35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz danka sie z nimi rozprawia. Mysz mam na strychu! A jak zejdzie ze strychu w nocy! KotBozia3 wrote:no widzisz jak on CIę kocha...
a Ty mu ślimaki za płot wyrzucasz....
Mi potrzebny!
nick nieaktualny, Bozia3, anna maria, Dziobak, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Teraz danka sie z nimi rozprawia. Mysz mam na strychu! A jak zejdzie ze strychu w nocy! Kot
Mi potrzebny!
Ja mam 3
Myszy nie mam , ale 2 potrafia polowac
bo latem na dzialce mieszkaja
ta mala jeszcze nie wiem
anna maria lubi tę wiadomość
-
Dopsz. Kolejna nawrocona. Pojde zywcem do nieba. Do fit nieba.mamatrojki80 wrote:Powiem Wam coś....zrobiłam skalpel, mnie też na wiarę przekonały....aaaaaaa. To zdjęcie Dziobaka mnie prześladuje i mam przez nie kurwa traumę. A tak się sobie podobałam....
Bozia3, anna maria, paszczakin, chruszczow, megan8, BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Miło, że pytasz.gretka wrote:Jak tam maturzysci przezyli? Caffe i Marta?
Mój po 11.20 już dzwonił, że wyszedł. Niby łatwe było, ale okaże się ja będą wyniki...
gretka, anna maria, Bozia3, Aasiula, chruszczow, efcia, megan8, BISCA, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Jak mnie nawrocisz to zostaniesz blekitnym aniolem strozem fit!Dziobak wrote:Dopsz. Kolejna nawrocona. Pojde zywcem do nieba. Do fit nieba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 18:06
Dziobak, Bozia3, Aasiula, paszczakin, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Panny od diagnozy. Adas ma temperature. W nocy byl juz cieply, od rana okolice 37,5 - 38 stopni, zbija sie ladnie Paracetamolem. Dziec spokojniejszy niz zawsze, zero apetytu. Widac, ze za chwile beda szly 2 jedynki gorne jednoczesnie. Przyczyna goraczki? Moga byc zeby? Jak mu szly dolne jedynki ( tez jednoczesnie ) to marudzil, ale bez goraczki. Jutro chyba pojde do lekarza, zeby go obejrzal, jak nie minie temp.
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Sa przeciwciala
Endokrynolog mowil że moze sie zaczyna
A TSH nie mam wysokie go bo 2,2 ale do starań za wysokie
Bo mi endo mówił, że Hashi może iść w parze z niedoczynnoscią kory nadnerczy - zespołem Addisona. Może te Twoje przeboje stad się biorą?
Poczytaj sobie.
Aasiula lubi tę wiadomość
-
Z cyklu dzien swira na zywo. Moja wczorajsza rozmowa na skype z matka
Ja: miałam dzisiaj jechać do Paszczaka ale opryszczką mi sie zrobila
Mama: dla mnie najepsza jest neomycyna do oczu na wszystkie syfki na twarzy
buźka
Ja: Wiem
a dla mnie płyn do szyb 
Mama: mówię poważnie, spróbuj, ona pomaga nawet na kaszaki, które mam na powiekach i pod oczami.
Ja: Ja nie mam neomycyny ale mam heviran i maść na opryszczke
Mama: spróbuj, może Tobie też pomoże
nigdy jej nie używałaś, jak nie pomoże to i nie zaszkodzi.
Ja: Ale mamo - nie mam neomycyny
Mama: dobranoc, całuję Cię i kocham. wyslę Ci paczkę z pierogami i neomycyna
nick nieaktualny, paszczakin, gretka, kapturnica, Aasiula, chruszczow, anna maria, efcia, megan8, BISCA, nick nieaktualny, malgos741, Bozia3, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
Hehe, a jak jeszcze mnie to do tego dostaniesz platynowa aureolkeSolarPolar wrote:Jak mnie nawrocisz to zostaniesz blekitnym aniolem strozem fit!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 18:31
SolarPolar, Dziobak, kapturnica, Aasiula, chruszczow, anna maria, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja też skończyłam przed czasem-mialam najkrótsza prace maturalna, wszyscy straszył, że za krótka i obleje. A ty piateczka i zwolnienie z ustnejBozia3 wrote:Ale odważny - chyba nie wyszłabym przed czasem..

Będzie dobrze- jest efektywny po prostu
caffe, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Z cyklu dzien swira na zywo. Moja wczorajsza rozmowa na skype z matka
Ja: miałam dzisiaj jechać do Paszczaka ale opryszczką mi sie zrobila
Mama: dla mnie najepsza jest neomycyna do oczu na wszystkie syfki na twarzy
buźka
Ja: Wiem
a dla mnie płyn do szyb 
Mama: mówię poważnie, spróbuj, ona pomaga nawet na kaszaki, które mam na powiekach i pod oczami.
Ja: Ja nie mam neomycyny ale mam heviran i maść na opryszczke
Mama: spróbuj, może Tobie też pomoże
nigdy jej nie używałaś, jak nie pomoże to i nie zaszkodzi.
Ja: Ale mamo - nie mam neomycyny
Mama: dobranoc, całuję Cię i kocham. wyslę Ci paczkę z pierogami i neomycyna
Pierogi? Po pierwsze- pierogi TOBIE? Ty jesteś Master pierogaster przecie!
A po drugie pierogi paczka? Yyy, suszone?
BISCA, nick nieaktualny, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Już postanowiłam. Będę sprawdzać u siebie co się da aby wykryć przyczynę poronień. Zrobię takie badania jakie będą potrzebne.
Już i tak zrobiłam pewne postępy w walce z paskudnym załamaniem.
Akurat majówka się zaczęła. Wieczorem wygramoliłam się z łóżka(nieco na siłę) wybrałam się z mężem na długą wyprawę rowerową. A rano spakowałam się i na dwa dni pojechaliśmy do Trzebieży (nad Zalewem Szczecińskim).
Postanowiłam zawalczyć z moim strachem w obliczu spotykanych kobiet w widocznej ciąży. Tam w Trzebieży było ich wyjątkowo dużo.
Pozmyślałam w końcu,że nie mogę bać się każdej z nich bo nici z poprawy humoru.
Udało się. Pod koniec pobytu gdy widziałam większy brzuszek, już nie odwracałam z bólu głowy.
Dziś już wróciłam do pracy a w środę spotykam się z fachowcem, który wyjaśni mi jak obserwować własne ciało i jakie badania i kiedy mam robić.
Dziękuję Wam dziewczyny .Ania
nick nieaktualny, kapturnica, paszczakin, Aasiula, nick nieaktualny, caffe, chruszczow, efcia, BISCA, nick nieaktualny, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
Ania -
Oj tam od razu szczupla. Jeszcze 8kg

Ale jak dalej będę tak gibac z młodym po domu, to latem będzie ok. Nie wiedzieć czemu gibanie podczas chodzenia jest dużo bardziej atrakcyjne niż gibanie siedząc
Aasiula, Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
Kurde laski mlody ma zrobic plakat Jan Pawel II Swiety z Wadowic
Macie jakies pomysly
Ja siedze nad tym już 30 min I dziura niz zero
Ni prawie zero bo pomyslalam że moze kula ziemska dzieci wokol a na kuli Papiez ale to nie Wadowice
O jaaaa nie mam wennnyyyyyy , łeb mi zaraz odleci
BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Kurde laski mlody ma zrobic plakat Jan Pawel II Swiety z Wadowic
Macie jakies pomysly
Ja siedze nad tym już 30 min I dziura niz zero
Ni prawie zero bo pomyslalam że moze kula ziemska dzieci wokol a na kuli Papiez ale to nie Wadowice
O jaaaa nie mam wennnyyyyyy , łeb mi zaraz odleci
Albo w tle Wadowice (ten dom papieża i kościół) z nich droga , na drodze św. Jan Paweł II i ...
Aasiula, promoszka lubią tę wiadomość