35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ja tez sie obawiam, ze to gardlo, nie nardzo wierze w zeby. Nie dalam rady dzis zajrzec w paszcze, ale Adas nie chce nic jesc ( bo go boli?). Z drugiej strony pije chetnie mleko, a brak apetytu moze byc spowodowany goraczka.
Zobacze co sie bedzie dzialo jutro. Z corka mialam kilka razy podobne jazdy w tym wieku - wysoka temp, ktora mijala po dobie. Bez zadnych innych objawow. Oby to bylo to, bo corka ma jutro zawody i nie chce ciagnac Adasia z nami z temperatura.
Może go boleć, a ciepłe mleko trochę łagodzi ten ból to pije. Moje dzieci gorączkują tylko z okazji gardła, Janek miał tej zimy dwukrotnie nieżyt gardła. A jak wysoko mu ta tempka skoczyła?
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Może go boleć, a ciepłe mleko trochę łagodzi ten ból to pije. Moje dzieci gorączkują tylko z okazji gardła, Janek miał tej zimy dwukrotnie nieżyt gardła. A jak wysoko mu ta tempka skoczyła?
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Ja tez sie obawiam, ze to gardlo, nie nardzo wierze w zeby. Nie dalam rady dzis zajrzec w paszcze, ale Adas nie chce nic jesc ( bo go boli?). Z drugiej strony pije chetnie mleko, a brak apetytu moze byc spowodowany goraczka.
Zobacze co sie bedzie dzialo jutro. Z corka mialam kilka razy podobne jazdy w tym wieku - wysoka temp, ktora mijala po dobie. Bez zadnych innych objawow. Oby to bylo to, bo corka ma jutro zawody i nie chce ciagnac Adasia z nami z temperatura.
Nie wiem co się dzieje, czy to gardło czy zęby, ale gorączki nie miał.
W ogóle to przestają mu smakowac zupy ze słoików. Posmakował normalnego jedzenia i chyba chce być dorosłyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 21:54
Dziobak, Bozia3, anna maria, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:38,5, ale ciutke chyba dodawal super wypasiony bezdotykowy szal cial elektroniczny termometr. Ja mialam caly dzien wg niego ponad 37. Ale zakladam, ze Adas 38 mial.
No to na bank nie są zęby, obserwuj go w nocy, może go ta wspinaczka bidulka przerosła
gretka, caffe, Dziobak, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Raczej nie kojarze by sie dzis odzywala..Chyba nie bo mysle ze bym zapamietala
Nie nie odzywała się w ogóle, zauważyłam że Moremi często mówi coś po fakcie tak jakby nie chciała martwić za wczasu nikogo. A nie ukrywam też że martwi mnie ta cisza, wolałabym żeby napisała coś , mam nadzieję że nie ma jak napisać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Mój też dzisiaj markotny i chętnie pije mleko, ale swoich ulubionych owoców nie chciał zjeść.
Nie wiem co się dzieje, czy to gardło czy zęby, ale gorączki nie miał.
W ogóle to przestają mu smakowac zupy ze słoików. Posmakował normalnego jedzenia i chyba chce być dorosły
to chyba dobrze , ja się cieszyłam jak już z moja jadła to co mymamatrojki80, caffe lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e73a49bc8832.jpg
Dziobak wrote:Dopsz. Kolejna nawrocona. Pojde zywcem do nieba. Do fit nieba.mamatrojki80, megan8, Dziobak, kapturnica, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość