Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam = uff łeb mi napierdziela na maksa...
    No cóż - wygląda na to, że mamy działkę...:) Dogadaliśmy się z gościem i teraz mamy tylko przynieść zdolność kredytową i podpisać umowę.
    Nie wiem - co on to wykombinował - zmienia zdanie co 2 tygodnie, ale wyjaśnił nam, że własnie sie rozwodzą i robią całkowitą reorganizację życia i dlatego tak wyszło. Jego żona szczególnie zainteresowana wyprzedażą wszystkiego - bo zapisywał na nią, więc chyba zaniżyła cenę, po której nie zgodził się sprzedać 2 tygodnie temu....Dobra już nie przynudzam - ostatecznie z tych różnic w cenach urwaliśmy 10 tys, a on zyskał 15 od swojej najniższej - widocznie tak miało byc i niech już tak zostanie...:)
    Nie będe żyć bezpośrednio pod lasem - ale ta działka jest na osiedlu domów willowych i leży ona w oddaleniu około 150 m. od lasu - a sama jest duża - 27 arów - obrosnięta drzewami - brzozami i innymi....ehhh już bym tam mieszkała...:)

gretka, nick nieaktualny, Magdala, efcia, Dziobak, Reni, SolarPolar, kapturnica, nick nieaktualny, MartaDidi, Aasiula, anna maria, caffe, paszczakin, nick nieaktualny, Zofia8, megan8, BISCA, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• gretka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No cóż - wygląda na to, że mamy działkę...:) Dogadaliśmy się z gościem i teraz mamy tylko przynieść zdolność kredytową i podpisać umowę.
    Nie wiem - co on to wykombinował - zmienia zdanie co 2 tygodnie, ale wyjaśnił nam, że własnie sie rozwodzą i robią całkowitą reorganizację życia i dlatego tak wyszło. Jego żona szczególnie zainteresowana wyprzedażą wszystkiego - bo zapisywał na nią, więc chyba zaniżyła cenę, po której nie zgodził się sprzedać 2 tygodnie temu....Dobra już nie przynudzam - ostatecznie z tych różnic w cenach urwaliśmy 10 tys, a on zyskał 15 od swojej najniższej - widocznie tak miało byc i niech już tak zostanie...:)
    Nie będe żyć bezpośrednio pod lasem - ale ta działka jest na osiedlu domów willowych i leży ona w oddaleniu około 150 m. od lasu - a sama jest duża - 27 arów - obrosnięta drzewami - brzozami i innymi....ehhh już bym tam mieszkała...:)
    tzn budujesz w mojej gminie??? juz ci wspolczuje urzedow ;-)

gretka
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

O ja cie to gratulacje!

Teraz dopiero sie zacznie ;-) Ale jak chcieliscie tego to...sama rozkosz. Kazdy papierek w dloni to blizej do wymazonego domu. :-)

nick nieaktualny, Bozia3, efcia, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia ale to sama działka czy z chatą już?

nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    tzn budujesz w mojej gminie??? juz ci wspolczuje urzedow ;-)
    wiem - słyszałam :) ale ja to lubię bardzo - takie latanie i załatwianie - mogę cały czas...:)

nick nieaktualny, gretka, efcia, nick nieaktualny, Aasiula, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, gratulacje i powodzenia. Teraz to zycze stalowych nerwow, upartosci kozla i wygodnych butow do lazenia po urzedach. Reszta poleci sama. Dacie rade. Powodzenia!

nick nieaktualny, Bozia3, efcia, Aasiula, caffe, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    wiem - słyszałam :) ale ja to lubię bardzo - takie latanie i załatwianie - mogę cały czas...:)
    Ale dla siebie tylko? Czy innym tez przyslugi robisz jakby co? ;-)

efcia, caffe lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia ale to sama działka czy z chatą już?
    sama działka - mój chłopina jest z zawodu inspektorem nadzoru budowlanego - więc dla niego frajda zbudować dla nas dom - od początku szukalismy działki samej....

(BTW miałam Renka milczeć w Twoim kierunku jeszcze trochę, ale nie mam sumienia...:))

nick nieaktualny, Reni, chruszczow, efcia, nick nieaktualny, gretka, Aasiula, caffe, nick nieaktualny, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ale dla siebie tylko? Czy innym tez przyslugi robisz jakby co? ;-)
    jak dobrze zapłacisz - to mogę polatać...:)

nick nieaktualny, chruszczow, efcia, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jak dobrze zapłacisz - to mogę polatać...:)
    Negocjujmy. Ile bierzesz? Stawka godzinowa czy od zlecenia? :-)

chruszczow, efcia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Negocjujmy. Ile bierzesz? Stawka godzinowa czy od zlecenia? :-)
    Wolę zlecenie :) niech Cię moje godziny nie interesą..:)
    Napisz co mam Ci załatwić - i ja to zrobię...:)

chruszczow, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Wolę zlecenie :) niech Cię moje godziny nie interesą..:)
    Napisz co mam Ci załatwić - i ja to zrobię...:)
    Ciaze bym chciala :-P Ale jesli chodzi o latanie po urzedach, bede Cie miala na uwadze jak znajde sie w potrzebie. Zaplace od zlecenia, nie ma sprawy :-)

Bozia3, efcia, nick nieaktualny, chruszczow, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a jak masz czas to pewnie
    jak bedzie trzeba fachowcow to moge polecic a i odradzic tez ;-)

Bozia3, chruszczow, caffe lubią tę wiadomość

gretka
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ciaze bym chciala :-P Ale jesli chodzi o latanie po urzedach, bede Cie miala na uwadze jak znajde sie w potrzebie. Zaplace od zlecenia, nie ma sprawy :-)
    a to nie do tej Bozi musisz skierować zamiar posiadania...:)

nick nieaktualny, chruszczow, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    a jak masz czas to pewnie
    jak bedzie trzeba fachowcow to moge polecic a i odradzic tez ;-)
    gretka Ty stawiasz juz dom?

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a to nie do tej Bozi musisz skierować zamiar posiadania...:)
    Ale juz wiemy, ze ta forumowa Bozia jest od urzedow jakby co :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 15:21

Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    gretka Ty stawiasz juz dom?
    na razie surowy stan, u mnie urzedowe chyba ze 1,5 roku ale ja w strefie konserwatorskiej....takze droga przez meke
    ale po sasiedzku tez sie buduja i wymieniamy sie uwagami, fachwcami itd...

Bozia3 lubi tę wiadomość

gretka
  • gretka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam maturzysci przezyli? Caffe i Marta?

nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    Jak tam maturzysci przezyli? Caffe i Marta?
    Osobiscie uwazam, ze matury po majowce to barbarzynstwo

Aasiula lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chruszczow wrote:
    kuchwa siedzisz mi w głowie czy jak
    A co, boli? :-P

‹‹ 9065 9066 9067 9068 9069 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ