35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Była wypowiedź Chruszczowa i chciałam napisac, że też byłam 20 lat wege i na dodatek oddawałam honorowo krew (jak nie patrzalam, to nie mdlałam). Nawet ludzie wszystkożerni mieli problemy i dostawali suplementy. U mnie rok temu "pojechało" po całości i wylądowałam u hematologa. Uzupełnienie zelaza z pozywienia jest bardzo trudne, a wysoka hemoglobina nie swiadczy o tym, że jest dużo żelaza.
chruszczow, inessa, kkisia, Zofia8, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Była wypowiedź Chruszczowa i chciałam napisac, że też byłam 20 lat wege i na dodatek oddawałam honorowo krew (jak nie patrzalam, to nie mdlałam). Nawet ludzie wszystkożerni mieli problemy i dostawali suplementy. U mnie rok temu "pojechało" po całości i wylądowałam u hematologa. Uzupełnienie zelaza z pozywienia jest bardzo trudne, a wysoka hemoglobina nie swiadczy o tym, że jest dużo żelaza.
chruszczow lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Hmmm... W cyklu ciążowym 1. przytyłam 2. poleciały mi paznokcie i włosy.
I ciągle lecą. I ciagle tyję.
coś kurka nie tak robimy..
może za mało wierzymy w matkę boską Chodakowską?
;P
trza gdzieś ofiarę zanieść i spalić...
))))))))0
stara.krycha, inessa, kkisia, BISCA, kapturnica, Dziobak, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:coś kurka nie tak robimy..
może za mało wierzymy w matkę boską Chodakowską?
;P
trza gdzieś ofiarę zanieść i spalić...
))))))))0
Że tyjecie to raczej pozytywny objaw?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 16:58
stara.krycha, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:za bardzo ja lubie i cieko by mi bylo,no ciezki bym miala wybor ktorego z braci wybrac
Twoja Bielicka całkiem, całkiem..nie dziwię się, że nie chcesz oddać
i tak cię nie lubię, że ci się dziołcha trafiła, niby z wiekiem większa szansa na dziewuchę, a tu... @uj...
dosłownie i w przenośni
same chłopy idą na 35+...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 16:58
moremi, gretka, kkisia, Simba, kapturnica, anna maria lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:moremi - ferrytyne sprawdz
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Że tyjecie to raczej pozytywny objaw?
a gdzie włos bujny, pazury z tytanu, wulkan energii i wygląd promienny?
z tego co pisze Morka ma problem jak ja, wygląd może się kojarzyć z promieniowaniem głównie dlatego, że słońce jest kulą...stara.krycha, macduska, moremi, kkisia, BISCA, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Że tyjecie to raczej pozytywny objaw?
macduska, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Eeeeej jestem u hematologa, ok? Sprawdziłam. Wtedy mi wszystko poleciało: krwinki czerwone, biale, zelazo, wielkość płytek, tarczyca... Sama ferrytyna była na dobrym poziomie.
a to od vege czy od tarczycy, jak myślisz?
-
stara.krycha wrote:Jak sie nazywa taki syndrom, ze jak Was czytam, to mam w pip do powiedzenia, ale jak zaczynam pisac, to chuj wie, co ja tam chcialam?
Alzcheimerstara.krycha, moremi, gretka, kkisia, SolarPolar, BISCA, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:a gdzie włos bujny, pazury z tytanu, wulkan energii i wygląd promienny?
z tego co pisze Morka ma problem jak ja, wygląd może się kojarzyć z promieniowaniem głównie dlatego, że słońce jest kulą...stara.krycha, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Ale to po @ od razu się zaczęło, więc ciąża rozpoczęta od 4 kg na plusie. No nigdy aż tak nie miałam.
Bo się organizm od 1 dc nastawił że zajdzie i zapasy zbieral!stara.krycha, moremi, kkisia, kapturnica, Zofia8, malgos741, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Bo się organizm od 1 dc nastawił że zajdzie i zapasy zbieral!
moremi, macduska, SolarPolar, kkisia, BISCA, Zofia8, Elfik lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:a to od vege czy od tarczycy, jak myślisz?
Teraz wiem, że wszystko razem było wynikiem stresu. To był kiepski czas.kapturnica, Elfik, chruszczow lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Miałam powtórzone usg, tym razem robił mi bardziej doświadczony gin no i przez brzuch. Pokazał sie mały krwiaczek. Młody gin robił usg transwaginalnie i dlatego tego nie widzial. Dzis juz u mnie czysto, takze mam nadzieje ze to juz koniec problemów. Trochę mi nastrój siadł
może lepiej ze nie widziałam tego w poniedziałek. Młody gin sie przejął, był przy badaniu a potem uspokajali mnie ze juz jest dobrze, reszta sie wchłonie. A mnie ciśnienie wskoczyło chyba na 150/200
aż sie poryczalam z tych nerwów...
Elfik, megan8 lubią tę wiadomość