35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfi, schemat na mlodym piekny.. widzialam jakies palce, ale reszta byla trudna do rozszyfrowania..
Przypomnialo mi sie- Bisca, co Ty tak na te zupy- nie mozesz sobie zrobic? Jak masz rosol (a pisalas, ze robisz, wiec umiesz), to juz kazda zupa z tego moze byc.. No chyba, ze nie masz dostepu do ogorkow kiszonych- moge Ci wyslac
Ja sobie pomidorowa wkrecilam, a ze bulion robie i mroze w ilosciach hutrowych to sie wlasnie rozmraza i bedzie pomidorowo-ciecierzycowa..
Dziecko spi znowu..Mauz pojechal po zakupy, chata posprzatana, a ja mam czas dla siebieI zamiast zrobic cos produktywnego, jak np wyregulowac brwi, bo zaczynaja mi przeslaniac swiat, to siedze przed kompem..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 14:06
macduska, efcia, kkisia, chruszczow, Simba, malgos741, moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Coscie tak raptem zacichli, a ?!?
kurka, popsula sie maszyna na kawe w biurze. Niech to dunder swisnie
Padam na ryja.
Dramat!
To produktywność w biurze spadła?
Fusiankę zaparz!Zofia8, Elfik, efcia, kkisia, BISCA, chruszczow, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Czy mamy na Ciebie nakrzyczeć za odstawienie progesteronu bez zrobienia testu lub bety?
Przecież nie dawno pytałam o tę luteinę. Czy jak ją biorę to dostanę @, czy lutka ją wstrzymuje? To któraś mi odpisała, że brać 10 dni i potem odstawić. brałam 10 dni i odstawiłam...
A poza tym już widzę, że lekuchno śluz jest brązowy... Nie ma na co liczyć ;-/Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 14:11
chruszczow lubi tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Maz przejal sprzatanie. Ja odpoczywam
A brzuch znowu boli
I dobrze, nie szalej z tym sprzataniem.. jeszczce jakiegos krwotoku dostaniesz po tych wszytskich rozrzedzaczach..chruszczow, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Paszcza, a kto ci sprząta?
Kurna, nie wkurzajcie ludzi, ja musze mieć wymowkę, że jak jest niemowlak, to w chacie może być syf...!
a sab simplex pomógł?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 14:12
chruszczow, Simba, moremi, stara.krycha, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Przecież nie dawno pytałam o tę luteinę. Czy jak ją biorę to dostanę @, czy lutka ją wstrzymuje? To któraś mi odpisała, że brać 10 dni i potem odstawić. brałam 10 dni i odstawiłam...
A poza tym już widzę, że lekuchno śluz jest brązowy... Nie ma na co liczyć ;-/
Tutaj laski plamiły mimo pozytywnych testów....
BISCA, efcia, chruszczow, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelduje się kurde nie doczytam wszystkiego, wszędzie mnie pełno ostatnio, rewelacyjnie się czuję i mam nadzieję,że tak zostanie.
Pozdrawiam szanowne gronomacduska, Zofia8, gretka, Elfik, BISCA, kkisia, Magdala, efcia, chruszczow, moremi, stara.krycha, kapturnica, Aasiula, Arwena, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna76 wrote:nie, bo wydaje sie jeszcze za wcześnie...
Luna zależy kiedy miałaś owulacje, wtedy kiedy owu wyznaczył czy wcześniej? Jak wtedy co owu wyznaczył to luteinę za wcześnie zaczęłaś brać , najczęściej ostatnia tabletka wypada tak 14 dc i wtedy test już wychodzi tak albo nie i wiadomo co robić.chruszczow lubi tę wiadomość