35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Masz malutka dawke ja na poczatek mialam 50tke przez kilka dni a potem od rauz 75tke .Troche mnie muliło ale nie az tak.Moze ty jaki wirus zlapalas ???
Masakra nudnosci wymioty rozwolnienie I zawroty
-
nick nieaktualnyUmówiłam się do ginki- mojej koleżanki na 21.05, czyli po skończeniu 7 tyg. Wcześniej nie mam zamiaru robić usg, no, chyba ze coś tfu,tfu
kapturnica, Aasiula, gretka, kkisia, Zofia8, efcia, ComeToMeBaby, malgos741, Sabina, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Asiul ja ze wzgledu na 3 dniowe bardzo zle prowadzenie sie sie nie bralam eurthyroxu i dzisiaj lyknelama - od razu sraczka i stan mdlosci. Nie wiem o co chodzi ale malo to przyjemne. Fakt po pewnym czasie przechodzi ale jak widac 3 dniowa przerwa i jest to samo.
Aasiula, gretka, kkisia, SolarPolar, caffe, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Moze , już sama nie wiem ale czuje sie jakby mnie ktos przezul kurwa i wyplul
Masakra nudnosci wymioty rozwolnienie I zawrotyAasiula lubi tę wiadomość
-
Gdzie sie rozlazicie?
Ciasteczka upieklam.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c47cee968357.jpg
Bedzie wiecej dla nasmacduska, dorbie, kkisia, Bozia3, SolarPolar, Aasiula, caffe, megan8, chruszczow, BISCA, ComeToMeBaby, malgos741, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:A te tarczycowe leki do konca zycia sie juz bierze?
Ja tez biore eutxyrox. Tsh spadlo z 3.78 do 1.09 w ciagu miesiaca brania dawki 37,5 mg. Moge zmniejszyc do 1/4 tabletki? -
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:A te tarczycowe leki do konca zycia sie juz bierze?
Ja tez biore eutxyrox. Tsh spadlo z 3.78 do 1.09 w ciagu miesiaca brania dawki 37,5 mg. Moge zmniejszyc do 1/4 tabletki?dorbie, Magdala, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Ta się na grzędę pakuje, zamiast jajka wysiadywać!
Wysiadywac zaczne za 19 dni
Kurde odliczanie jak ta lala
Jestem tak podjarana ze hejmacduska, Magdala, Aasiula, caffe, BISCA, ComeToMeBaby, malgos741, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:miał mąż rację...jedzie se pochlać Cholera jedna...
Ale chlopina tesknil - przesla mi piekny utwor ze skrotami milosnymi z filmu Joe Black:-) ale domu by nie wybudowal:-(Bozia3, kkisia, Dziobak, Aasiula, caffe, paszczakin, megan8, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:A te tarczycowe leki do konca zycia sie juz bierze?
Ja tez biore eutxyrox. Tsh spadlo z 3.78 do 1.09 w ciagu miesiaca brania dawki 37,5 mg. Moge zmniejszyc do 1/4 tabletki?
kapturnica, kkisia, Magdala, Aasiula, Zofia8, BISCA lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:No fakt pilam ale to tak od rana do nocy na rauszu ale bez upicia. Rano do sniadania lampka szampana , spacer, kawiarenka kawka potem piwko, lazenie, przerwa na drugie piwko, lazenie, obiad lampka wina , lazenie i kolacja z winem a potem na sen łiski. Pelna kultura! No ale z tabsami alkohol w parze nie idzie! Musialam pic! Przyjaciolka zalewala robala z okazji 40 urodzin!
Ale chlopina tesknil - przesla mi piekny utwor ze skrotami milosnymi z filmu Joe Black:-) ale domu by nie wybudowal:-(a Ty mu ślimaki za płot wyrzucasz....
gretka, kkisia, Magdala, anna maria, caffe, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny