35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłam = uff łeb mi napierdziela na maksa...
No cóż - wygląda na to, że mamy działkę...
Dogadaliśmy się z gościem i teraz mamy tylko przynieść zdolność kredytową i podpisać umowę.
Nie wiem - co on to wykombinował - zmienia zdanie co 2 tygodnie, ale wyjaśnił nam, że własnie sie rozwodzą i robią całkowitą reorganizację życia i dlatego tak wyszło. Jego żona szczególnie zainteresowana wyprzedażą wszystkiego - bo zapisywał na nią, więc chyba zaniżyła cenę, po której nie zgodził się sprzedać 2 tygodnie temu....Dobra już nie przynudzam - ostatecznie z tych różnic w cenach urwaliśmy 10 tys, a on zyskał 15 od swojej najniższej - widocznie tak miało byc i niech już tak zostanie...
Nie będe żyć bezpośrednio pod lasem - ale ta działka jest na osiedlu domów willowych i leży ona w oddaleniu około 150 m. od lasu - a sama jest duża - 27 arów - obrosnięta drzewami - brzozami i innymi....ehhh już bym tam mieszkała...
gretka, nick nieaktualny, Magdala, efcia, Dziobak, Reni, SolarPolar, kapturnica, nick nieaktualny, MartaDidi, Aasiula, anna maria, caffe, paszczakin, nick nieaktualny, Zofia8, megan8, BISCA, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
tzn budujesz w mojej gminie??? juz ci wspolczuje urzedowBozia3 wrote:Wróciłam = uff łeb mi napierdziela na maksa...
Dogadaliśmy się z gościem i teraz mamy tylko przynieść zdolność kredytową i podpisać umowę.
Nie wiem - co on to wykombinował - zmienia zdanie co 2 tygodnie, ale wyjaśnił nam, że własnie sie rozwodzą i robią całkowitą reorganizację życia i dlatego tak wyszło. Jego żona szczególnie zainteresowana wyprzedażą wszystkiego - bo zapisywał na nią, więc chyba zaniżyła cenę, po której nie zgodził się sprzedać 2 tygodnie temu....Dobra już nie przynudzam - ostatecznie z tych różnic w cenach urwaliśmy 10 tys, a on zyskał 15 od swojej najniższej - widocznie tak miało byc i niech już tak zostanie...
Nie będe żyć bezpośrednio pod lasem - ale ta działka jest na osiedlu domów willowych i leży ona w oddaleniu około 150 m. od lasu - a sama jest duża - 27 arów - obrosnięta drzewami - brzozami i innymi....ehhh już bym tam mieszkała...
gretka -
Bozia3 wrote:Wróciłam = uff łeb mi napierdziela na maksa...
O ja cie to gratulacje!
Teraz dopiero sie zacznie
Ale jak chcieliscie tego to...sama rozkosz. Kazdy papierek w dloni to blizej do wymazonego domu. 
nick nieaktualny, Bozia3, efcia, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
wiem - słyszałamgretka wrote:tzn budujesz w mojej gminie??? juz ci wspolczuje urzedow

ale ja to lubię bardzo - takie latanie i załatwianie - mogę cały czas...
nick nieaktualny, gretka, efcia, nick nieaktualny, Aasiula, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sama działka - mój chłopina jest z zawodu inspektorem nadzoru budowlanego - więc dla niego frajda zbudować dla nas dom - od początku szukalismy działki samej....Reni wrote:Bozia ale to sama działka czy z chatą już?
(BTW miałam Renka milczeć w Twoim kierunku jeszcze trochę, ale nie mam sumienia...
)
nick nieaktualny, Reni, chruszczow, efcia, nick nieaktualny, gretka, Aasiula, caffe, nick nieaktualny, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wolę zleceniestara.krycha wrote:Negocjujmy. Ile bierzesz? Stawka godzinowa czy od zlecenia?

niech Cię moje godziny nie interesą..
Napisz co mam Ci załatwić - i ja to zrobię...
chruszczow, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiaze bym chcialaBozia3 wrote:Wolę zlecenie
niech Cię moje godziny nie interesą..
Napisz co mam Ci załatwić - i ja to zrobię...
Ale jesli chodzi o latanie po urzedach, bede Cie miala na uwadze jak znajde sie w potrzebie. Zaplace od zlecenia, nie ma sprawy
Bozia3, efcia, nick nieaktualny, chruszczow, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
a to nie do tej Bozi musisz skierować zamiar posiadania...stara.krycha wrote:Ciaze bym chciala
Ale jesli chodzi o latanie po urzedach, bede Cie miala na uwadze jak znajde sie w potrzebie. Zaplace od zlecenia, nie ma sprawy 
nick nieaktualny, chruszczow, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
na razie surowy stan, u mnie urzedowe chyba ze 1,5 roku ale ja w strefie konserwatorskiej....takze droga przez mekeBozia3 wrote:gretka Ty stawiasz juz dom?
ale po sasiedzku tez sie buduja i wymieniamy sie uwagami, fachwcami itd...
Bozia3 lubi tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny