Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Masz malutka dawke ja na poczatek mialam 50tke przez kilka dni a potem od rauz 75tke .Troche mnie muliło ale nie az tak.Moze ty jaki wirus zlapalas ???
    Moze , już sama nie wiem ale czuje sie jakby mnie ktos przezul kurwa i wyplul
    Masakra nudnosci wymioty rozwolnienie I zawroty :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umówiłam się do ginki- mojej koleżanki na 21.05, czyli po skończeniu 7 tyg. Wcześniej nie mam zamiaru robić usg, no, chyba ze coś tfu,tfu

kapturnica, Aasiula, gretka, nick nieaktualny, Zofia8, efcia, ComeToMeBaby, malgos741, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ja miałam tak na początku, potem stopniowo do 50, a teraz co drugi dzień półtorej tabletki 50,

Tsh ostatnio- 0.99
    Sa 75ki w calosci Jka co to niech ci nast razem przepisze bo taki polowki to tak ujowo sie lyka

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Asiul ja ze wzgledu na 3 dniowe bardzo zle prowadzenie sie sie nie bralam eurthyroxu i dzisiaj lyknelama - od razu sraczka i stan mdlosci. Nie wiem o co chodzi ale malo to przyjemne. Fakt po pewnym czasie przechodzi ale jak widac 3 dniowa przerwa i jest to samo.
    miał mąż rację...jedzie se pochlać Cholera jedna...;)

Aasiula, gretka, nick nieaktualny, SolarPolar, caffe, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Moze , już sama nie wiem ale czuje sie jakby mnie ktos przezul kurwa i wyplul
    Masakra nudnosci wymioty rozwolnienie I zawroty :/
    To troche za duzo jak na efekty uboczne takiej dawki leku..Predzej podejrzewala bym wlasnie jakis wirus

Aasiula lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra pomecze sie , ile trwa przyzwyczajenie do leku ?

• Magdala Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie sie rozlazicie?
    Ciasteczka upieklam.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c47cee968357.jpg

Bedzie wiecej dla nas :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, SolarPolar, Aasiula, caffe, megan8, chruszczow, BISCA, ComeToMeBaby, malgos741, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A te tarczycowe leki do konca zycia sie juz bierze?
    Ja tez biore eutxyrox. Tsh spadlo z 3.78 do 1.09 w ciagu miesiaca brania dawki 37,5 mg. Moge zmniejszyc do 1/4 tabletki?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Hheheh dobre z tymi grzedami..
    Tylko niech zadna na samym dole nie siedzi bo te z góry beda srały na nia XD

A ja skromnie chcialam na dole ;)

kapturnica, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To troche za duzo jak na efekty uboczne takiej dawki leku..Predzej podejrzewala bym wlasnie jakis wirus

Asiula, masz Hashimoto?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Ja tez biore eutxyrox. Tsh spadlo z 3.78 do 1.09 w ciagu miesiaca brania dawki 37,5 mg. Moge zmniejszyc do 1/4 tabletki?
    Akurat ja przy mojej tarczycy ktora jest juz naprawde ściachana plus hashi to tak 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    A ja skromnie chcialam na dole ;)

Ta się na grzędę pakuje, zamiast jajka wysiadywać!

nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Jak zmniejszysz moze sie okazac ze tsh pojdzie w gore.Masz dobry poziom i raczej bym na ten moment nic nie kombinowala z dawka

nick nieaktualny, Magdala, Zofia8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No dobra pomecze sie , ile trwa przyzwyczajenie do leku ?

Nie pomogę.
    Nic mi nie było.
    Wręcz lepiej się poczułam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ta się na grzędę pakuje, zamiast jajka wysiadywać!

Wysiadywac zaczne za 19 dni :)
    Kurde odliczanie jak ta lala :)
    Jestem tak podjarana ze hej

nick nieaktualny, Magdala, Aasiula, caffe, BISCA, ComeToMeBaby, malgos741, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Wysiadywac zaczne za 19 dni :)
    Kurde odliczanie jak ta lala :)
    Jestem tak podjarana ze hej

Nie dziwię się. :-)

Na wesele w lipcu się wybierasz?

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    miał mąż rację...jedzie se pochlać Cholera jedna...;)
    No fakt pilam ale to tak od rana do nocy na rauszu ale bez upicia. Rano do sniadania lampka szampana , spacer, kawiarenka kawka potem piwko, lazenie, przerwa na drugie piwko, lazenie, obiad lampka wina , lazenie i kolacja z winem a potem na sen łiski. Pelna kultura! No ale z tabsami alkohol w parze nie idzie! Musialam pic! Przyjaciolka zalewala robala z okazji 40 urodzin!

Ale chlopina tesknil - przesla mi piekny utwor ze skrotami milosnymi z filmu Joe Black:-) ale domu by nie wybudowal:-(

Bozia3, nick nieaktualny, Dziobak, Aasiula, caffe, paszczakin, megan8, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    nie mozesz, jest super

kapturnica, nick nieaktualny, Magdala, Aasiula, Zofia8, BISCA lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    No fakt pilam ale to tak od rana do nocy na rauszu ale bez upicia. Rano do sniadania lampka szampana , spacer, kawiarenka kawka potem piwko, lazenie, przerwa na drugie piwko, lazenie, obiad lampka wina , lazenie i kolacja z winem a potem na sen łiski. Pelna kultura! No ale z tabsami alkohol w parze nie idzie! Musialam pic! Przyjaciolka zalewala robala z okazji 40 urodzin!

Ale chlopina tesknil - przesla mi piekny utwor ze skrotami milosnymi z filmu Joe Black:-) ale domu by nie wybudowal:-(
    no widzisz jak on CIę kocha...:) a Ty mu ślimaki za płot wyrzucasz....;)

gretka, nick nieaktualny, Magdala, anna maria, caffe, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nie dziwię się. :-)

Na wesele w lipcu się wybierasz?

Nie wiem jak to teraz bedzie :)
    Jak bede w okolicy to dam znac
    coby jakas herbate wypic ;)

‹‹ 9071 9072 9073 9074 9075 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ