X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka, czy ja dobrze zrozumiałam, jest chłopak?

slash czeka na jakąś konkretną datę - nie wiem, promocja TVN dla dzieci z 10 maja? ;)

stara.krycha, moremi, malgos741, kkisia, BISCA, efcia, chruszczow, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tym robieniem przez pielęgniarkę - hmm, 20zł i ja raz poszłam bo mam lab pod oknem, trzy pielęgniarki i jedna przechodząca lekarka się zapytały
    "to pani sobie sama nie robi?"

dużo tam chodzę, to się tylko usmiechnęłam, bo miałam już na końcu języka, że tak robię, ale od czasu do czasu lubię się obnażać w ośrodkach zdrowia bo mnie to kręci i dlatego przylazłam!

a ja robię zęby bez znieczulenia, ciekawe czy te wszystkie pindy też?

stara.krycha, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, efcia, Simba, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak idą zdjęcia, to przedstawiam synka
    Moja córa mówi na niego Igor - nie wykluczamy :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/007e7c420d98.jpg

stara.krycha, ComeToMeBaby, gretka, moremi, macduska, kkisia, paszczakin, BISCA, anna maria, megan8, SolarPolar, mamatrojki80, Zofia8, efcia, Iwone, inessa, Magdala, Simba, kapturnica, Aasiula, Arwena, Dziobak, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide do kuchni robic obiad, bo wlasnie wydalilam lancz. Tasma produkcyjna dziala bez zarzutu. Szkoda tylko, ze na linii usta-dupa...

Elfik, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dla nieuczonych w piśmie, mój opis, bo ja tam nigdy nic nie widzę dopóki mi ktoś paluchem nie pokaże..

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed845f439707.jpg

stara.krycha, ComeToMeBaby, gretka, moremi, macduska, malgos741, Reni, kkisia, paszczakin, BISCA, anna maria, megan8, mamatrojki80, Zofia8, efcia, Luna76, inessa, chruszczow, Magdala, Simba, kapturnica, Aasiula, Dziobak, gosia7122, Mega, Krakonka, Parka lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ide do kuchni robic obiad, bo wlasnie wydalilam lancz. Tasma produkcyjna dziala bez zarzutu. Szkoda tylko, ze na linii usta-dupa...

to herbata z jagód :)

albo mleko w proszku z kakaem i cukrem, tez zapycha, a jakie dobre!

stara.krycha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    to herbata z jagód :)

albo mleko w proszku z kakaem i cukrem, tez zapycha, a jakie dobre!
    Jagody byly na sniadanie. Juz dawno wyszly :-) Mleko, kakao, cukier warte przemyslenia

• moremi Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym wózkiem widłowym muszę pomyśleć. Mój dziwnym trafem ma uprawnienia, bo jako bezrobotny skorzystał z takiego kursu ;-)
    Strój mam co prawda w psychodelicznych kolorach, ale niedługo trzeba będzie krój zmienić, a te ciążowe to chyba wszystkie w kolorach czerni. To plus moja biała skóra i obawiam się, że też mnie będzie można z waleniem pomylić.
    Tak, tak na 90% dołączę do mamusiek dzieciaków sikających na wszystkie strony świata ;-)

Ola, nie dam rady skopiować porady z belly na dzisiaj, ale jest właśnie o rozpoznawaniu płci - że jest to mozliwe w 13-14 tygodniu przy użyciu dobrego sprzętu i odpowiednim ustawieniu się dziecka.
    Wszystkie warunki zostały spełnione. Ta wiercidupka przewracała się tyle razy, że nie było trudno upolować ;-)

stara.krycha, ComeToMeBaby, Elfik, ola_35, gretka, malgos741, kkisia, macduska, BISCA, megan8, Zofia8, inessa, Magdala, Simba, kapturnica, Aasiula, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Elfik, opis pierwsza klasa. Ja to myślałam w pierwszej chwili że rączka to stópka :-P

A o jakim imieniu myślicie?
    Też tak myślałam. Nawet chciałam napisać, że niezły akrobata się trafił.

ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam nifty, potem amnio to mam 100% pewności, ale Kapta pisała, że na wrzesniówkach duzo lasek szło na połówkowe, a tam Kornelia ma siusiaka! żeby daleko nie szukać ;)

Zatem z tymi badaniami z usg i rokowaniami co do płci byłabym ostrożna na tym etapie :)

stara.krycha, moremi, kkisia, macduska, ola_35, anna maria, efcia, chruszczow, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, skarb nie chłop, ugotuje, ukłuje, wózkiem widłowym na basen zawiezie :)

stara.krycha, moremi, kkisia, macduska, ComeToMeBaby, BISCA, Zofia8, efcia, chruszczow, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy mam przeanalizować co widzę 07icon_smile4.gif
    Elfik wrote:
    To jak idą zdjęcia, to przedstawiam synka
    Moja córa mówi na niego Igor - nie wykluczamy :)

stara.krycha, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, SolarPolar, efcia, chruszczow, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Luna76 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To się dołączę do gównianego tematu.
    U mnie odwrotnie niż u Miśka.
    Od czasu operacji NIC.
    To chyba już za długo?

Jadłam suszone śliwki, piłam litry kefiru, kawy z mlekiem i NIC ani grama. :-\

Drogie Bravo, co robić? Co robić?

Bravo odpowiada: kup błonnik witalny lub oczyszczający (to to samo), następnego dnia będzie - z poślizgiem ;-)

Witam babeczki

moremi, macduska, gretka, kkisia, Zofia8, chruszczow lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Też tak myślałam. Nawet chciałam napisać, że niezły akrobata się trafił.

ja też tak myślałam, ale mi wmówili, że to ręka, kto ich wie..
    prawda jest taka, że jakby mi pokazali usg nerki tez bym uwierzyła, ze to dziecko, bo ja tam nigdy nic nie widzę :)

stara.krycha, macduska, moremi, kkisia, ola_35, ComeToMeBaby, BISCA, paszczakin, efcia, Luna76, chruszczow, Simba, anna maria, kapturnica, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfi cudo brzusio i cudo co w nim jest ;)

stara.krycha, Elfik, megan8, Aasiula lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • moremi Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Bravo odpowiada: kup błonnik witalny lub oczyszczający (to to samo), następnego dnia będzie - z poślizgiem ;-)

Witam babeczki
    Czy mamy na Ciebie nakrzyczeć za odstawienie progesteronu bez zrobienia testu lub bety?

macduska, BISCA, malgos741, Zofia8, Elfik, chruszczow, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ja miałam nifty, potem amnio to mam 100% pewności, ale Kapta pisała, że na wrzesniówkach duzo lasek szło na połówkowe, a tam Kornelia ma siusiaka! żeby daleko nie szukać ;)

Zatem z tymi badaniami z usg i rokowaniami co do płci byłabym ostrożna na tym etapie :)
    Luzik :-) ja wszystko przyjmę, a i tak o imiona dla obu płci się kłócimy ;-)

kkisia, efcia, Elfik, kapturnica lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    czy mam przeanalizować co widzę 07icon_smile4.gif
    Zrób to, proszę. Dla mnie jesteś specjalistką :-)

stara.krycha, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, efcia, inessa, chruszczow, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Elfik, opis pierwsza klasa. Ja to myślałam w pierwszej chwili że rączka to stópka :-P

A o jakim imieniu myślicie?

o imionach to niedawno było kilka stron
    nie ma faworyta...

miała być Emma w końcu ;)

ComeToMeBaby, moremi, kkisia, efcia, chruszczow, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

slash czeka na jakąś konkretną datę - nie wiem, promocja TVN dla dzieci z 10 maja? ;)[/QUOTE]

może czeka na dzień zwycięstwa ;D"

malgos741, moremi, efcia, Elfik, kkisia, inessa, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
‹‹ 9136 9137 9138 9139 9140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ