35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hahaha Zupę zjedz, talerz gorącej, pomidorowa, przynajmniej dobra.
....Matka: Odkaziłeś to chociaż? Jedz, ci zupa stygnie.
Adam: Tak, tak. Neomycyną. Zupa, zupa, zupa!
Simba wrote:Z cyklu dzien swira na zywo. Moja wczorajsza rozmowa na skype z matkamamatrojki80, kapturnica, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Asiula, troche mi sie nie podoba Twoj stan zdrowia. Bardzo czesto cos Cie lapie. Ja to nie pamietam kiedy ostatnio wymiotowalam a u Ciebie wymioty co chwila.
Wlasnie wrocilismy z grilla od znajomych. I u nas po swiecie
-
Dziobak wrote:Nie. Ale znowu cieply sie robi, zaraz bede mu chyba Paracet podawac.
Dziobak moja córka gorączkowała przy zębach , a przy trzonowych pojechałam raz nawet do szpitala bo dostała prawie 40 st goraczki, ale trzeba faktycznie wykluczyć też gardło, tylko że przy anginie jest wysoka gorączka .Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kometa - sukienka bardzo ładna i jeśli dobrze się w niej czujesz - znaczy jest dla Ciebie....Ja osobiście wybrałabym tą poprzednią - była skromniejsza, ale elegancka...a to ślub cywilny w urzędzie. Ta obecna bardziej pasuje mi przed ołtarz...ale to oczywiście indywidualna sprawa...Jedna i druga bardzo ładna...
ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś dostałam informację, że zginęła tragicznie kumpela moja z liceum...ja pierdziu, jakie życie jest kruche..i nieprzewidywalne....człowiek rodzi dziecko z perspektywą długiego życia - a ono się może tak łatwo i głupio skończyć...
chruszczow, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzed chwilą udzieliłam mojemu Pierworodnemu korepetycji z układu rozrodczego człowieka, cyklu miesiączkowrego, owulacji, budowy komórek rozrodczych....
Cała wiedza z ovu się przydała jak znalazł!Bozia3, megan8, Aasiula, caffe, Dziobak, malgos741, gretka, anna maria, chruszczow, kkisia, efcia, ComeToMeBaby, SolarPolar, Zofia8, Arwena, BISCA, Mega lubią tę wiadomość