35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
czyści nie przerywając snu?Dziobak wrote:Wacia, jest takie cos bez recepty w aptece, nazwas sie Fleet. Sila wodospadu przy tym to male miki!
Dziobak, moremi, macduska, megan8, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ale nikt o nadmiarze nie mówił
była mowa tylko o tym, że dawka 200 to jednak za mała
Dusia ma akurat czas na podrasowanie swojego organizmu i uważam, że warto go na to wykorzystać,a nie zaczynać dopiero po rozpoczęciu starań.
Dla zdrowych osób w okresie starań zalecana dawka to 400-1000.
Właśnie o to mi chodziło. O czas. Podobno jakość owulacji zależy od poprzednich trzech cykli.moremi, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-
spożywam i na mnie nie działa
aaaaa własnie Morek dzięki za radę.. jak mój mąż wychodzi do pracy o 5 albo jak dzwoni pierwszy budzik to łykam tabsa (mam go przy poduszce) i idę dalej spać
i w ten o to sposób nie zapominam wziąć na czczo
SolarPolar wrote:Lub euthyrox na czczo!moremi, macduska, kapturnica, Aasiula, kkisia, BISCA, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie mam pojęcia.
Czasem zostanie malutka kropeczka jak łepek od szpilki. I tyle.
A u mnie pozniej jakby sie laczyly i robil sie wylew. Moze dlatego, ze robilam blisko siebie, zeby mi straczylo miejsca na 9 miesiecy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 11:31
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Jezusiczku jakie mam zakwasy
normalnie czuje, że mam tam coś w tym brzuchu..kurcze blaszuszka tam chyba faktycznie są jakieś mięśnie
pierwszy raz w życiu robiłam brzuszkiakurat na siłowni byłam sama, więc zrobiłam trening na maksa
tylko, że jak tak leżę do tych brzuszków ..to zaraz ziewam i przysypiam
czy drzemka na ławce na siłce to przypał? czy można tak?
moremi, Simba, kkisia, stara.krycha, ComeToMeBaby, BISCA, Parka, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przecież w dupie Ci nie grzebali ..prawda?macduska wrote:Pudło!
U mnie sex jakikolwiek odpada w przedbiegach przez najbliższych kilka tygodni.moremi, Simba, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milego dzionka.
Moremi, bo ja zagwostke mam. Ten euthyrox sie bierze na czczo. Git. Mowia popic niewielka iloscia wody, tak? Ty mowisz, ze pijesz 2 szk...Ja zawsze zawsze od liceum zaczynam dzien od szklanki goracej wody. Bardzo to lubie. A od kiedy biore ten lek to nie wiem czy szklanka to niewielka ilosc??
A dwie???Mega lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Jezusiczku jakie mam zakwasy
normalnie czuje, że mam tam coś w tym brzuchu..kurcze blaszuszka tam chyba faktycznie są jakieś mięśnie
pierwszy raz w życiu robiłam brzuszkiakurat na siłowni byłam sama, więc zrobiłam trening na maksa
tylko, że jak tak leżę do tych brzuszków ..to zaraz ziewam i przysypiam
czy drzemka na ławce na siłce to przypał? czy można tak?moremi, Reni, efcia, kkisia, Dziobak, stara.krycha, ComeToMeBaby, BISCA, paszczakin, anna maria, Parka, Mega, Sabina lubią tę wiadomość