, ComeToMeBaby, slash, Mega lubią tę wiadomość
-
nie musi być z dźwiękiem
dubbing same zrobimy
Dziobak wrote:Slash, daj tam czadu! Trzymam kciuki za szybka akcje.
No i filmik bylby najfajniejszy, dacie rade nagrac?chruszczow, kkisia, Dziobak, efcia, stara.krycha, Aasiula, kapturnica, macduska, Arwena, BISCA, ComeToMeBaby, slash, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chruszczow wrote:Paszcza, Slash to Twoja para?
Tak, tylko ja byłam niecierpliwaAdaś powinien się 4 dni temu dopiero urodzić..
stara.krycha, kkisia, chruszczow, Aasiula, gretka, efcia, kapturnica, BISCA, slash, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrobilam
Wizyte w kinice mam 18 na 10 i wtedy juz dowiem sie calej reszty
To jeszcze az albo tylko 2 tygodnie czekaniastara.krycha, chruszczow, Aasiula, efcia, gretka, malgos741, Reni, Magdala, macduska, Arwena, BISCA, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Umieram rzygam jak kot łeb mnie napierdala
Kreci ma sie w glowie
Leze plackiem nie robilam pomiarow i treningu tez nie bedzie nie dam rady
Strulam sie albo jelitowka , lody jadlam wczoraj ...
stara.krycha, efcia, chruszczow, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Umieram rzygam jak kot łeb mnie napierdala
Kreci ma sie w glowie
Strulam sie albo jelitowka , lody jadlam wczoraj ...Aasiula, efcia, chruszczow, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Umieram rzygam jak kot łeb mnie napierdala
Kreci ma sie w glowie
Strulam sie albo jelitowka , lody jadlam wczoraj ...stara.krycha, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny