35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Wacia a Ty euthyrox to rano bierzesz??
Kurde ja znow go nie wzielam bo wymioty ale wezme wieczorem chyba
I w ogole jakies lęki w nocy mialam taki niepokoj w srodku , to Tak moze byc ??
Kiedy to minie
Bardzo rano. Mniej więcej o 6, popijam małą iloscią wody i nic nie jem przez godzinę. Kapta mnie wyszkoliła, że jakos tak trzeba.Aasiula, Zofia8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Bardzo rano. Mniej więcej o 6, popijam małą iloscią wody i nic nie jem przez godzinę. Kapta mnie wyszkoliła, że jakos tak trzeba.
Kurde dzisiaj musze ja polknac wieczorem
Ale Od jutra zrobie jak mowiszmacduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:A widzisz moze ja zle je lykam I nie czekam godzine do posilku
Ale Od jutra zrobie jak mowisz
To trzeba bardzo pilnować godziny i tego czsu na czczo. Kapta mnie równo zjebała za branie kiedy popadnie.
Coś często Cię męczy Asiula?Aasiula, dorbie, kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Bardzo rano. Mniej więcej o 6, popijam małą iloscią wody i nic nie jem przez godzinę. Kapta mnie wyszkoliła, że jakos tak trzeba.
Jessu jaki mam chujowy dzen tak mnie dziwacznie brzuch ciagnie Macica sie chyba znow rozciaga i wiezadla bo chodzic nie moge..Ehhh -
Aasiula wrote:A widzisz moze ja zle je lykam I nie czekam godzine do posilku
Ale Od jutra zrobie jak mowiszAasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Asiul ja ze wzgledu na 3 dniowe bardzo zle prowadzenie sie sie nie bralam eurthyroxu i dzisiaj lyknelama - od razu sraczka i stan mdlosci. Nie wiem o co chodzi ale malo to przyjemne. Fakt po pewnym czasie przechodzi ale jak widac 3 dniowa przerwa i jest to samo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Na wieczor to raczej malo sensowne by łykac Aska bo raczej sie nie wchlonie.Zawartosc żołądka zaburzy jego absorpcje.
macduska, SolarPolar, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny