35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ale oddzielone jakąś ścianą czy innymi zasiekami
co nie?
powiedz, że tak
macduska wrote:A kto ich tam wie! Ja spałam!
A serio to jedno obok drugiego jest dosyć blisko.
Nie wiem jak u ciebie...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Ciagnac gowno dalej musialam przestac brac zelazo, bo mam ten sam problem co Dusia. No nie da rady. A nigdy nie miewam zatwardzen. Od wczoraj biore 2xdziennie pokrzywe w tabletce.
Zos, a jakie Ty bierzesz? Sklepowe czy apteczne narecepte?
Powiem tez o poziomie witamin. D3 mam 17 a min jest 30. Dostalam od lekarza suplementacje 8 kropli dziennie. B12 mam w normie ale blizej dolnego progu i tez mi kaze suplementowac.
Tylko lykam i lykam
Pol mojej torby to tabsy.
Ja biore Chela Forte (to suplement), niby to dobrze przyswajalne ale od stycznia nie ma efektu. Teraz zaczelam brac pol godziny prze jedzeniem. Zobaczymy. A i zaczne z kminkiem (tak jedna lyzeczke co dwa dni). Pokrzywy dopoki krwawie nie bede stosowac.
Tylko pamietaj, ze D3 lepiej sie wchlania z tluszczem. Wiec np. kromka z maslem i na to krople D3.
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Może powinien najpierw badania w tym kierunku zlecić? W tym przypadku to było działanie na chybił trafił. Ja mam za sobą trzy poronienia i nikt mi takiej dawki nie zalecał tylko z tego powodu.chruszczow wrote:i to oznacza że lekarz się pomylił i powinna zmienić dawkę?

nick nieaktualny, chruszczow, Zofia8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyPierdole, nie robie! Powiedziala krycha i zlazla ze zmywaka.
Do gownianego tematu dorzuce swoje trzy grosze, ze od 4 dni mam a'la sraczke, tzn. wszystko, co zjem, wylatuje po niecalej godzinie. Nie narzekam na system
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak, BISCA, SolarPolar, Aasiula, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak Was czytam i taka myśl mi się nasuwa, a nie możecie tego żelaza czy innych witamin uzupełniać odpowiednią dietą? Np. żelazo pestkami dynii popijając wodą z wyciśniętą cytryną, pestki dyni mają dodatkowo wiele innych jeszcze zbawiennych mikroelementów. Kwas foliowy rozumiem przy ciązy 400 i nic więcej. A jak myślicie że to za mało to bym tylko próbowała zwiększyć go naturalnymi metodami, dzięki czemu nadmiar zostanie swobodnie wydalony z organizmu.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, Elfik, Aasiula lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:A ciekawe co u Mandragory? Małgoś wiesz coś?
wczoraj rozmawiałyśmy
Mandragora, mam nadzieje ze moge tu odpisac dziewczynom w twoim imieniu
u niej wszystko ok, wróciła do pracy, a Staś rosnie
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, ania.g, Dziobak, malgos741, gretka, Elfik, nick nieaktualny, BISCA, SolarPolar, chruszczow, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Znowu nie na czasie, widziałam tylko, że Morka musiała sie bronić przed atakiem samokłujących!
Ja się nie kłuję, raz tylko, jak mnie małz wk.. i nic od niego nie chciałam, nawet zastzryku, ale mi średnio wyszło..
niestety, zazwyczaj już mocno boli, może juz mam zrosty, może dawka duża, może już brzuch pokłuty przez 4 mce...
i w ramach poparcia dla Morki zamieszczam brzuch
sprzed miesiąca i dwóch tygodni
niedługo zrobię nowe, bo NAPRAWDE URÓSŁ..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/36617e7cd291.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea1255bec833.jpg
nick nieaktualny, chruszczow, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, ola_35, moremi, efcia, ania.g, megan8, nick nieaktualny, Magdala, Dziobak, Zofia8, malgos741, gretka, nick nieaktualny, paszczakin, BISCA, anna maria, SolarPolar, Luna76, nick nieaktualny, Iwone, Simba, kapturnica, Aasiula, Niuta, nick nieaktualny, gosia7122, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGdzie jest qrwa ten brzuch?! No nie widze!Elfik wrote:Znowu nie na czasie, widziałam tylko, że Morka musiała sie bronić przed atakiem samokłujących!
Ja się nie kłuję, raz tylko, jak mnie małz wk.. i nic od niego nie chciałam, nawet zastzryku, ale mi średnio wyszło..
niestety, zazwyczaj już mocno boli, może juz mam zrosty, może dawka duża, może już brzuch pokłuty przez 4 mce...
i w ramach poparcia dla Morki zamieszczam brzuch
sprzed miesiąca i dwóch tygodni
niedługo zrobię nowe, bo NAPRAWDE URÓSŁ..
Zofia8 lubi tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Tak Was czytam i taka myśl mi się nasuwa, a nie możecie tego żelaza czy innych witamin uzupełniać odpowiednią dietą? Np. żelazo pestkami dynii popijając wodą z wyciśniętą cytryną, pestki dyni mają dodatkowo wiele innych jeszcze zbawiennych mikroelementów. Kwas foliowy rozumiem przy ciązy 400 i nic więcej. A jak myślicie że to za mało to bym tylko próbowała zwiększyć go naturalnymi metodami, dzięki czemu nadmiar zostanie swobodnie wydalony z organizmu.
Musialabym wagon tych pestek zjesc
. Osoby z powaznymi brakami a przygotowujace sie do ciazy musza raczej uzupelnic te braki szybko. Tabletki to jakies 2-3 miechy. Dieta podejrzewam z rok.
Nie neguje diety. Jestes tym co jesz, ale czasami trzeba i nalezy sie wspomoc. Jak juz moje zelazo zahaczy o widelki to odstawie.
nick nieaktualny, moremi, Zofia8, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.