35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
chruszczow wrote:Moremi, mi się wydawało że ja też nie dam rady, na początku po kilka godzin sie przymierzałam do każdego ale się przemogłam, w końcu czekają mnie większe hardcory (mam nadzieję)
Mnie sie przy pobieraniu krwi slabo robi a jak maz widzial, jak sobie zastrzyki robie, to tylko mowil "dzielna jestes". Tylko, ze te moje z tym systemem automatycznego oslaniania igly byly beznadziejne. Nie zawsze ten system dzialal, wiec wyciagalam igle, jak poczulam, ze system zaskoczyl, czyli otwieral mi sie niemal w brzuchu. Wtedy dopiero mialam gwarancje, ze nie uronie ani kropliA o tepych iglach nie wspomne. Czy macie clexane z Sanofi czy inne firmy tez produkuja ten lek?
stara.krycha lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Magdala wrote:Milego dzionka.
Moremi, bo ja zagwostke mam. Ten euthyrox sie bierze na czczo. Git. Mowia popic niewielka iloscia wody, tak? Ty mowisz, ze pijesz 2 szk...Ja zawsze zawsze od liceum zaczynam dzien od szklanki goracej wody. Bardzo to lubie. A od kiedy biore ten lek to nie wiem czy szklanka to niewielka ilosc??
A dwie???Magdala, macduska, kapturnica, Zofia8, kkisia, BISCA, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziewczyny wczoraj mnie przerazilyscie tymi horrorami o nieuchronnej starosci. Miejcie litosc. Mlode kobity! 40 lat to sam miod! W glowie cos jest! Cialo jeszcze ladne. Gadacie jak 70tki. Tzn niektore gadaly
. Ja protestuje!
moremi, macduska, Zofia8, efcia, kkisia, stara.krycha, ComeToMeBaby, BISCA, Parka, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
chruszczow wrote:mówisz o 5mg kwasu foliowego? dostała to od lekarza po dwóch poronieniach
mamatrojki80, macduska, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nie, nie, nie! Nikt mnie nie przekona do wbicia w siebie igły. Ja bym z tą igłą zemdlała. A tak mam 5 sekund zacisnięte powieki i jest po wszystkim. Nawet mnie już tak nie boli jak na początku. A plus jest taki, że rozpieszcza mnie za to, bo "tyle muszę przechodzić"
fakt - jestem w tej kwestii od niego zależna i dobrze mi z tym.
Elfik też sobie nie robiła i wiem, ze tutaj się rozumiemy
Swoją drogą Elfik też mogłaby brzuch wrzucići Magda również.
Mysle, ze u Ciebie samo zrobienie zastrzyku byloby za bardzo stesujace. Wiec lepiej, ze robi maz
moremi lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:No i git, bo się już boję, ze się chcą na zapas szprycować, a Zocha ma potencjał ku temu
widziałam listę tego co łyka
No zesz MatkaPoradzilam Waci, by brala 400, bo 200 to malo. Nikomu nie mowilam by bral jakies mega dawki.
moremi lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Milego dzionka.
Moremi, bo ja zagwostke mam. Ten euthyrox sie bierze na czczo. Git. Mowia popic niewielka iloscia wody, tak? Ty mowisz, ze pijesz 2 szk...Ja zawsze zawsze od liceum zaczynam dzien od szklanki goracej wody. Bardzo to lubie. A od kiedy biore ten lek to nie wiem czy szklanka to niewielka ilosc??
A dwie???
Ja to lek na tarczyce popijam jednym malym lyczkiem, potem czekam i dopiero sobie pije. A po godzinie sniadanie
Magdala lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciagnac gowno dalej musialam przestac brac zelazo, bo mam ten sam problem co Dusia. No nie da rady. A nigdy nie miewam zatwardzen. Od wczoraj biore 2xdziennie pokrzywe w tabletce.
Zos, a jakie Ty bierzesz? Sklepowe czy apteczne narecepte?
Powiem tez o poziomie witamin. D3 mam 17 a min jest 30. Dostalam od lekarza suplementacje 8 kropli dziennie. B12 mam w normie ale blizej dolnego progu i tez mi kaze suplementowac.
Tylko lykam i lykamPol mojej torby to tabsy.
moremi lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Jezzzzu, nie doczytam, przelecialam po lebkach
Iwcia mi pokazala zdjecie z Sopotu- cudo. Kapta masz wpierdziel za zamieszczenie brzucha na 5 sekund a niezamieszczenie w podpisie- po mnie to jezdzilyscie wszytskie a teraz? Zadna nie ma brzucha na forum, zadna! Ja ze swoja schiza netowa wisialam pol ciazy w necie, juz Wam nigdy nic nie pokaze!
Ciocia Simba wcale nie jest toxic, ot moje dziecie nie przyzwyczajone do wiekszych emocji, atu taka ciocia w odwiedziny wpadla! pierwszy raz wyladowalo u kogos innego na rekach (nikomu innemu nie dalam ksiecia wczesniej trzymac) i sie troche zwiesilo i tyle- musi sie przyzwyczaic, nie?
Slash, to rodzisz dzisiaj? no bo ile mozna czekac, jestem moja para czy nie? Adas na dziewczyne czeka!
Morek, ja od poczatku wiedzialam, ze bedzie chopak. W niektorych przypadkach po prostu sie wie
Co ja to jeszcze chcialam.. Nie pamietamA wiem, chcialam powiedziec, ze nie doczytalam, bo dzis w nocy wybralismy sen, nie net
8h łacznie machnelismy, moje kochane dziecko nabiera rytmu
macduska, Reni, efcia, kkisia, gretka, Dziobak, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, inessa, Simba, Arwena, Parka, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:hm ja brałam folik 0,4 dość niesystematycznie
zrobiłam badanie poziomu we krwi
okazało się że mam przekroczony
wniosek: odstawić folik 0,4?
Widocznie, dietę masz ok, ja jem dużo awokado i brokułów blanszowanych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 11:42
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Dzieki ale Mama, to na ile Cie znam
to troche ironicznie to brzmi. W tym przypadku, bo wiem, ze tak generalnie to dobrze mi zyczysz
Zofia, luz to takie żarty, ironia też jest ok z umiarem
Reni, kkisia, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny