35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Tak, tak! I jeszcze twarz wypryszczona. Świeci to, ze hej!
chyba przez te pryszcze wyglądam młodziej
na oddziale baby dawały mi max. 25 lat
stara.krycha, moremi, kapturnica, kkisia, Zofia8, malgos741, dorbie, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Miałam powtórzone usg, tym razem robił mi bardziej doświadczony gin no i przez brzuch. Pokazał sie mały krwiaczek. Młody gin robił usg transwaginalnie i dlatego tego nie widzial. Dzis juz u mnie czysto, takze mam nadzieje ze to juz koniec problemów. Trochę mi nastrój siadł
może lepiej ze nie widziałam tego w poniedziałek. Młody gin sie przejął, był przy badaniu a potem uspokajali mnie ze juz jest dobrze, reszta sie wchłonie. A mnie ciśnienie wskoczyło chyba na 150/200
aż sie poryczalam z tych nerwów...
Natka, czy jesteś pod opieką panów K...ń, o których pisałyśmy na priv? -
nick nieaktualnyElfik wrote:Twoja Bielicka całkiem, całkiem..
nie dziwię się, że nie chcesz oddać
i tak cię nie lubię, że ci się dziołcha trafiła, niby z wiekiem większa szansa na dziewuchę, a tu... @uj...
dosłownie i w przenośni
same chłopy idą na 35+...
Czemu wy na mała Helenkę Bielicka mówicie? Bielicka była Hanka, a nie HelenaSolarPolar, BISCA, Zofia8, Dziobak, anna maria, megan8, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Miałam powtórzone usg, tym razem robił mi bardziej doświadczony gin no i przez brzuch. Pokazał sie mały krwiaczek. Młody gin robił usg transwaginalnie i dlatego tego nie widzial. Dzis juz u mnie czysto, takze mam nadzieje ze to juz koniec problemów. Trochę mi nastrój siadł
może lepiej ze nie widziałam tego w poniedziałek. Młody gin sie przejął, był przy badaniu a potem uspokajali mnie ze juz jest dobrze, reszta sie wchłonie. A mnie ciśnienie wskoczyło chyba na 150/200
aż sie poryczalam z tych nerwów...
Będzie dobrze, nie rycz mała, nie denerwuj się.
U mnie też nie widzieli na początku i też miałam usg transwaginalne (przy krwawieniu!).
Jak jest brązowe, to jedną nogą jesteś w domustara.krycha, kapturnica, Zofia8, malgos741, dorbie, Elfik, macduska, gosia7122, chruszczow, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna76 wrote:Natka, czy jesteś pod opieką panów K...ń, o których pisałyśmy na priv?
zlecił dodatkowe usg, podchodzi i pyta co u mnie.
moremi, kapturnica, kkisia, Zofia8, Elfik, macduska lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Ssanie na slodkie mam. Ide te ciacha piec jednak
No, ja też mam, właśnie zjadłam kogel-mogel z Thermomixa z 3 jaj - pyyyyyyyychaaaaaa!!! To tak na otarcie łez... @ się zbliża ;.(stara.krycha, chruszczow, Magdala, Reni lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Chcę powiedzieć, że ciężarne znowu narzekają... Sabina gdzie jesteś?!!!
Łysienie plackowate też kocham i brak paznokci tak samoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 17:22
stara.krycha, Luna76, kapturnica, paszczakin, kkisia, Simba, malgos741, efcia, Elfik, macduska, chruszczow, ComeToMeBaby, megan8, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyLuna76 wrote:No, ja też mam, właśnie zjadłam kogel-mogel z Thermomixa z 3 jaj - pyyyyyyyychaaaaaa!!! To tak na otarcie łez... @ się zbliża ;.(
Edit: a nie, w ciazy jestem, zapomnialamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 17:24
moremi, BISCA, kkisia, malgos741, Elfik, macduska lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Natka, u mnie też dopiero przed wyjściem potwierdzili, że to jednak krwiak.
Będzie dobrze, nie rycz mała, nie denerwuj się.
U mnie też nie widzieli na początku i też miałam usg transwaginalne (przy krwawieniu!).
Jak jest brązowe, to jedną nogą jesteś w domustara.krycha, moremi, kapturnica, kkisia, Zofia8, efcia, Elfik, macduska, chruszczow, Magdala lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:No głownie to pod opieka ordynatora, on decyduje co ze mną i zwleka z badaniem aż nie bedzie czysto. Przyjmowal mnie jakis młodziutki rezydent i widze ze ma do mnie sentyment
zlecił dodatkowe usg, podchodzi i pyta co u mnie.
kapturnica, Zofia8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Juz właściwie to nie ma nic, trochę beżowego. Właściwie moge powiedzieć ze jest czysto.
stara.krycha, Natka_79, kapturnica, kkisia, Zofia8, Elfik, chruszczow lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny