X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Wadowice to tam od kremowek? ;) papież wciągający kremowke?
    Już wiem :)
    Okno w nim Papiez.
    I to okno w niebie chmurki slonce I juz :)

chruszczow, Arwena, Zofia8, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o, wiem w dole kartki tłum do których przemawiał, albo nawet kula ziemska, albo jak sie pochyla nad ludem

Aasiula lubi tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moze Gron JP2?
    teraz chyba szczyt Leskowca tak sie nazywa- tam jako dziecko czesto wedrowal i teraz dzieci tez tam sa prowadzane, latem cale rodziny wspinaja sie na szczyt i tam msza( na szczycie kaplica )- moz e tu jakis motyw a i oryginalnie by bylo- glowny motyw gora, wedrojace dzieci, a gdzies w dole Wadowice....?

Aasiula, chruszczow lubią tę wiadomość

gretka
  • gretka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni nic nie wspominala ze lubi mrozona herbate

https://www.facebook.com/MartynaAtTheEndOfTheWorld/photos/a.140339215564.233603.134582395564/10155588194920565/?type=1&theater

Aasiula, efcia, Reni lubią tę wiadomość

gretka
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny , mlody już maluje :)
    Wymysll ta kule ziemska z dziecmi i niech tak robi ;)

Margolcia88, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Oj tam tera nie z wieczora prze Pani:-D sie zamelduje

Mialam napisac wczoraj ale padlam na lozko i zasnelam jak niemowlak :-)

Te szalenstwa to spontaniczne wyjscia w miasto (pol roku siedzenia w domu chyba wystarczy) i oczywiscie grill zrobiony pod nosem strazy miejskiej hehehe :-D

Ogolnie humor mi wciaz dopisuje dlatego tez wzielam sie za tworzenie nowych rzeczy i tak oto zapraszam na fajna stronke www.mini-kids.pl to cos ciekawego nowoczesnego z reszta same sobie jesli bedziecie chcialy obejrzycie :-)

No i moja przygoda z kosmetykami naturalnymi poki co powstaly domowym sposobem babeczki takie jak kule do kapieli :-)

Coz wiecej zycie jest piekne :-D
    Scenariusz zaczynam pisac od nowa :-)

Buziolki krejzolki

Tak w sumie to bry wszystkim :-)....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 19:14

Margolcia88, SolarPolar, kapturnica, chruszczow, Magdala, Arwena, efcia, anna maria, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, Bozia3, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Kurde laski mlody ma zrobic plakat Jan Pawel II Swiety z Wadowic
    Macie jakies pomysly :)
    Ja siedze nad tym już 30 min I dziura niz zero :(
    Ni prawie zero bo pomyslalam że moze kula ziemska dzieci wokol a na kuli Papiez ale to nie Wadowice
    O jaaaa nie mam wennnyyyyyy , łeb mi zaraz odleci

Na srodku postac z rozlozonymi rekoma Jana Pawla z boku Watykan w sensie budynku albo bez tego a na dole same glowy ludzi tak jak zawsze blogoslawil z okna swojego taki rzut

To mi przyszlo na szybko do glowy tylko nie wiem w ktorej klasie jest Twoj mlody :-)

Edit doczytalam ma 11scie lat ech slepa ze mnie istota...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 19:24

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Na srodku postac z rozlozonymi rekoma Jana Pawla z boku Watykan w sensie budynku albo bez tego a na dole same glowy ludzi tak jak zawsze blogoslawil z okna swojego taki rzut

To mi przyszlo na szybko do glowy tylko nie wiem w ktorej klasie jest Twoj mlody :-)

Edit doczytalam ma 11scie lat ech slepa ze mnie istota...
    Mala sluchalam wypowiedzic biochemika - naukowca. Mowil ze na MS i nie tylko bo na osteoporoze, zacme ( wymienil kilka chorob) marihuana lecznicza jest genialnym lekiem ale zbyt tania by koncerny farmaceutyczne dopuscily ja do sprzedZy.

• gretka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie Krakonka? weekend sie juz skonczyl?

chruszczow, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Mala sluchalam wypowiedzic biochemika - naukowca. Mowil ze na MS i nie tylko bo na osteoporoze, zacme ( wymienil kilka chorob) marihuana lecznicza jest genialnym lekiem ale zbyt tania by koncerny farmaceutyczne dopuscily ja do sprzedZy.

Calkiem niedawno w tv widzialam fragment takiego reportazu o tym co piszesz o marysce leczniczej ale nie pamietam ani na jakim to bylo, ani jak sie nazywal reportaz...

Wiec moje starania z poszukiwan owego materialu ktory chcialam sobie odtworzyc pozniej - zaprzestalam ....

Jednak milo, ze wspomnialas :-)

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Calkiem niedawno w tv widzialam fragment takiego reportazu o tym co piszesz o marysce leczniczej ale nie pamietam ani na jakim to bylo, ani jak sie nazywal reportaz...

Wiec moje starania z poszukiwan owego materialu ktory chcialam sobie odtworzyc pozniej - zaprzestalam ....

Jednak milo, ze wspomnialas :-)
    Wypowiedz tego naukowca byla w programie Agaty Mlynarskiej - dwa trzy tygodnie temu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Wypowiedz tego naukowca byla w programie Agaty Mlynarskiej - dwa trzy tygodnie temu.

Dziekuje bardzo poszperam :-)

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Gdzie sie rozlazicie?
    Ciasteczka upieklam.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c47cee968357.jpg

Bedzie wiecej dla nas :-)

Prosze o paczuszke ;-)

BISCA, Magdala lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, troche mi sie nie podoba Twoj stan zdrowia. Bardzo czesto cos Cie lapie. Ja to nie pamietam kiedy ostatnio wymiotowalam a u Ciebie wymioty co chwila.

Wlasnie wrocilismy z grilla od znajomych. I u nas po swiecie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 20:25

BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula Zdrówka !!!

A ja na nockę do pracy a tak mi się nie chce i jak ja zmierzę rano tepkę ehh

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cometa suknia ładna ale tamta poprzednia bardziej mi się podobała a ta taka firanka troszkę ;)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Umówiłam się do ginki- mojej koleżanki na 21.05, czyli po skończeniu 7 tyg. Wcześniej nie mam zamiaru robić usg, no, chyba ze coś tfu,tfu
    ja ide 13 maja, to bedzie poczatek 8 tyg

chruszczow, BISCA lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa, nie widzialam poprzedniej sukni. Ta mi sie bardzo podoba, szczególnie tył. - plecy. Kolor tez piękny. Jezeli Ty sie w niej dobrze czujesz, to śmiało bierz, bedziesz piekna panna mlodą.

Aasiula, tez sobie pomyslalam, ze co wchodze na forum to czytam, ze cos Ci dolega :( moze jakas szersza diagnostka potrzebna? Nigdy nie bralam tego leku (eurythox) wiec nie wiem jakie sa skutki uboczne, ale u Ciebie byloby ich wyjatkowo duzo łącznie

efcia, Zofia8, kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka raczej po tym leku nie może być takich skutków ubocznych ...

Parka lubi tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa, welon bedzie?

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

‹‹ 9073 9074 9075 9076 9077 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ