35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:no widzisz jak on CIę kocha...
a Ty mu ślimaki za płot wyrzucasz....
Mi potrzebny!
kkisia, Bozia3, anna maria, Dziobak, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Teraz danka sie z nimi rozprawia. Mysz mam na strychu! A jak zejdzie ze strychu w nocy! Kot
Mi potrzebny!
Ja mam 3
Myszy nie mam , ale 2 potrafia polowac
bo latem na dzialce mieszkaja
ta mala jeszcze nie wiemanna maria lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Powiem Wam coś....zrobiłam skalpel, mnie też na wiarę przekonały....aaaaaaa. To zdjęcie Dziobaka mnie prześladuje i mam przez nie kurwa traumę. A tak się sobie podobałam....
Bozia3, anna maria, paszczakin, chruszczow, megan8, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:Jak tam maturzysci przezyli? Caffe i Marta?
Mój po 11.20 już dzwonił, że wyszedł. Niby łatwe było, ale okaże się ja będą wyniki...gretka, anna maria, Bozia3, Aasiula, chruszczow, efcia, megan8, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dopsz. Kolejna nawrocona. Pojde zywcem do nieba. Do fit nieba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 18:06
Dziobak, Bozia3, Aasiula, paszczakin, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
Panny od diagnozy. Adas ma temperature. W nocy byl juz cieply, od rana okolice 37,5 - 38 stopni, zbija sie ladnie Paracetamolem. Dziec spokojniejszy niz zawsze, zero apetytu. Widac, ze za chwile beda szly 2 jedynki gorne jednoczesnie. Przyczyna goraczki? Moga byc zeby? Jak mu szly dolne jedynki ( tez jednoczesnie ) to marudzil, ale bez goraczki. Jutro chyba pojde do lekarza, zeby go obejrzal, jak nie minie temp.
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Sa przeciwciala
Endokrynolog mowil że moze sie zaczyna
A TSH nie mam wysokie go bo 2,2 ale do starań za wysokie
Bo mi endo mówił, że Hashi może iść w parze z niedoczynnoscią kory nadnerczy - zespołem Addisona. Może te Twoje przeboje stad się biorą?
Poczytaj sobie.Aasiula lubi tę wiadomość
-
Z cyklu dzien swira na zywo. Moja wczorajsza rozmowa na skype z matka
Ja: miałam dzisiaj jechać do Paszczaka ale opryszczką mi sie zrobila
Mama: dla mnie najepsza jest neomycyna do oczu na wszystkie syfki na twarzybuźka
Ja: Wiema dla mnie płyn do szyb
Mama: mówię poważnie, spróbuj, ona pomaga nawet na kaszaki, które mam na powiekach i pod oczami.
Ja: Ja nie mam neomycyny ale mam heviran i maść na opryszczke
Mama: spróbuj, może Tobie też pomożenigdy jej nie używałaś, jak nie pomoże to i nie zaszkodzi.
Ja: Ale mamo - nie mam neomycyny
Mama: dobranoc, całuję Cię i kocham. wyslę Ci paczkę z pierogami i neomycynamacduska, paszczakin, gretka, kapturnica, Aasiula, chruszczow, anna maria, efcia, megan8, BISCA, kkisia, malgos741, Bozia3, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Jak mnie nawrocisz to zostaniesz blekitnym aniolem strozem fit!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 18:31
SolarPolar, Dziobak, kapturnica, Aasiula, chruszczow, anna maria, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ale odważny - chyba nie wyszłabym przed czasem..
Będzie dobrze- jest efektywny po prostucaffe, Aasiula, BISCA, kkisia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Z cyklu dzien swira na zywo. Moja wczorajsza rozmowa na skype z matka
Ja: miałam dzisiaj jechać do Paszczaka ale opryszczką mi sie zrobila
Mama: dla mnie najepsza jest neomycyna do oczu na wszystkie syfki na twarzybuźka
Ja: Wiema dla mnie płyn do szyb
Mama: mówię poważnie, spróbuj, ona pomaga nawet na kaszaki, które mam na powiekach i pod oczami.
Ja: Ja nie mam neomycyny ale mam heviran i maść na opryszczke
Mama: spróbuj, może Tobie też pomożenigdy jej nie używałaś, jak nie pomoże to i nie zaszkodzi.
Ja: Ale mamo - nie mam neomycyny
Mama: dobranoc, całuję Cię i kocham. wyslę Ci paczkę z pierogami i neomycyna
Pierogi? Po pierwsze- pierogi TOBIE? Ty jesteś Master pierogaster przecie!
A po drugie pierogi paczka? Yyy, suszone?BISCA, kkisia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Już postanowiłam. Będę sprawdzać u siebie co się da aby wykryć przyczynę poronień. Zrobię takie badania jakie będą potrzebne.
Już i tak zrobiłam pewne postępy w walce z paskudnym załamaniem.
Akurat majówka się zaczęła. Wieczorem wygramoliłam się z łóżka(nieco na siłę) wybrałam się z mężem na długą wyprawę rowerową. A rano spakowałam się i na dwa dni pojechaliśmy do Trzebieży (nad Zalewem Szczecińskim).
Postanowiłam zawalczyć z moim strachem w obliczu spotykanych kobiet w widocznej ciąży. Tam w Trzebieży było ich wyjątkowo dużo.
Pozmyślałam w końcu,że nie mogę bać się każdej z nich bo nici z poprawy humoru.
Udało się. Pod koniec pobytu gdy widziałam większy brzuszek, już nie odwracałam z bólu głowy.
Dziś już wróciłam do pracy a w środę spotykam się z fachowcem, który wyjaśni mi jak obserwować własne ciało i jakie badania i kiedy mam robić.
Dziękuję Wam dziewczyny .Ania
Margolcia88, kapturnica, paszczakin, Aasiula, macduska, caffe, chruszczow, efcia, BISCA, kkisia, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
Ania -
Oj tam od razu szczupla. Jeszcze 8kg
Ale jak dalej będę tak gibac z młodym po domu, to latem będzie ok. Nie wiedzieć czemu gibanie podczas chodzenia jest dużo bardziej atrakcyjne niż gibanie siedzącAasiula, Dziobak, dorbie, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Kurde laski mlody ma zrobic plakat Jan Pawel II Swiety z Wadowic
Macie jakies pomysly
Ja siedze nad tym już 30 min I dziura niz zero
Ni prawie zero bo pomyslalam że moze kula ziemska dzieci wokol a na kuli Papiez ale to nie Wadowice
O jaaaa nie mam wennnyyyyyy , łeb mi zaraz odleciBISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Kurde laski mlody ma zrobic plakat Jan Pawel II Swiety z Wadowic
Macie jakies pomysly
Ja siedze nad tym już 30 min I dziura niz zero
Ni prawie zero bo pomyslalam że moze kula ziemska dzieci wokol a na kuli Papiez ale to nie Wadowice
O jaaaa nie mam wennnyyyyyy , łeb mi zaraz odleci
Albo w tle Wadowice (ten dom papieża i kościół) z nich droga , na drodze św. Jan Paweł II i ...Aasiula, promoszka lubią tę wiadomość