35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
czyści nie przerywając snu?
Dziobak wrote:Wacia, jest takie cos bez recepty w aptece, nazwas sie Fleet. Sila wodospadu przy tym to male miki!
Dziobak, moremi, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ale nikt o nadmiarze nie mówił
była mowa tylko o tym, że dawka 200 to jednak za mała 
Dusia ma akurat czas na podrasowanie swojego organizmu i uważam, że warto go na to wykorzystać,a nie zaczynać dopiero po rozpoczęciu starań.
Dla zdrowych osób w okresie starań zalecana dawka to 400-1000.
Właśnie o to mi chodziło. O czas. Podobno jakość owulacji zależy od poprzednich trzech cykli.
moremi, Zofia8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
spożywam i na mnie nie działa
aaaaa własnie Morek dzięki za radę.. jak mój mąż wychodzi do pracy o 5 albo jak dzwoni pierwszy budzik to łykam tabsa (mam go przy poduszce) i idę dalej spać
i w ten o to sposób nie zapominam wziąć na czczo
SolarPolar wrote:Lub euthyrox na czczo!
moremi, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, BISCA, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie mam pojęcia.
Czasem zostanie malutka kropeczka jak łepek od szpilki. I tyle.
A u mnie pozniej jakby sie laczyly i robil sie wylew. Moze dlatego, ze robilam blisko siebie, zeby mi straczylo miejsca na 9 miesiecy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 11:31
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Jezusiczku jakie mam zakwasy
normalnie czuje, że mam tam coś w tym brzuchu..kurcze blaszuszka tam chyba faktycznie są jakieś mięśnie
pierwszy raz w życiu robiłam brzuszki
akurat na siłowni byłam sama, więc zrobiłam trening na maksa
tylko, że jak tak leżę do tych brzuszków ..to zaraz ziewam i przysypiam
czy drzemka na ławce na siłce to przypał? czy można tak?
moremi, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, BISCA, Parka, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przecież w dupie Ci nie grzebali ..prawda?macduska wrote:Pudło!
U mnie sex jakikolwiek odpada w przedbiegach przez najbliższych kilka tygodni.
moremi, Simba, nick nieaktualny, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milego dzionka.
Moremi, bo ja zagwostke mam. Ten euthyrox sie bierze na czczo. Git. Mowia popic niewielka iloscia wody, tak? Ty mowisz, ze pijesz 2 szk...Ja zawsze zawsze od liceum zaczynam dzien od szklanki goracej wody. Bardzo to lubie. A od kiedy biore ten lek to nie wiem czy szklanka to niewielka ilosc??
A dwie???
Mega lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Mozna. A jak sie przykryjesz kocykiem to sie nazywa rozgrzewkaReni wrote:Jezusiczku jakie mam zakwasy
normalnie czuje, że mam tam coś w tym brzuchu..kurcze blaszuszka tam chyba faktycznie są jakieś mięśnie
pierwszy raz w życiu robiłam brzuszki
akurat na siłowni byłam sama, więc zrobiłam trening na maksa
tylko, że jak tak leżę do tych brzuszków ..to zaraz ziewam i przysypiam
czy drzemka na ławce na siłce to przypał? czy można tak?
moremi, Reni, efcia, nick nieaktualny, Dziobak, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, BISCA, paszczakin, anna maria, Parka, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość