35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
z tym robieniem przez pielęgniarkę - hmm, 20zł i ja raz poszłam bo mam lab pod oknem, trzy pielęgniarki i jedna przechodząca lekarka się zapytały
"to pani sobie sama nie robi?"
dużo tam chodzę, to się tylko usmiechnęłam, bo miałam już na końcu języka, że tak robię, ale od czasu do czasu lubię się obnażać w ośrodkach zdrowia bo mnie to kręci i dlatego przylazłam!
a ja robię zęby bez znieczulenia, ciekawe czy te wszystkie pindy też?stara.krycha, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, efcia, Simba, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
To jak idą zdjęcia, to przedstawiam synka
Moja córa mówi na niego Igor - nie wykluczamy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/007e7c420d98.jpgstara.krycha, ComeToMeBaby, gretka, moremi, macduska, kkisia, paszczakin, BISCA, anna maria, megan8, SolarPolar, mamatrojki80, Zofia8, efcia, Iwone, inessa, Magdala, Simba, kapturnica, Aasiula, Arwena, Dziobak, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i dla nieuczonych w piśmie, mój opis, bo ja tam nigdy nic nie widzę dopóki mi ktoś paluchem nie pokaże..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed845f439707.jpgstara.krycha, ComeToMeBaby, gretka, moremi, macduska, malgos741, Reni, kkisia, paszczakin, BISCA, anna maria, megan8, mamatrojki80, Zofia8, efcia, Luna76, inessa, chruszczow, Magdala, Simba, kapturnica, Aasiula, Dziobak, gosia7122, Mega, Krakonka, Parka lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Ide do kuchni robic obiad, bo wlasnie wydalilam lancz. Tasma produkcyjna dziala bez zarzutu. Szkoda tylko, ze na linii usta-dupa...
to herbata z jagód
albo mleko w proszku z kakaem i cukrem, tez zapycha, a jakie dobre!stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z tym wózkiem widłowym muszę pomyśleć. Mój dziwnym trafem ma uprawnienia, bo jako bezrobotny skorzystał z takiego kursu
Strój mam co prawda w psychodelicznych kolorach, ale niedługo trzeba będzie krój zmienić, a te ciążowe to chyba wszystkie w kolorach czerni. To plus moja biała skóra i obawiam się, że też mnie będzie można z waleniem pomylić.
Tak, tak na 90% dołączę do mamusiek dzieciaków sikających na wszystkie strony świata
Ola, nie dam rady skopiować porady z belly na dzisiaj, ale jest właśnie o rozpoznawaniu płci - że jest to mozliwe w 13-14 tygodniu przy użyciu dobrego sprzętu i odpowiednim ustawieniu się dziecka.
Wszystkie warunki zostały spełnione. Ta wiercidupka przewracała się tyle razy, że nie było trudno upolowaćstara.krycha, ComeToMeBaby, Elfik, ola_35, gretka, malgos741, kkisia, macduska, BISCA, megan8, Zofia8, inessa, Magdala, Simba, kapturnica, Aasiula, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:Elfik, opis pierwsza klasa. Ja to myślałam w pierwszej chwili że rączka to stópka
A o jakim imieniu myślicie?ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja miałam nifty, potem amnio to mam 100% pewności, ale Kapta pisała, że na wrzesniówkach duzo lasek szło na połówkowe, a tam Kornelia ma siusiaka! żeby daleko nie szukać
Zatem z tymi badaniami z usg i rokowaniami co do płci byłabym ostrożna na tym etapiestara.krycha, moremi, kkisia, macduska, ola_35, anna maria, efcia, chruszczow, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:To się dołączę do gównianego tematu.
U mnie odwrotnie niż u Miśka.
Od czasu operacji NIC.
To chyba już za długo?
Jadłam suszone śliwki, piłam litry kefiru, kawy z mlekiem i NIC ani grama.
Drogie Bravo, co robić? Co robić?
Bravo odpowiada: kup błonnik witalny lub oczyszczający (to to samo), następnego dnia będzie - z poślizgiem
Witam babeczkimoremi, macduska, gretka, kkisia, Zofia8, chruszczow lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Też tak myślałam. Nawet chciałam napisać, że niezły akrobata się trafił.
ja też tak myślałam, ale mi wmówili, że to ręka, kto ich wie..
prawda jest taka, że jakby mi pokazali usg nerki tez bym uwierzyła, ze to dziecko, bo ja tam nigdy nic nie widzęstara.krycha, macduska, moremi, kkisia, ola_35, ComeToMeBaby, BISCA, paszczakin, efcia, Luna76, chruszczow, Simba, anna maria, kapturnica, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfi cudo brzusio i cudo co w nim jest
stara.krycha, Elfik, megan8, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Luna76 wrote:Bravo odpowiada: kup błonnik witalny lub oczyszczający (to to samo), następnego dnia będzie - z poślizgiem
Witam babeczkimacduska, BISCA, malgos741, Zofia8, Elfik, chruszczow, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Elfik wrote:ja miałam nifty, potem amnio to mam 100% pewności, ale Kapta pisała, że na wrzesniówkach duzo lasek szło na połówkowe, a tam Kornelia ma siusiaka! żeby daleko nie szukać
Zatem z tymi badaniami z usg i rokowaniami co do płci byłabym ostrożna na tym etapieja wszystko przyjmę, a i tak o imiona dla obu płci się kłócimy
kkisia, efcia, Elfik, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
stara.krycha, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, efcia, inessa, chruszczow, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:Elfik, opis pierwsza klasa. Ja to myślałam w pierwszej chwili że rączka to stópka
A o jakim imieniu myślicie?
o imionach to niedawno było kilka stron
nie ma faworyta...
miała być Emma w końcuComeToMeBaby, moremi, kkisia, efcia, chruszczow, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość