X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik lofciam Cię <3 Ty jedna mnie rozumiesz ;-)
    A brzuch super i zazdroszczę, bo ja mam taki jak Ty miesiąc temu. Moze nawet większy nieco. I już wiem, że będzie ogromny. Przynajmniej mąż będzie mnie mógł toczyć przed sobą ;-)

macduska, efcia, malgos741, Elfik, gretka, kkisia, Magdala, Simba, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Elfie ale masz fajny mini brzuch :)
    Aaaaaaa, bo to mini wersja, achaaaa

Zofia8, Elfik, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Może powinien najpierw badania w tym kierunku zlecić? W tym przypadku to było działanie na chybił trafił. Ja mam za sobą trzy poronienia i nikt mi takiej dawki nie zalecał tylko z tego powodu.

Mysle, ze to z powodu wieku.

Zofia8
  • efcia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik no ładny ten apartamencik ;-)

ania.g, Elfik, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Jestem. Kiedy powtórka brzucha Kapty?!

Byłam po receptę u ginki. Dała dwie. Jedną na teraz i potem na odbudowę flory. Jednego preparatu nie mieli, zamówiłam i mi m odbierze, bo ja w tym czasie jestem na plotach. Przynajmniej mam nadzieję, że mi odbierze, bo jeszcze jest nieswiadomy :-D

No, także może uda się przed @ pójść jeszcze raz na czystość i zrobić to hsg.

Slash, będzie poród online? :-)
    A eM coś dostał? Bo wiesz...

stara.krycha, mamatrojki80, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A brzuch super i zazdroszczę, bo ja mam taki jak Ty miesiąc temu. Moze nawet większy nieco. I już wiem, że będzie ogromny. Przynajmniej mąż będzie mnie mógł toczyć przed sobą ;-)
    Nie ona jedna. Tez sie w zyciu sama nie dzgalam i dzgac nie bede. Tylko nie widzialam potrzeby sie do tego przyznawac :-)

moremi, Elfik, kkisia, chruszczow lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i te twoje długie czorne włosy :-)

megan8, moremi, Elfik, kkisia, chruszczow, Aasiula lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Tak Was czytam i taka myśl mi się nasuwa, a nie możecie tego żelaza czy innych witamin uzupełniać odpowiednią dietą? Np. żelazo pestkami dynii popijając wodą z wyciśniętą cytryną, pestki dyni mają dodatkowo wiele innych jeszcze zbawiennych mikroelementów. Kwas foliowy rozumiem przy ciązy 400 i nic więcej. A jak myślicie że to za mało to bym tylko próbowała zwiększyć go naturalnymi metodami, dzięki czemu nadmiar zostanie swobodnie wydalony z organizmu.

Ja jem wszystko co zdrowe i co teoretycznie powinno podniesc poziom zelaza, do tego suplement. Cos jest nie tak. Nie wchlania sie prawidlowo. Tak serio to uwazam, ze powinnam trafic do hematologa i wtedy bym wiedziala co robic.

moremi, Krakonka, kkisia, chruszczow, Aasiula lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elf, ale co ty gadasz, ze jakis 40 rozmiar nosisz. Ja tam najwyzej 38 widze!

stara.krycha, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Elfik, gretka, kkisia, chruszczow, Simba, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik nieśmiało widać brzuszek ;D"

stara.krycha, efcia, Elfik, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja was też rozumiem dziewczyny!
    Jesli chodzi o mnie to nie mam wyjscia! Mój twardziel mdleje przy pobieraniu krwi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 12:31

efcia, Zofia8, stara.krycha, Elfik, kkisia, BISCA, chruszczow, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

O przepraszam, ja tez w koncu pojelam ;-)

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Jesli chodzi o mnie to nie mam wyjscia! Mój twardziel mdleje przy pobieraniu krwi.
    Ja mojego oduczylam szybko. Dwie wizyty u pielegniarki na drugim koncu miasta (platne plus on musial prowadzic) i sie nauczyl :-D

BISCA, chruszczow lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik moj jest piec razy taki ale troche nizej ;-)
    Super zgrabny :-):-):-)

Elfik lubi tę wiadomość

Zofia8
  • moremi Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ja niestety też. Gdyby mi się taki sam mdlejący trafił, to byłby dramat. Chociaż pewnie wtedy bym zatrudniła jakąś pielęgniarkę.

stara.krycha, ComeToMeBaby, Elfik, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja niestety też. Gdyby mi się taki sam mdlejący trafił, to byłby dramat. Chociaż pewnie wtedy bym zatrudniła jakąś pielęgniarkę.
    siostro :-D

moremi lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

kochana, poczekaj ąż wstawię aktualny, zresztą jak się człowiek wyciąga, żeby zrobić samojebkę, to od razu się prostuje i szczupleje :)
    ale nie jest różowo..

po pierwsze, mam lustzryce, patzrę w dół, guzika od spodni niet, palców stóp niet..

po drugie już nie mogę półleżeć, bo mnie gniecie

po trzecie sapię jak wieloryb po 5 schodkach

miałam chodzić na basen,ale jak byłby wolny to 21, o tej godzinie to ja z trudem się toczę do łazienki na siusiu, a co dopiero miałabym płetwami machać..
    wiem, że byłoby to słuszne i zdrowe...taaa
    ale mam czarno biały kostium, a nuż pomyślą, że mnie trzeba z powrotem do wody zapychać, jak będę chciała na brzeg wypełznąć? ;)

wiem, że w drugiej ciąży brzuch jest większy, mięśnie nie te, a kula jest najdoskonalszym z kształtów, ale ...

w poprzedniej ciąży jak spuchłam, a nie wiedzieliśmy, że to opuchlizna, pokazywałam małżowi, że może coś weźmiemy jakaś ofertę grupona, a on mówi, że mam mu kupić kurs operatora wózka widłowego, co by mu ułatwiło wyjazdy i poruszanie się ze mną ;)

to teraz widzę, że w tej ciąży to chyba od 7 mca bez dźwigu i spychacza się nie obejdzie, trzeba zainwestować w ciezki sprzęt..:)

megan8, ComeToMeBaby, macduska, gretka, moremi, malgos741, kkisia, paszczakin, efcia, Magdala, Simba, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przerwa dobiegla konca :-) Sprzatania ciag dalszy...

stara.krycha, Elfik lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Przerwa dobiegla konca :-) Sprzatania ciag dalszy...
    zapraszam :-)

Elfik, BISCA, Zofia8, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Mnie tam nie rusza. Po prostu kolejna rzecz do zrobienia przed snem.

chruszczow lubi tę wiadomość

‹‹ 9135 9136 9137 9138 9139 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ