35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a moze Gron JP2?
teraz chyba szczyt Leskowca tak sie nazywa- tam jako dziecko czesto wedrowal i teraz dzieci tez tam sa prowadzane, latem cale rodziny wspinaja sie na szczyt i tam msza( na szczycie kaplica )- moz e tu jakis motyw a i oryginalnie by bylo- glowny motyw gora, wedrojace dzieci, a gdzies w dole Wadowice....?Aasiula, chruszczow lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyMala79 wrote:Oj tam tera nie z wieczora prze Pani:-D sie zamelduje
Mialam napisac wczoraj ale padlam na lozko i zasnelam jak niemowlak
Te szalenstwa to spontaniczne wyjscia w miasto (pol roku siedzenia w domu chyba wystarczy) i oczywiscie grill zrobiony pod nosem strazy miejskiej hehehe
Ogolnie humor mi wciaz dopisuje dlatego tez wzielam sie za tworzenie nowych rzeczy i tak oto zapraszam na fajna stronke www.mini-kids.pl to cos ciekawego nowoczesnego z reszta same sobie jesli bedziecie chcialy obejrzycie
No i moja przygoda z kosmetykami naturalnymi poki co powstaly domowym sposobem babeczki takie jak kule do kapieli
Coz wiecej zycie jest piekne
Scenariusz zaczynam pisac od nowa
Buziolki krejzolki
Tak w sumie to bry wszystkim....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 19:14
Margolcia88, SolarPolar, kapturnica, chruszczow, Magdala, Arwena, efcia, anna maria, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, Bozia3, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Kurde laski mlody ma zrobic plakat Jan Pawel II Swiety z Wadowic
Macie jakies pomysly
Ja siedze nad tym już 30 min I dziura niz zero
Ni prawie zero bo pomyslalam że moze kula ziemska dzieci wokol a na kuli Papiez ale to nie Wadowice
O jaaaa nie mam wennnyyyyyy , łeb mi zaraz odleci
Na srodku postac z rozlozonymi rekoma Jana Pawla z boku Watykan w sensie budynku albo bez tego a na dole same glowy ludzi tak jak zawsze blogoslawil z okna swojego taki rzut
To mi przyszlo na szybko do glowy tylko nie wiem w ktorej klasie jest Twoj mlody
Edit doczytalam ma 11scie lat ech slepa ze mnie istota...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 19:24
Aasiula lubi tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Na srodku postac z rozlozonymi rekoma Jana Pawla z boku Watykan w sensie budynku albo bez tego a na dole same glowy ludzi tak jak zawsze blogoslawil z okna swojego taki rzut
To mi przyszlo na szybko do glowy tylko nie wiem w ktorej klasie jest Twoj mlody
Edit doczytalam ma 11scie lat ech slepa ze mnie istota... -
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Mala sluchalam wypowiedzic biochemika - naukowca. Mowil ze na MS i nie tylko bo na osteoporoze, zacme ( wymienil kilka chorob) marihuana lecznicza jest genialnym lekiem ale zbyt tania by koncerny farmaceutyczne dopuscily ja do sprzedZy.
Calkiem niedawno w tv widzialam fragment takiego reportazu o tym co piszesz o marysce leczniczej ale nie pamietam ani na jakim to bylo, ani jak sie nazywal reportaz...
Wiec moje starania z poszukiwan owego materialu ktory chcialam sobie odtworzyc pozniej - zaprzestalam ....
Jednak milo, ze wspomnialas
-
Mala79 wrote:Calkiem niedawno w tv widzialam fragment takiego reportazu o tym co piszesz o marysce leczniczej ale nie pamietam ani na jakim to bylo, ani jak sie nazywal reportaz...
Wiec moje starania z poszukiwan owego materialu ktory chcialam sobie odtworzyc pozniej - zaprzestalam ....
Jednak milo, ze wspomnialas -
nick nieaktualny
-
Asiula, troche mi sie nie podoba Twoj stan zdrowia. Bardzo czesto cos Cie lapie. Ja to nie pamietam kiedy ostatnio wymiotowalam a u Ciebie wymioty co chwila.
Wlasnie wrocilismy z grilla od znajomych. I u nas po swiecieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 20:25
BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kometa, nie widzialam poprzedniej sukni. Ta mi sie bardzo podoba, szczególnie tył. - plecy. Kolor tez piękny. Jezeli Ty sie w niej dobrze czujesz, to śmiało bierz, bedziesz piekna panna mlodą.
Aasiula, tez sobie pomyslalam, ze co wchodze na forum to czytam, ze cos Ci dolegamoze jakas szersza diagnostka potrzebna? Nigdy nie bralam tego leku (eurythox) wiec nie wiem jakie sa skutki uboczne, ale u Ciebie byloby ich wyjatkowo duzo łącznie
efcia, Zofia8, kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny