35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Wacia a Ty euthyrox to rano bierzesz??
Kurde ja znow go nie wzielam bo wymioty ale wezme wieczorem chyba
I w ogole jakies lęki w nocy mialam taki niepokoj w srodku , to Tak moze byc ??
Kiedy to minie
Bardzo rano. Mniej więcej o 6, popijam małą iloscią wody i nic nie jem przez godzinę. Kapta mnie wyszkoliła, że jakos tak trzeba.
Aasiula, Zofia8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A widzisz moze ja zle je lykam I nie czekam godzine do posilkumacduska wrote:Bardzo rano. Mniej więcej o 6, popijam małą iloscią wody i nic nie jem przez godzinę. Kapta mnie wyszkoliła, że jakos tak trzeba.

Kurde dzisiaj musze ja polknac wieczorem
Ale Od jutra zrobie jak mowisz
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:A widzisz moze ja zle je lykam I nie czekam godzine do posilku

To trzeba bardzo pilnować godziny i tego czsu na czczo. Kapta mnie równo zjebała za branie kiedy popadnie.
Coś często Cię męczy Asiula?
Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Trza na czczo minimum pol godz przed zarciem inaczej sie niewchlania tak jak tzreba.Ja sie budze na 1szy budzik biere tabsa i spieM dalej do kolejnej pobudki.Wtedy nie musze czekac zeby kawke wypic po umyciu siemacduska wrote:Bardzo rano. Mniej więcej o 6, popijam małą iloscią wody i nic nie jem przez godzinę. Kapta mnie wyszkoliła, że jakos tak trzeba.
Jessu jaki mam chujowy dzen tak mnie dziwacznie brzuch ciagnie Macica sie chyba znow rozciaga i wiezadla bo chodzic nie moge..Ehhh

-
Asiul ja ze wzgledu na 3 dniowe bardzo zle prowadzenie sie sie nie bralam eurthyroxu i dzisiaj lyknelama - od razu sraczka i stan mdlosci. Nie wiem o co chodzi ale malo to przyjemne. Fakt po pewnym czasie przechodzi ale jak widac 3 dniowa przerwa i jest to samo.Aasiula wrote:A widzisz moze ja zle je lykam I nie czekam godzine do posilku

Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie ja sie zastanawiam czy to wlasnie nie od tych lekow tak mamSolarPolar wrote:Asiul ja ze wzgledu na 3 dniowe bardzo zle prowadzenie sie sie nie bralam eurthyroxu i dzisiaj lyknelama - od razu sraczka i stan mdlosci. Nie wiem o co chodzi ale malo to przyjemne. Fakt po pewnym czasie przechodzi ale jak widac 3 dniowa przerwa i jest to samo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoza tym to chodzi o dobowe zapotrzebowanie na tyroksyne. To jest tzw " napęd do zycia"kapturnica wrote:Na wieczor to raczej malo sensowne by łykac Aska bo raczej sie nie wchlonie.Zawartosc żołądka zaburzy jego absorpcje.
nick nieaktualny, SolarPolar, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny