35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
chruszczow wrote:mi też się podobają
Własnie ścięłam
Kolejny mit ciązowy, mi włosy zaczęły lecieć bardziej, paznokcie też, a biorę witaminypewnie tarczyca
to sciełam je, żeby nie wyglądać jak wiecheć
a niejaką Peppe tryskająca energią zaraz pogonię z patelnią grillową..wrrrr...
be very afraid!efcia, peppapig, Zofia8, gretka, chruszczow, malgos741, BISCA, kkisia, moremi, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Luna zależy kiedy miałaś owulacje, wtedy kiedy owu wyznaczył czy wcześniej? Jak wtedy co owu wyznaczył to luteinę za wcześnie zaczęłaś brać , najczęściej ostatnia tabletka wypada tak 14 dc i wtedy test już wychodzi tak albo nie i wiadomo co robić.
Najpierw ovf wyznaczyło mi ovulację 17 dc, po 2 dniach zaczęłam brać lutkę, i wtedy ovf przestawiło mi owulację na 20 dc., a niestety lutkę już wtedy brałamchruszczow lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Własnie ścięłam
Kolejny mit ciązowy, mi włosy zaczęły lecieć bardziej, paznokcie też, a biorę witaminypewnie tarczyca
to sciełam je, żeby nie wyglądać jak wiecheć
a niejaką Peppe tryskająca energią zaraz pogonię z patelnią grillową..wrrrr...
be very afraid!
odrosną
no własnie a zawsze myslalam ze jest odwrotnie, ze to po ciazy wlosy i paznokcie sie sypia, a nie w trakciechruszczow lubi tę wiadomość
-
efcia wrote:odrosną
no własnie a zawsze myslalam ze jest odwrotnie, ze to po ciazy wlosy i paznokcie sie sypia, a nie w trakcie
a ja zawsze wszystkim na złość i na opak!
eh, no własnie..
po karmieniu będe łysa, ale kto mówi, że rodzenie dzieci ma pomagać na urodę?efcia, moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik
ja od paru dni tak latam,do 17 mam powera. Dzieci do szkoły odwioze,piorę,cosik sprzatam,obiad robię w grządce dłubie. Koło 17 już padam, poprostu idę leżeć
kanaping,lekcje z młodymi. Filmik i sexik, nooo
Ale przy dwóch ciążach leżałam plackiem 2 miesiące,ostatnie więc muszę już nadrobić, wyprawke zamawiam,malarza szykuje... Tobie też sił życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 14:44
BISCA, efcia, Zofia8, gretka, macduska, malgos741, Elfik, kkisia, moremi, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:a ja zawsze wszystkim na złość i na opak!
eh, no własnie..
po karmieniu będe łysa, ale kto mówi, że rodzenie dzieci ma pomagać na urodę?Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Najpierw ovf wyznaczyło mi ovulację 17 dc, po 2 dniach zaczęłam brać lutkę, i wtedy ovf przestawiło mi owulację na 20 dc., a niestety lutkę już wtedy brałam
Jak zaczynasz brać lutkę musisz mieć 100% pewność , że jesteś po owulacji i najczęściej lekarze każą zyczynać brac ją od 3 dnia po owu. Jak wzięłaś przed owu to mogła luteina zaburzyć owulację i mogło do niej nie dojść
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:ja myslałam o moim m że jest miętki (widziałam jak płakał na Avatarze, ale myślał że nie widzę) i tylko udaje twardziela
ale jak moja (bo jeszcze wtedy nie nasza wspólna) kotka miała przepisane branie zastrzyków to robił jak fachowiec, wtedy właśnie pomyślałam - ten facet ma to coś
W innych sytuacjach jest twardy i męski.chruszczow, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Paszcza, a kto ci sprząta?
Kurna, nie wkurzajcie ludzi, ja musze mieć wymowkę, że jak jest niemowlak, to w chacie może być syf...!
a sab simplex pomógł?
pomogl, oddal mi moje kochane, grzeczne dziecie po drugim podaniu.. cud syropek
Co do sprzatania- co ja zrobie, ze ja w syfie nie umiem zyc? Mauz mi bardzo pomaga- robi wszytsko o co go poprosze jak jest w domu. A dziecie dalej spi, no nie przejdzie on jako wymowkaPrzed domem napierdzielaja mlotem pneumatycznym, a ten se chrapie..
Nawet pracowych spraw troche pozalatwialam..
gretka, Simba, Elfik, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:napisałaś żelazo z pestkami dyni
jak chcesz uzupełnić żelazo, to musisz unikać cynku w diecie; a jeśli masz niedobór żelaza i cynku to najpierw zajmujesz się cynkiem a potem żelazem, wiem bo kiedyś mi włosy strasznie leciały
no chyba że chcesz sobie po prostu chrupać same pestki dyni no smacznego, ja też lubię
źle mnie zrozumiałaś, pisałam do dziewczyn o naturalnych źródłach żelaza i podałam pestki dyni jako dobre źródło, ja nie mam problemów z żelazem i nie musze go uzupełniać ,ani z cynkiem, a pestki chrupię jak mam ochotę bo sa bardzo zdrowe
chruszczow lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:pomogl, oddal mi moje kochane, grzeczne dziecie po drugim podaniu.. cud syropek
Co do sprzatania- co ja zrobie, ze ja w syfie nie umiem zyc? Mauz mi bardzo pomaga- robi wszytsko o co go poprosze jak jest w domu. A dziecie dalej spi, no nie przejdzie on jako wymowkaPrzed domem napierdzielaja mlotem pneumatycznym, a ten se chrapie..
Nawet pracowych spraw troche pozalatwialam..
Paszcza ja Ci zazdroszczę go, ja to nawet do pokoju nie mogłam wejść bo już mnie słyszała i miała oczy otwarte. Tak sobie myślę jak mi się trafi takie drugie to będę widmem nie człowiekiem.paszczakin, Dziobak lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Jezzzzu, nie doczytam, przelecialam po lebkach
Iwcia mi pokazala zdjecie z Sopotu- cudo. Kapta masz wpierdziel za zamieszczenie brzucha na 5 sekund a niezamieszczenie w podpisie- po mnie to jezdzilyscie wszytskie a teraz? Zadna nie ma brzucha na forum, zadna! Ja ze swoja schiza netowa wisialam pol ciazy w necie, juz Wam nigdy nic nie pokaze!
Ciocia Simba wcale nie jest toxic, ot moje dziecie nie przyzwyczajone do wiekszych emocji, atu taka ciocia w odwiedziny wpadla! pierwszy raz wyladowalo u kogos innego na rekach (nikomu innemu nie dalam ksiecia wczesniej trzymac) i sie troche zwiesilo i tyle- musi sie przyzwyczaic, nie?
Slash, to rodzisz dzisiaj? no bo ile mozna czekac, jestem moja para czy nie? Adas na dziewczyne czeka!
Morek, ja od poczatku wiedzialam, ze bedzie chopak. W niektorych przypadkach po prostu sie wie
Co ja to jeszcze chcialam.. Nie pamietamA wiem, chcialam powiedziec, ze nie doczytalam, bo dzis w nocy wybralismy sen, nie net
8h łacznie machnelismy, moje kochane dziecko nabiera rytmu
chruszczow, Elfik, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chruszczow wrote:a ja mam pytanie do miłośniczek kwiatków
wiosna nadeszła i napadło mnie na kwiatki, czy któraś z Was ma gardenię? ma obłędny zapach ale boję się że szybko ją załatwię
Tak mysle, ze chyba kaktusy najbardziej do mnie pasuja. Z drugiej strony...Za malo pijaanna maria, chruszczow, BISCA, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość