35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
chruszczow wrote:mi też się podobają

Własnie ścięłam
Kolejny mit ciązowy, mi włosy zaczęły lecieć bardziej, paznokcie też, a biorę witaminy
pewnie tarczyca 
to sciełam je, żeby nie wyglądać jak wiecheć
a niejaką Peppe tryskająca energią zaraz pogonię z patelnią grillową..wrrrr...
be very afraid!
efcia, peppapig, Zofia8, gretka, chruszczow, malgos741, BISCA, kkisia, moremi, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Luna zależy kiedy miałaś owulacje, wtedy kiedy owu wyznaczył czy wcześniej? Jak wtedy co owu wyznaczył to luteinę za wcześnie zaczęłaś brać , najczęściej ostatnia tabletka wypada tak 14 dc i wtedy test już wychodzi tak albo nie i wiadomo co robić.
Najpierw ovf wyznaczyło mi ovulację 17 dc, po 2 dniach zaczęłam brać lutkę, i wtedy ovf przestawiło mi owulację na 20 dc., a niestety lutkę już wtedy brałam
chruszczow lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Własnie ścięłam

Kolejny mit ciązowy, mi włosy zaczęły lecieć bardziej, paznokcie też, a biorę witaminy
pewnie tarczyca 
to sciełam je, żeby nie wyglądać jak wiecheć
a niejaką Peppe tryskająca energią zaraz pogonię z patelnią grillową..wrrrr...
be very afraid!
odrosną
no własnie a zawsze myslalam ze jest odwrotnie, ze to po ciazy wlosy i paznokcie sie sypia, a nie w trakcie
-
efcia wrote:odrosną

no własnie a zawsze myslalam ze jest odwrotnie, ze to po ciazy wlosy i paznokcie sie sypia, a nie w trakcie
a ja zawsze wszystkim na złość i na opak!
eh, no własnie..
po karmieniu będe łysa, ale kto mówi, że rodzenie dzieci ma pomagać na urodę?
efcia, moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik
ja od paru dni tak latam,do 17 mam powera. Dzieci do szkoły odwioze,piorę,cosik sprzatam,obiad robię w grządce dłubie. Koło 17 już padam, poprostu idę leżeć
kanaping,lekcje z młodymi. Filmik i sexik, nooo
Ale przy dwóch ciążach leżałam plackiem 2 miesiące,ostatnie więc muszę już nadrobić, wyprawke zamawiam,malarza szykuje... Tobie też sił życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 14:44
BISCA, efcia, Zofia8, gretka, macduska, malgos741, Elfik, kkisia, moremi, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
o nie nie nie jak u ciebie jest odwrotnie, to po ciazy beda lśniace i bujneElfik wrote:a ja zawsze wszystkim na złość i na opak!

eh, no własnie..
po karmieniu będe łysa, ale kto mówi, że rodzenie dzieci ma pomagać na urodę?
Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Najpierw ovf wyznaczyło mi ovulację 17 dc, po 2 dniach zaczęłam brać lutkę, i wtedy ovf przestawiło mi owulację na 20 dc., a niestety lutkę już wtedy brałam

Jak zaczynasz brać lutkę musisz mieć 100% pewność , że jesteś po owulacji i najczęściej lekarze każą zyczynać brac ją od 3 dnia po owu. Jak wzięłaś przed owu to mogła luteina zaburzyć owulację i mogło do niej nie dojść

-
nick nieaktualnychruszczow wrote:ja myslałam o moim m że jest miętki (widziałam jak płakał na Avatarze, ale myślał że nie widzę) i tylko udaje twardziela
ale jak moja (bo jeszcze wtedy nie nasza wspólna) kotka miała przepisane branie zastrzyków to robił jak fachowiec, wtedy właśnie pomyślałam - ten facet ma to coś
W innych sytuacjach jest twardy i męski.
chruszczow, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Paszcza, a kto ci sprząta?
Kurna, nie wkurzajcie ludzi, ja musze mieć wymowkę, że jak jest niemowlak, to w chacie może być syf...!
a sab simplex pomógł?
pomogl, oddal mi moje kochane, grzeczne dziecie po drugim podaniu.. cud syropek
Co do sprzatania- co ja zrobie, ze ja w syfie nie umiem zyc? Mauz mi bardzo pomaga- robi wszytsko o co go poprosze jak jest w domu. A dziecie dalej spi, no nie przejdzie on jako wymowka
Przed domem napierdzielaja mlotem pneumatycznym, a ten se chrapie..
Nawet pracowych spraw troche pozalatwialam..
gretka, Simba, Elfik, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:napisałaś żelazo z pestkami dyni
jak chcesz uzupełnić żelazo, to musisz unikać cynku w diecie; a jeśli masz niedobór żelaza i cynku to najpierw zajmujesz się cynkiem a potem żelazem, wiem bo kiedyś mi włosy strasznie leciały
no chyba że chcesz sobie po prostu chrupać same pestki dyni no smacznego, ja też lubię
źle mnie zrozumiałaś
, pisałam do dziewczyn o naturalnych źródłach żelaza i podałam pestki dyni jako dobre źródło, ja nie mam problemów z żelazem i nie musze go uzupełniać ,ani z cynkiem, a pestki chrupię jak mam ochotę bo sa bardzo zdrowe

-
paszczakin wrote:pomogl, oddal mi moje kochane, grzeczne dziecie po drugim podaniu.. cud syropek

Co do sprzatania- co ja zrobie, ze ja w syfie nie umiem zyc? Mauz mi bardzo pomaga- robi wszytsko o co go poprosze jak jest w domu. A dziecie dalej spi, no nie przejdzie on jako wymowka
Przed domem napierdzielaja mlotem pneumatycznym, a ten se chrapie..
Nawet pracowych spraw troche pozalatwialam..
Paszcza ja Ci zazdroszczę go, ja to nawet do pokoju nie mogłam wejść bo już mnie słyszała i miała oczy otwarte. Tak sobie myślę jak mi się trafi takie drugie to będę widmem nie człowiekiem.
paszczakin, Dziobak lubią tę wiadomość

-
Czyli jednak trauma zadzialala na korzysc? No ulga!paszczakin wrote:Jezzzzu, nie doczytam, przelecialam po lebkach

Iwcia mi pokazala zdjecie z Sopotu- cudo. Kapta masz wpierdziel za zamieszczenie brzucha na 5 sekund a niezamieszczenie w podpisie- po mnie to jezdzilyscie wszytskie a teraz? Zadna nie ma brzucha na forum, zadna! Ja ze swoja schiza netowa wisialam pol ciazy w necie, juz Wam nigdy nic nie pokaze!
Ciocia Simba wcale nie jest toxic, ot moje dziecie nie przyzwyczajone do wiekszych emocji, atu taka ciocia w odwiedziny wpadla! pierwszy raz wyladowalo u kogos innego na rekach (nikomu innemu nie dalam ksiecia wczesniej trzymac) i sie troche zwiesilo i tyle- musi sie przyzwyczaic, nie?
Slash, to rodzisz dzisiaj? no bo ile mozna czekac, jestem moja para czy nie? Adas na dziewczyne czeka!
Morek, ja od poczatku wiedzialam, ze bedzie chopak. W niektorych przypadkach po prostu sie wie
Co ja to jeszcze chcialam.. Nie pamietam
A wiem, chcialam powiedziec, ze nie doczytalam, bo dzis w nocy wybralismy sen, nie net
8h łacznie machnelismy, moje kochane dziecko nabiera rytmu 
chruszczow, Elfik, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chetnie bym Ci odpowiedziala, ale ja mam czarna raczke.chruszczow wrote:a ja mam pytanie do miłośniczek kwiatków
wiosna nadeszła i napadło mnie na kwiatki, czy któraś z Was ma gardenię? ma obłędny zapach ale boję się że szybko ją załatwię
Tak mysle, ze chyba kaktusy najbardziej do mnie pasuja. Z drugiej strony...Za malo pija
anna maria, chruszczow, BISCA, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość